Christoffer Lundgren

Christoffer Lundgren

Christoffer Lundgren är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Södertälje

Christoffer Lundgren har varit registrerad mäklare sedan 2023-12. Christoffer Lundgren har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-05 och har fått 64 omdömen med ett betyg på 4.8. Christoffer Lundgren har haft 28 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2025-05 - 2026-04

64 omdömen om Christoffer Lundgren

Sedan starten hos Reco 2024
Ercan Y
Köpte sin lägenhet med hjälp av Christoffer Lundgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Södertälje

Mycket trevligt kan sitt jobb Mycket nöjd hittills

Håkan P
Sålde sitt hus med hjälp av Christoffer Lundgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Järna

Höll oss uppdaterade under hela processen Proffsigt bemötande Super nöjda med Christoffer

Gabriel H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Christoffer Lundgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Järna

Christoffer var från början till slut Professionell, metodisk och tillgänglig. Löste försäljningen på exemplariskt sätt i en svår marknad. Har redan rekommenderat Christoffer vidare till vänner och kollegor!

Alve L
Kallfors Höjder

Christoffer var väldigt professionell, lugn och trygg. Vilket gav ett gott helhetsintryck från vår sida. Jag tycker dessa egenskaper är väldigt viktiga för en bra mäklare i och med att vi tar ett stort beslut som kan vara jobbigt i vissa mån. Dessutom var det vårat första bostadsaffär. Vilket även gör det till ett större beslut och där allting är nytt för oss. Men genom att vara lugn, tillmötesgående och informativ underlättade han processen för oss.

Hugo N
Järna

Väldigt enkelt smidigt och tydligt

Marcus F
Kallfors Höjder

Från start till slut har Christoffer varit lyhörd och engagerad. Alltid lyssnat till mina önskemål och bemött dom på bästa sätt. Lätt att ha och göra med, tydlig och rak. Allt som allt en mycket bra mäklare.

Niklas G
Centralt

Bra, snabb, tillgänglig bra info

Sara L
Järna

Kunnig och trevlig allt man behöver från en mäklare

Andrej P
Brunnsäng

En utmärkt mäklare. Allt gick smidigt, utan onödig stress och problem. En mycket trevlig och initiativrik person. Stort tack!

Adam B
Södertälje

Väldigt nöjd med Christoffer! Lugn och trevlig. Har koll på allt. Bra kommunikation