Lugn, målinriktad, tydlig samt väldigt förtroendeingivande och sist men inte minst professionell.
Sofia Lindau
Sofia Lindau är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
.Sofia Lindau har varit registrerad mäklare sedan 2010-09. Sofia Lindau har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-12 och har fått 233 omdömen med ett betyg på 4.8. Sofia Lindau har haft 48 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2025-07 - 2026-06
233 omdömen om Sofia Lindau
Proffsigt bemötande ! Svarade direkt på dom frågor vi ställde ..
Hon är lugn, pedagogisk och trygg. Fantastisk!
Jag tyckte hon var jättebra👍
Vi har haft kontakt med många mäklare och tyckt olika om dom flesta, men Sofia Limdau är toppen, rak på sak och ärlig. Toppen helt enkelt.
Sofia tog sig ann uppdraget på ett mycket proffsigt vis från första kontakten till en avslutat uppdrag. Hon var framemot och på alerten stödde oss genom hela processen. Försäljningen gick snabbt och med ett mycket bra resultat av försäljningen.
Jag är väldigt nöjd med hjälpen från Sofia. Professionell, engagerad och alltid snabb med återkoppling. Hela processen gick smidigt tack vare den snabba servicen och tydliga kommunikationen. Jag kände mig trygg från början till slut och kan varmt rekommendera denna mäklare.
Hon är super bra! Vi har båda köpt & sålt med henne Allt gick mer än som vi hade tänkt! Vi kommer att anlita henne i framtiden utan tveka.
Super duktigt och väldigt trevlig!
Jordnära och proffsig! Kändes tryggt och väldigt smidig kommunikation från visning till kontraktskrivning. Skulle absolut anlita henne som mäklare om vi står inför att sälja i framtiden.