Tumba Städ Och Service AB

5.0

6 omdömen om Tumba Städ Och Service AB

Sandra I
Wrote about Tumba Städ Och Service AB

Supernöjd över städningen och servicen!

Isabella Z
Wrote about Tumba Städ Och Service AB

Vi har anlitat Tumba Städ AB för kontorsstädning och är otroligt nöjda med resultatet. De är alltid pålitliga, noggranna och flexibla. Kontoret känns fräscht och välkomnande varje måndag när vi kommer. Kommunikation och service fungerar smidigt, och personalen är både professionell och trevlig. Vi kan varmt rekommendera Tumba Städ AB till andra företag som vill ha ett rent och välstädat kontor utan bekymmer.

Svar från Tumba Städ Och Service AB

Tack för att ni delar er upplevelse av våra tjänster. Vi är stolta över att kunna leverera städning som motsvarar era förväntningar när det gäller noggrannhet, pålitlighet och service. Er rekommendation är mycket värdefull för oss och vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete. Med vänliga hälsningar Tumba Städ och Service

Fanny L
Wrote about Tumba Städ Och Service AB

Tumba städ har en fantastisk service och är lätta att ha att göra med. De är noggranna och lämnar alltid kontoret välstädat och snyggt. Vi har kontorsstäd varje vecka och de levererar på högsta nivå varje gång. En städfirma att räkna med.

Svar från Tumba Städ Och Service AB

Tusen tack för ert fina omdöme och för att ni har gett oss förtroendet att ta hand om ert kontor. Er lojalitet betyder mycket för oss och vi ser fram emot att fortsätta sköta era städbehov. Med vänliga hälsningar Tumba Städ & Service

Sven Bengt Olof A
Wrote about Tumba Städ Och Service AB

Lätta att ha göra med. Om jag vill ändra tider eller ha hjälp med något så ordnas det.

Svar från Tumba Städ Och Service AB

Hej Sven, stort tack för dina fina ord! 🌟 Det gläder oss verkligen att höra att du upplever oss som flexibla och lätta att ha att göra med. Vi vill alltid göra det smidigt för våra kunder och är glada att vi kunnat möta dina behov. Tack för förtroendet – vi ser fram emot att fortsätta hjälpa dig framöver! Med vänliga hälsningar, Tumba Städ & Service

Patrick James A
Wrote about Tumba Städ Och Service AB

Grym firma som höll vad dom lovade och levererade kvalitet från början till slut. Kan varmt rekommendera!!

Svar från Tumba Städ Och Service AB

Hej Patrick, Stort tack för din fina återkoppling! 🌟 Det gläder oss verkligen att höra att våra tjänster fungerade så bra för dig. Dina ord betyder mycket för oss och ger extra energi till vårt arbete. Med vänliga hälsningar Tumba Städ & Service

Erika Linnéa D
Wrote about Tumba Städ Och Service AB

Sebastian är så himla trevlig och tänker verkligen på helheten. Tumba Städ får 10 av 10 stjärnor av mig för den utomordentliga servicen och hur dom tog hand om allting. Jag kan varmt rekommendera dom!!! Tack!!

Svar från Tumba Städ Och Service AB

Tack så mycket för ditt fina omdöme, Erika! Det var ett nöje att hjälpa till, och du är alltid varmt välkommen tillbaka när du behöver oss igen. 🌟