EN VARNING! Jag anlitade Uk Flytt & Städservice AB för en flytt och flyttstädning. Själva flytten genomfördes utan större problem, men den tog cirka 50 % längre tid än vad de själva uppskattat i förväg, vilket gjorde att kostnaden blev högre än offerten. Inledningsvis var kommunikationen ändå trevlig, och när skadan på golvet upptäcktes försökte de först hantera situationen professionellt genom att snabbt skicka ut en golvfirma – men därefter brast hanteringen tyvärr helt och utvecklades till ett haveri. Vid flytten...
UK Flytt och Städservice AB
Det är mycket som ska hinnas med i livet och för att hinna med just det – att leva livet – så kan det vara en god idé att ta hjälp med flytten och städningen för att frigöra tid och energi. Välkommen att höra av dig - för en enklare vardag. Flytt & Städservice AB grundades 2020 och erbjuder både flytt- och städtjänster till...
169 omdömen om UK Flytt och Städservice AB
Sedan starten hos Reco 2022
Hej Juha! I offerten hade vi uppskattat att flytten skulle ta runt ca 6-8 timmar, det tog 9 timmar - så det tog enligt min beräkning inte riktigt 50% längre tid. 🤔 Vi strävar alltid efter att nå en överenskommelse med kunden i händelse av skada. I detta fall så hanterar vi omgående skadan och skickar en golvfirma att åtgärda skadan och vi ersätter dem för arbete och material utan konstigheter. ✅ Sedan sade DU på eget bevåg åt firman att använda ditt eget material och vill sedan ta ut kostnad från oss för det, utan att detta...
Effektiva, noggranna, trevliga. Alltid lika nöjd med städning och fönsterputs.
De två killarna dök upp i tid och utförde jobbet enligt instruktioner. Det tog den tid som beräknats i förväg, så jag har inget mer att tillägga :) nöjd med servicen!
Tack Erika för fina vitsord och kul att du är nöjd med flytthjälpen! 🚛✨ Du gav oss tydlig information om vad ni ville ha hjälp med, det hjälpte oss att göra en beräkning av hur mycket tid som behövdes och att planera ett bra upplägg - så tack för ett gott samarbete. 🌞
Bra kundbemötande genom hela processen med min flytthjälp.
Tack Fredrik för ditt fina omdöme och gott samarbete kring flytten! 🌺 Kul att du känner dig nöjd! ✨Skulle du komma i behov av hjälp med flytt eller städning igen framöver vet du vart du kan vända dig. 🚛🧹🌞
Allt enligt överenskommelse genomfördes på ett riktigt bra och professionellt sätt
Tack för ett riktigt toppbetyg Bo! ✨ Kul att du är nöjd med storstädningen och välkommen åter när det är dags för nästa omgång. 😊
Vi upplever att allt fungerar väldigt bra. Hoppas ni inte gör några personalförändringar Vi är supernöjda med utförandet hos oss.
Tack för omdömet Mikael! 😊Kul att ni är nöjda med städningen. Vi gör vårt bästa för att erbjuda god villkor och arbetsförhållanden för vår fantastiska personal, i hopp om att de ska vilja stanna kvar länge hos oss. Eftersom vi vet att det innebär en trygghet för våra kunder och det även gör det lättare att hålla en hög nivå på städningen. ✨🧹
Bra hjälpsamma och trevliga flyttkillar, snabbt utfört och till ett bra pris. Rekommenderas!
Tack Greger för din stilrena omdöme, kul att du blev nöjd och tack för rekommendationerna! 🙏🎉
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jag är otroligt nöjd med flytten! Från första kontakten till sista kartongen var allt professionellt, effektivt och trevligt. Teamet kom i tid, arbetade snabbt men ändå varsamt med mina möbler och saker. De var dessutom väldigt hjälpsamma, flexibla och hade en positiv attityd hela vägen. Jag kan varmt rekommendera UK Flytt och Städservice AB till alla som vill ha en trygg, smidig och prisvärd flytt. Stort tack till er alla för ett fantastiskt jobb.
Tack för din jättefina omdöme, Marita, och så kul att du blev nöjd med flytten! Jag hälsar grabbarna dina varma ord, så är du självklart alltid välkommen åter i framtiden 🚚📦✨
Det var otroligt smidigt. Lätt bokning, kom när de skulle, gjorde ett bra jobb och trots skinande rent så hade de som flyttade in någon åsikt. De tog kontakten med dem och löste allt. Jag är supernöjd!! Bra pris också!
Tack Ditte för ett toppbetyg! 🎉Härligt att du blev nöjd med städningen. 😊Om vi mot förmodan missat något så är man alltid välkommen att höra av sig, som kund eller köpare, så kommer vi smidigt överens om snabb åtgärd. 🏠🧹
Det fungerar bra. Lätt att få kontakt och snabb återkoppling. Städningen är också bra. Lite svårt att kommunicera då de flesta som städar inte talar bra svenska
Tack för ett fint omdöme Kerstin! 🌺Härligt att du är nöjd med städningen och att du uppskattar vår tillgängliga kundtjänst. Det varierar hur stor språkerfarenhet personalen har, men all personal som jobbar inom hemstädning hos oss pratar antingen svenska och/eller engelska, eftersom vi vet att kommunikation är en god förutsättning för att man som kund ska kunna framföra eventuella önskemål eller instruktioner. 🧹😊
Vår flyttfirma var helt fantastisk! Väldigt trevliga, snabba och försiktiga med allt. Inget gick sönder och inga extra kostnader tillkom. De var noga med att fråga innan de gjorde något. Vi är supernöjda och kan verkligen rekommendera dem!
Tack Patricia för ditt fina omdöme om flytten! 🤩 Vår flyttpersonal är proffs inom flytt - och det märks! De jobbar alltid effektivt och varsamt med god planering, och är lyhörda för kundens önskemål krig flytten. Det är tack vare det vi har så nöjda kunder. 🚛💪😊🎉
Mycket trevlig och effektiv hjälp. Tog mindre tid än förväntat och allt gick enligt plan.
Tack Lowe för det finfina omdömet! 🤩 Härligt att du är nöjd med flytten, trevligt och effektivt låter ju precis som vad man önskar när man ska flytta! 😊🚛✨
Ett super fint arbete med hemstädning
Tack Helena för ett strålande omdöme! 🌞Vad kul att du är nöjd med hemstädningen hos oss. Vi är så glada över vår duktiga personal som gör det möjligt att leverera städning till hög klass om och om igen! 🤩
Mycket genomgripande städning. Dörrar som jag trott var omöjliga att få snygga igen såg ut som nya. Jag köpte en första större städning och kommer att fartsätta med regelbunden städning.
Tack för att du tog dig tid att lämna detta fina omdöme Berit! 🌺 Visst är det härligt att bli positivt överraskad av resultatet? Våra städerskor är erfarna inom yrket och har sina knep för att rå på tuffa områden som man själv gett upp om. 😄✨
Alltid nöjd. Hon glömde att stänga balkongdörren och jag bor på markplan. Det var inte så bra, kom hem o dörren stod på vid gavel.
Tack för feedbacken och det är härligt att ni är alltid nöjda! ✨ Förstås trist med balkongdörren, städerskan informerade att en av katterna var utomhus och hon ville inte låsa ut den. Detta borde dock förstås ha blivit avtalat på plats och städerskan ser till att inte göra samma misstag framöver. Du är alltid välkommen åter vid behov av städtjänster framöver 🧹
Gör alltid ett kanonjobb och lätta att kommunicera med.
Tack för ett riktigt toppbetyg John! 🌺Härligt att du uppskattar kundupplevelsen hos oss. Vi strävar alltid efter att leverera högkvalitativa tjänster och erbjuda snabb och hjälpsam kundservice,, och är glada att se att det ger resultat. 🤩
Vi har anlitat UK Städ för hemstädning i några år nu. Den första städerskan vi hade var helt magisk. Hon gjorde alltid det lilla extra. Sedan har vi haft bra städerskor därefter. Jag har också alltid uppskattat dialogen med kontoret. De löser alltid allt. Rekommenderas.
Tack Carolin för ett strålande omdöme och ett gott samarbete! ✨ Härligt att du är nöjd. Vi är alltid lättillgängliga och gör vårt bästa för att hitta lösningar som passar kunden - kul att du uppskattar det! 😊
Mycket nöjd från att få en offert till att få huset städat, väldigt nöjd, varmt rekommenderas!
Tack för ett bra omdöme Henry! 🤩 Kul att du känner dig så nöjd hela vägen från offert till slutresultat, för det är just det som är vårt mål i varje uppdrag! 🌞
Duktig städerska som är noga och trevlig.
Tack Andreas för ditt finfina omdöme! 😊Din städerska är en sann stjärna, vi är glada att hon hjälper oss att leverera högklassig städning varje gång! 🤩✨
Super bra och trevliga människor! Flytten gick strålande och dom var både noggranna och snabba. Stort tack
Tack Alexander för ett toppbetyg! 🌞 Härligt att du är nöjd med flytthjälpen vi utförde! Om du kommer i behov att flytt- eller städtjänster igen framöver är du givetvis välkommen att höra av dig. 🌺
Alltid fint städat, både vardagsstäd och fönsterputs, punktliga och kommunikativa med bra kundservice
Tack Linda för att du tog dig tid att lämna detta fina omdöme!🌺 Tack för ett gott samarbete genom åren, och det gläder oss att du är nöjd med våra tjänster såväl som kundservicen! 🤩
Vi har precis flyttat till ett hus och säljarna av huset anlitade Städservice AB för att flyttstäda huset innan vårt tillträde. Det var tyvärr mycket undermåligt städat. De hade inte torkat av lister, inte dammsugit i garderoberna, inte torkat av i kyl och frys ordentligt, inte rengjort tvättmaskinen, inte orkat av golven ordentligt, inte städat köksbänken ordentligt, inte städat förrådet med mera. När vi påpekade bristerna och bad att de åtgärdade dem innan vårat flyttlass skulle komma dagen efter så var vi noga med att...
Tack för din feedback Joakim! Trist att ni inte känner er nöjda. Eftersom ni skulle flytta in dagen efter ordnade vi en tid redan samma dag till er. Vi städar alltid enligt checklistan som vi skickar med i offerten och vi åtgärdar alltid om vi skulle missat något. Vi kom överens om att ni skulle visa på plats och sedan godkänna resultatet innan vi åkte för att säkerställa att ni blev nöjda. Så det var synd att ni sa att vi skulle lämna innan ni var nöjda, vi hade gärna fortsatt tills resultatet var till behag så långt vårt...
Anlitat UK Flytt i många år. Mycket nöjd har rekommenderat till familjen som anlitat dem också. Lätta att kommunicera med vid ändringar av tid för städ feån mitt ich deras håll.
Hej Marléne, Tack så mycket för ditt fina omdöme och förtroendet genom åren! Det gläder oss att både du och din familj är nöjda med vår service.🤩✨🙏
Duktigt gäng som hjälpte oss flytta
Hej Andreas, Tack för ett fina omdöme !😊 Kul att du blev nöjd med flytt, Kommer du i behov av flytt- eller städtjänster igen framöver är du såklart alltid välkommen att höra av dig! 🌞
Allt enligt förväntan, skulle definitivt anlita dem igen.
Tack för ett finfint omdöme Ida!😊 Kul att du blev nöjd med flytthjälpen! Kommer du i behov av flytt- eller städtjänster igen framöver är du såklart alltid välkommen att höra av dig! 🌞
Vi är så nöjda med städningen, med flexibiliteten i städningen och med servicen rent allmänt.
Tack Filippa för ett riktigt toppbetyg! 🌞 Kul att du är nöjd med helhetsupplevelsen som kund hos oss, vi tackar för ett gott samarbete kring hemstädningen genom åren. 🌺
Prisvärt. Godkänd städ och fönsterputs. Några små missar men ingen backjobb.
Tack för ditt omdöme Johan, och kul att du är nöjd på det stora hela! 😄Man har alltid 5 dagar nöjd kund-garanti på städningen, så om vi missat något och man hör av sig inom 5 dagar kommer vi gärna tillbaka och åtgärdar utan extra kostnad. Om du har en minut över - återkom gärna via mejl med vad som missats vid städningen, det vore intressant för oss att veta eftersom vi alltid eftersträvar perfekt resultat. 🙏😊
Mycket noggranna, finns inget att anmärka på. Använt storstädning 2 gånger och lika nöjd båda gångerna.
Tack Malin för att du tog dig tid att lämna detta fina omdöme! 🌺 Härligt att du blev nöjd båda gångerna, du är såklart alltid välkommen att höra av dig när det är dags igen. 🌞
Supernöjda med flytt och städ!
Tack Ludvig för ett superfint omdöme! 🌞 Härligt att du blev nöjda med flytthjälpen och städningen, vi är glada att ha så proffsig personal hos oss som alltid gör sitt bästa. 🤩
Efter en del strul i början med olika städare som kom och gick och inte superbra resultat har vi nu funnit en trevlig och professionell städerska som vi aldrig vill byta ut! Hon gör det där lilla extra som lämnar en härlig känsla! Vi är supernöjda med vår städerska Nargiza!
Tack Nandini för din fina omdöme, det gläder oss att du är nöjd med din städerska ☺️ Det var visst lite otur i början, men härligt att det löste sig till slut!
Fantastiska! Vi har varit kunder i snart 10 år. Alltid mycket rent, tydlig och trevlig kommunikation. Inga problem att boka om vid tex sjuka barn. Rekommenderar varmt!
Tack Karin för ett fint omdöme och för ett gott samarbete genom åren! 🌺 Kul att du är nöjd som kund hos oss! 🌞
Kan verkligen rekommendera UK Flytt och Städservice AB där jag valde att endast beställa slut städning där de hanterade det på ett utomordentligt bra sätt utifrån mina förutsättningar. Det kunde inte gått bättre.
Tack för ett superfint omdöme Håkan!😊 Vad kul att du blev nöjd med städningen. Vi anpassar oss alltid efter kundens behov och önskemål så gott vi kan, det är därför vi har så nöjda kunder. 🌞
Väldigt proffsig personal. Allt gick jätte smidigt. Vi var jättenöjda, kan varm rekommendera dem.
Tack Adina för detta fin betyg! 🌺 Kul att ni är nöjda med flytthjälpen, vi är glada att vi har så proffsig personal som alltid gör sitt yttersta! 🤩
Vi är mycket nöjda! Samma duktiga städerska i princip varje gång.
Tack för ditt fina omdöme Caroline! 🌞Vi gör alltid vårt bästa för att man ska få ha samma städerska så länge som möjligt, det ger ett bra resultat i städningen och är såklart en trygghet för kunden. ✨
Vi har varit kunder hos UK Flytt och Städservice i många år och vi är jättenöjda. Väldigt smidiga att ha göra med och städpersonalen gör ett mycket bra jobb.
Tack Catrin för ett positivt omdöme och ett gott samarbete kring hemstädningen! 🌺Vad kul att du är nöjd med såväl utförande som kundservicen hos oss.🌞
Bra och noga städat hos oss. Tummen upp.
Tack för ditt omdöme och ett gott samarbete Fredrik! 🌺 Härligt att höra att ni är nöjda med städningen hos oss! 🤩
Bra bemötande och snabba på att svara vid kontakt. Duktig & trevlig personal.
Tack Niclas för att du tog dig tid att lämna detta fina omdöme.🌞 Kul att du är nöjd som kund hos oss! ✨
Jättebra flyttfirma med proffsiga och duktiga personal. De skötte jobbet snabbt och smidigt. Rekommenderas!
Tack Elisabeth för din fina omdöme och så kul att du känner dig nöjd med flytthjälpen! 🚚✨
Jag var mycket nöjd med flyttstädningen,
Kul att du blev nöjd med flyttstädningen Hanna, vi gjorde det igen!🤩 Supershysst att du tog dig tid att lämna detta fina omdöme! 🌺
Duktig och mycket trevlig städerska
Tack Anders för detta toppbetyg! 🌺 Vi är glada över vår fantastiska personal, tack vare dem kan vi leverera service i världsklass! 🌞
Receptionisterna är alltid online och kan snabbt planera arbetet. Teknikern som kom hem till oss var mycket noggrann, och priset var också mycket rimligt.
Kul att du blev nöjd med våra tjänster, Xing! Du är varmt välkommen åter framöver ifall behov uppstår 😊
Mycket nöjda med vår städning, haft samma städerska i flera år nu som känner vår familj och vet hur allt fungerar . Blir alltid rent och snyggt och känns tryggt . Lätt att kommunicera med företaget om man ex behöver byta dag / tid eller motsvarande . Så vi är mycket nöjda som kund .
Tack Annicka för din fina omdöme, så härligt att vi har gjort dig nöjd som kund hos oss under flera år ⭐ Tack för samarbetet! 🌸
The cleaning personnel is really professional, efficient and dedicated. We never had any problems after over a year of biweekly services. The company also makes sure to keep communication open and clear about changes in schedule or to confirm appointments. Overall I recommend their services to anyone looking for a cleaning company in Stockholm.
Thank you so much Jacqueline for your sincere review 😊 We will make sure to deliver the same quality of services throughout the years to come! 🙌
Utmärkt städhjälp till bra pris!
Tack Johannes för att du tog dig tid att lämna detta fina betyg! 🌺Visst är det som bäst när man blir nöjd med både resultatet av städningen och priset för kalaset! 🎉😁
-efter lite initialt ”strul” (otur med sjukdom e t c) fick vi en egen fast person som kommer till oss varje gång - det gör det lättare med förberedelser, planering och genomförande av städning. -vi är jättenöjda med vår fasta person (städning 5h varannan vecka) - hon gör gärna det där lilla extra och är väldigt noggrann. -rak och enkel kommunikation med kontoret - väldigt okomplicerat vid de tillfällen vi behövt boka om eller dylikt.
Tack för ditt toppbetyg Eeva! 🌞 Ibland händer det såklart att personal blir sjuk eller liknande, men då försöker vi alltid lösa det på bästa vis efter kundens önskemål, t.ex. med vikarie . Men kul att du är nöjd och uppskattar kundservicen. Och det kan inte sägas nog ofta - vi är så glada för all vår proffsiga och snälla personal, ni är bäst! 🤩
Mycket bra! Både min personliga städhjälp och kundservicen från kontoret. När man mejlar en fråga eller önskemål får man svar på en gång nästan varje gång.
Tack Sandra för ditt toppbetyg och ett gott samarbete! ☺️ Vi gör alltid vårt bästa för att våra kunder ska få en bra och smidig upplevelse hos oss, kul att du är nöjd! 🌺
Jag har anlitat UK Flytt och Städservice för hemstädning varannan vecka sedan 1,5 år tillbaka. De är flexibla, tillmötesgående och lätta att ha att göra med. Vi är väldigt nöjda.
Vad kul att ni är nöjda med hemstädningen hos oss!😁 Tack för att du tog dig tid att lämna detta fina omdöme Catarina! 🙏
Så nöjd med allt! Mycket bra städ till ett väldigt schysst pris. Svara mycket snabbt vid frågor och dyl. All in all, rekommenderas starkt!
Kul att du är nöjd med våra tjänster och tack för din fina omdöme, Sebastian!
En jättebra städerska vi är nöjda med henne!
Tack för ett fint omdöme Maria! 😊Vi anställer alltid städerskor som är erfarna inom branschen för att säkerställa att vi kan leverera städning på hög nivå till våra kunder. Roligt att även du är nöjd! 🌺
OK, men jag har inte mer att säga om detta. Det var som sagt OK.
Tack Sven för 4 fina stjärnor! 😊 Om du har en minut över får du gärna skicka lite feedback till oss på info@stadservis.se om vad vi kan göra för att få full pott nästa gång. Det vore superschysst - för vi vill såklart alltid leverera på högsta nivå!🎇