Reco logotype För företag

Låg

1040 omdömen om Notar

Sedan starten 2012
John C
Sålde en bostadsrätt med hjälp av Hanna Parwén, en del av Notar Hammarby Sjöstad Verifierat företag

Snabb, proffsig och ett väldigt bra bollplank. Hanna lyssnade in och förstod vad vi ville med vår försäljning och fick skapade ett bättre slutpris än vad vi först hade räknat med.

Johan Y

Proffsig och erfaren. Hanna är tydlig och enkel att ha att göra med.

Valeri K
Köpte en bostadsrätt med hjälp av Ehsan Sedagati, en del av Notar Hammarby Sjöstad Verifierat företag

Vi blev bemötta på det besta möjliga sättet. Vi hade bra förväntningar i början och dem levde mäklaren 100% upp. Han är en trevlig, kunnig och bra mäklaren, som vid köpet av bostaden, visade allt som en mäklare skulle göra.

Hammarbyhöjden - Johanneshov
Johan A
Köpte ett hus med hjälp av Ehsan Sedagati, en del av Notar Hammarby Sjöstad Verifierat företag

Vi är supernöjda med Ehsan! Under hela processen med vårt första husköp har han varit professionell, engagerad och väldigt lätt att ha att göra med. Vi har känt oss trygga från start, mycket tack vare hans raka och ärliga kommunikation och att han verkligen värnat om oss som köpare. Det har hela tiden känts som att han sett till vårt bästa, och den tilliten är inte självklar. Ehsan har gjort processen både tydlig och smidig, och vi har verkligen uppskattat hans sätt att arbeta. Vi kan varmt rekommendera honom!

Skarpäng
Svante I
Sålde en bostadsrätt med hjälp av Ehsan Sedagati, en del av Notar Hammarby Sjöstad Verifierat företag

Ett mycket gott bemötande- kunnig, professionell och flexibel med synnerligen snabb respons på sms och/eller mail under hela försäljningsprocessen. Kommunikationen med oss säljare var alltigenom mycket god, något vi värderar högt! Ehsan svarade fullt upp till våra högt ställda förväntningar på försäljningsprocessen, och vi kan varmt rekommendera Ehsan till andra!

Vasastan - Birkastan
Juanita E
Sålde en bostadsrätt med hjälp av Ilirjana Breznica , en del av Notar Hammarby Sjöstad Verifierat företag

Ilirjana är en fantastisk mäklare. Hon är proaktiv, effektiv och en extremt vänlig person. Skulle definitivt rekommendera henne!

Anna R
Skrev om Notar Kungsholmen Ej verifierat företag

Jag är väldigt nöjd med samarbetet med Johanna Lindbäck. Hon var professionell, lätt att prata med och höll mig uppdaterad under processen. Rekommenderar henne starkt :)

Fatih A

Ödmjuk och lyhörd säljare som lyssnade noga på köparens krav och villkor.

Vasastan - Hagastaden

En i alla led lyckad försäljning som gick snabbt och effektivt med bra betalt för vår lägenhet. Ehsan hade även mycket duktiga samarbetspartners för städning, magasinering och styling etc. Kan varmt rekommendera honom både för säljare och köpare. /Per

Alva K

Jag är supernöjd! Supertrevlig, väldigt kunnig samt rak och ärlig. Förväntade mig ärliga svar på visningen och det känner jag verkligen att jag fick. Informativa svar på alla frågor och jag lämnade visningen med en bra känsla! Snabb och tydlig respons! Klockrent! 10 av 10!

Mélissandre H

Vi är otroligt nöjda med Ilirjana under försäljningen av vår lägenhet. Hon har varit professionell, engagerad och väldigt kommunikativ genom hela processen. Vi kände oss trygga från början till slut tack vare hennes tydliga information, snabba återkoppling och effektiva organisering av visningar. Allt gick smidigt och vi uppskattade verkligen hennes tillgänglighet. Vi kan varmt rekommendera Ilirjana till alla som letar efter en driven mäklare! Stort tack för ett fantastiskt jobb!

Joakim R

Har både köpt och sålt med Eshan, känns lika tryggt åt båda håll. Professionell

Johan A

Ehsan gör ett mycket genuint och förtroende fullt intryck. Han är väl förberedd när han kommer. Han kommunicerar snabbt och koncist. Han skapar en trygg och avslappnad miljö runt sig. Jag kommer att rekommendera honom till vänner.

Helena S

Alltid lätt att få tag i. Förstod mina behov. Arbetade aktivt för att såväl säljaren som köparen blev nöjda med affären.

Helen A

Proffsig, lyhörd, erfaren, bra timing, aktiv utan att vara för på.

Abdurrahman Cagri S
Köpte en bostadsrätt med hjälp av Ilirjana Breznica , en del av Notar Hammarby Sjöstad Verifierat företag

She was very helpful and patient. We could receive answers to all our questions in time. We felt that she had a great experience and knowledge. We are glad and appreciate all her support and effort.

Darius O

Jag är otroligt nöjd med min upplevelse med Ehsan som mäklare. Han är professionell, påläst och samtidigt driven och hungrig på ett sätt som ger förtroende. Försäljningen av min lägenhet gick snabbt – på bara 12 dagar – och till ett pris som överträffade mina förväntningar. Ehsan var alltid tillgänglig, gav tydliga råd och hanterade hela processen med stort engagemang. Kombinationen av kunskap, energi och noggrannhet gör honom till en mäklare jag varmt kan rekommendera till alla som vill ha en trygg och effektiv försäljning.

Elin Elisabeth E
Skrev om Notar Solna Ej verifierat företag

Vi sålde vår bostad med hjälp av Hamilton och kunde inte hitta en bättre mäklare för vår lägenhetsförsäljning! Försäljningen gick över förväntan och slutpriset blev mer än vad vi kunde hoppas på.  Han var tydlig i kommunikation, tankar och mål för honom som mäklare och för oss som säljare. Söker ni en mäklare som är trevlig, målinriktad, transparant och trygg, då är Hamilton rätt för er! Absolut en mäklare vi kan rekommendera och anlita igen.

Christer B

Direkta hanteringen mellan oss och mäklaren har skett via min dotter som tillsammans med mig är köpare. Hon har uppgift att allt fungerat mycket bra med mäklarkontakterna.

Johan Conny M
Johan Conny M
Skrev om Notar Solna Ej verifierat företag

Köpte bostad av Hamilton som säljer mycket i Solna och då jobbar för en känd firma..detta blev ett fiasko, han är säljare såklart men ansvar skyldighet och information och hjälp vid problem katastrof, skulle aldrig någonsin anlita en mäklare som säljer en lägenhet med massor av fel, dolda fel, kända fel som säljaren och han hade diskuterat men som inget berättades i beskrivningen eller vid frågor om det finns några fel..han sa bara det e säljaren som ska upplysa sånt inte jag ( fast man ser dom lätt med egna ögon) att sälja bostad snabbt för sin provision och sälja med flera fel utan att upplysa köparen för att få stänga affären e katastrof, vid kontakt efteråt lyckades han ducka och säga han har inget ansvar.. det e alltid köpare o säljare inte mäklare.. skulle aldrig anlita eller köpa något av en person med den inställningen. vi fick noll hjälp, så vi läste på och tog det mesta med säljaren som erkände allt detta o visste om och sa han nämt det till mäklaren också.. säljaren var ej med på kontraktskrivningen så var endast mäklaren där som upplyste noll o bara ville göra en snabb affär utan några skyldigheter. vid kontraktsdagen saknades även flera nycklar och Hamilton *reagerade ej på det* utan gav en singelnyckel endast ..alla nycklar till säkerhetsdörrr borta och även resten av nycklarna,, men efter kontakt med säljaren lyckades vi få tillbaka en del... otroligt stor skämskudde på mäklaren utan ansvar eller moral och samvete vid affärer

Mattias B

Professionell och snabb process. Trevligt bemötande och det känns som hon vet vad hon gör. I detta fallet såldes lägenheten snabbt och taktiken som föreslogs verkar varit helt rätt.

Södermalm - Katarina Sofia
Jan Filip Ö
Skrev om Eddie Can, en del av Notar Huddinge Ej verifierat företag

Vi har köpt hus och Eddie var mäklaren. Han var allt tillgänglig för frågor och svarar alltid när man ringer. Vi är super nöjda!

Jenny K
Skrev om Notar Huddinge Ej verifierat företag

Eddie Can är en trevlig och proffsig mäklare på Notar Huddinge. Rekommenderar honom varmt / Jenny & Stefan

Carina Elisabeth H
Skrev om Notar Huddinge Ej verifierat företag

So far so good. Vi är nöjda med Eddies hjälp vid försäljning. Trevlig, tydlig , snabb, glad kunnig.

Jessica F

Ehsan har varit en toppenbra mäklare. Från start visade han stort engagemang och satte upp tydliga mål med försäljningen. Han har varit tydlig i sin kommunikation genom hela säljprocessen och stöttat med positivitet genom hela säljprocessen. Trots att jag inte är helt nöjd med slutpriset, så är jag ändå väldigt nöjd med Ehsans insats utifrån förutsättningarna. Kan varmt rekommendera honom till andra.

Hammarbyhöjden/Johanneshov
Köpte en bostadsrätt med hjälp av Hanna Parwén, en del av Notar Hammarby Sjöstad Verifierat företag

Hanna var en trygg, professionell och engagerad mäklare genom hela köpet av min lägenhet i Hammarby Sjöstad. Hon var lyhörd, snabb i sin kommunikation och skapade en smidig affär från start till mål. Rekommenderas varmt!

Sven L

Vi är otroligt nöjda med Hanna som mäklare! Vi har verkligen uppskattat hennes tydlighet, återkoppling och engagemang genom hela processen. Vi kan varmt rekommendera Hanna till alla som ska sälja i Hammarby Sjöstad!

Nima S

väldigt professionell och trevlig mäklare/firma. Vi fick svar på alla våra frågor och hjälp igenom hela processen, stark rekommederar.

Michael L

“Excellent customer orientation with friendly support, even in matters that go beyond standard consultation. Ilirjana is very flexible and always willing to help.”

Mark B
Köpte ett hus med hjälp av Ilirjana Breznica , en del av Notar Hammarby Sjöstad Verifierat företag

Trevlig, tillmötesgående och professionell! Saklig och kunnig vid kontraktsskrivning. Rekommenderar henne varmt!

Adam A
Skrev om Notar Älvsjö Ej verifierat företag

Adrian otrevlig mäklaren han vill bråkar med kunden, efter jag skriv avtalet han svarade inte på meddelandet och han glömde skicka avtalet för att betala handpenning jag påminna honom för att han skickats efter 2 gånger, haft några fel på lägenheten jag ringde honom och han sa att jag måste ringa till köpare för att han upptagen ,jag sa att du måste göra det han börjar bråkar med mig , dåligt affär

Juan E

Great support navigating the intricacies of contracts, bank loan promises, and mediation with sellers

Naghmeh R
Naghmeh R

Professionell, lyhörd och alltid tillgänglig för att svara på frågor

Simon Å

Bästa mäklaren jag någonsin har använt mig av i samtliga delar i försäljningsprocessen.

Lukas H

Vi fick otrolig bra hjälp av Hanna att hitta en ny lägenhet efter att vi sålt våran innan vi köpt något. Hon gick verkligen de extra milen för att hjälpa oss och löste det på ett mycket bra sätt! Vi kommer ta hjälp av henne igen!

Christina R

Ilirjana var lugn, trygg och tydlig. Visade respekt för både säljare och köpare och fick till en affär väldigt snabbt. Ett nöje att få samarbeta med henne!

Niklas F

Ehsan är mycket lyhörd och tar gör alltid det lilla extra som får en som kund att känna speciell och trygg. Kan varmt rekommendera honom.

Anna M

Ilirjana has been very helpful, understanding and patient but also knowledge and profesional. I don’t speak Swedish and I didn't fully understand how many things work here and she took extra time to explain and reassure me so I felt much more comfortable. I also appreciate how responsive she was during the process.

Salme H

Hon är väl mötesgående n n, noggrant,, kart och tydligt samt trevlig. S Kulle rekommendera v henne varmt.

Charlotte B

En social och kunnig mäklare med fingertoppskänsla för marknaden och innehar en förmåga att pricka in perfekt när det är läge för försäljning. 10 av 10! Kan starkt rekommendera Ilirijana till andra säljare.

Nataly V

Vi är väldigt nöjda med Ilirjana som mäklare! Hon har varit både tillgänglig och effektiv genom hela processen, alltid redo att svara på frågor och ge bra råd. Med sitt professionella bemötande och engagemang gjorde hon försäljningen smidig och trygg. Rekommenderas varmt!

Camilla S

Jag är väldigt nöjd med Ilirjana! Processen har varit smidig, professionell och trygg från början till slut. Hon har varit engagerad, lyhörd och alltid varit tillgänglig för frågor mm.

Hammarby Sjöstad

Professionell insats av mäklaren, gav goda rekommendationer till oss vid försäljning. Återkopplade snabbt och har uppträtt väldigt serviceinriktat genomgående.

Caroline L

Trevlig bemötande, informativ och kunnig. Saklig information samt gjorde besöket positivt avslappnat.

Sara R

Fick hjälp med en snabb försäljning, som kändes trygg och levde upp till förväntan kring priset jag önskade sälja för. Rekommenderar!

Siavash G
Skrev om Eddie Can, en del av Notar Huddinge Ej verifierat företag

Vi har köpt villa genom Eddie och är så här långt nöjd med hur affären gick till. Han är professionell och tar hänsyn till både säljare och köpare.

Tomas H
Tomas H

Kan bara säga att Ehsan överträffade våra förväntningar på alla punkter, både med bemötande och resultat

Ásgeir Thor M

Effective, precise and has great experience/knowledge regarding the area, market and buildings. There was no bullshitting, as it unfortunately tends to be with other realtors that live in a world of delusions. He treats both seller and buyer with respect. Overall very satisfied!

Ingrid C

En exceptionellt kunnig, lösningsorienterad mäklare som kan området, juridik mm mm och alltid sätter sina klienter först. Trevlig, snabb, noggrann som alltid ger den bästa hjälpen!

Mats Roger S

Hanna är engagerad och lyhörd, lätt att få kontakt med och uppdaterade oss regelbundet med hur försäljningen gick. Vi är mycket nöjda.

Morten V

Ett konsumerat proffs. Lyssnar, agerar och går utöver vad som krävs för att få saker att hända. Hon ser till att varje enskild detalj beskrivs för alla parter och tar sig tid att få alla att känna sig bekväma. Alltid väl presenterad och vältalad, en verkligt underbar person att ha i ditt hörn.

Carl Å
Skrev om Notar Huddinge Ej verifierat företag

Är väldigt nöjd med Notar och mäklaren Mithat! Det gick väldigt smidigt och enkelt med min försäljning av lägenheten. Jag fick ett mycket proffesionellt bemötande från Notar hela vägen och kan verkligen rekommendera dom!

Marie F

Smidig och snabb sälj process där Ehsan bidrog med din kunskap och erfarenhet som mäklare

Alejandro M

Very professional and friendly. Goes beyond to try and meet both buyer’s and seller’s wishes. Arranged a private showing for us which helped close the sell. Would totally recommend!

Elenie D
Elenie D

Jag blev mycket imponerad av det professionella bemötande jag fick av Ilirjana! Hon är en erfaren, vänlig och rutinerad mäklare som ingav mig ett förtroende vid första intrycket. Ilirjana överträffade ALLA mina förväntningar vid försäljningen av min lägenhet. Hon kontaktade möjliga intressenter från sin kundbas och genomförde en visning där över 38 sällskap kom och såg lägenheten. Lägenheten såldes till ett pris jag inte hade tänkt kunde vara möjligt. Jag vill varmt rekommendera Ilirjana och hon får ett toppbetyg av mig!! Tack Notar och Ilirjana för en genomförd lyckad affär!!!

Rebisa R

Jätte varm med proffsig mäklare som lyssnar på dina behov, men lägger till sin egna expertis och ger det bästa resultatet. Allt gick jätte smidigt, och nu är vår lägenhet såld till någon som kommer trivas lika bra som vi har gjort.

Cenk K

Lyssnar på ens behov. Enkel att ha och göra med. Snabba resultat. Lättillgänglig. Top betyg då hon gör det där lilla extra som mäklare. Sålde vår lägenhet och lyckades sälja till önskat belopp. Rekommenderar starkt!

Jakob L

Lyckas som alltid skapa en bra affär där både köpare och säljare är nöjda.

Ladda fler omdömen

Platser 11

Visar: 11 av 11

Om dessa omdömen

För oss på Reco är riktig transparens viktigt. För att hjälpa dig att utvärdera Notar har vi sammanställt vad vi vet om deras omdömen

Trovärdighet
Låg

Trovärdighet baseras på hur stor andel av företagets kunder som tillfrågas att lämna ett omdöme och hur stor möjlighet Reco har att bekräfta kundrelationen.

Företaget har inte bekräftat sin företagssida eller samlat in några omdömen. Reco kan inte heller koppla omdömena till företagets faktiska kunder.

Dessa nivåer finns på Reco:
  1. Mycket Bra
  2. Bra
  3. Ok
  4. Låg

Detta är Reco

Oberoende omdömen från riktiga kunder
Vi jobbar hårt för att kontrollera att de som lämnar ett omdöme finns på riktigt och faktiskt har köpt den vara eller tjänst de skriver om. Det sker bland annat genom BankID och noggranna kontroller mot företagens kundregister.
Vi lever som vi lär
Vi tillåter inte att företag erbjuder någon slags betalning i utbyte mot omdömen, och på samma sätt tillåter vi inte oss själva att ta bort negativa omdömen för att ett företag vill eller erbjuder betalning för det. Hos oss går trovärdighet och din tillit alltid först.
Reco logotype Omdömen du kan lita på

Kategorier

Betyg & tidpunkt: