Reco logotype För företag

Ok

2889 omdömen om SkandiaMäklarna

Sedan starten 2008
Shabnam C
Sålde ett hus med hjälp av Kristina Guven, en del av SkandiaMäklarna Upplands Väsby Verifierat företag

Alltid tillgänglig för frågor och funderingar! En transparent, tydlig och kunnig mäklare med en personlig touch. Rekommenderar Kristina som mäklare till alla som går i sälj tankar.

Odenslunda
Azhar G
Sålde ett hus med hjälp av SkandiaMäklarna Skellefteå Verifierat företag

Vi kontaktade många mäklare innan vi hittade Joachim, och tyvärr blev vi besvikna på flera av dem. De lovade att ringa tillbaka men hörde aldrig av sig, och kommunikationen var väldigt bristfällig. När vi kom i kontakt med Joachim märkte vi direkt skillnaden. Han arbetar med imponerande precision – som ett schweiziskt urverk. Han är ansvarsfull, professionell, hjälpsam och framför allt bryr han sig verkligen om sina kunder. Han var alltid tillgänglig och höll oss uppdaterade genom hela processen. Vi kan varmt rekommendera Joachim. Utan tvekan den bästa mäklaren i Skellefteå!

Arsalan R
Sålde en bostadsrätt med hjälp av Daniel Månér, en del av SkandiaMäklarna Upplands Väsby Verifierat företag

Trevlig, skicklig, mycket professionell, driven och höll oss uppdaterade genom hela försäljningen. Vi kände oss supertrygga och rekommenderar Daniel!

Runby
Irene T
Köpte ett hus med hjälp av Erik Wärme, en del av SkandiaMäklarna Höglandet Verifierat företag

Vi fick ytlig kontakt då vi såg på ett hus som vi inte gick vidare med. När vi blev spekulanter på det hus vi sedan köpte så blev vi mycket väl bemötta.

Gun-Ann Ö
Sålde ett hus med hjälp av Erik Wärme, en del av SkandiaMäklarna Höglandet Verifierat företag

Jag har fått ett oerhört gott bemötande och intresse av Erik som mäklare. Hela processen har känts stabil och professionell. Det har varit smidigt och flexibelt att hitta lösningar för tider och annat praktiskt. Jag upplever det positivt att både jag som säljare och köparen är nöjda med affären.

Sandra M

Seriös och professionell mäklare som tog sig tid och lyssnade in oss som säljare. Försäljningen gick snabbt och smidigt från början till slut.

Svar från SkandiaMäklarna Höglandet
Tack Sandra:) Det har varit ett nöje att få hjälpa er med försäljningen. Tack för ert förtroende och stort lycka till framöver!
Henrik K

Smidigt försäljning, proffsigt. Vet vad som säljer och hur man säljer.

Svar från SkandiaMäklarna Höglandet
Tack Henrik, roligt att höra att ni är nöjda. Då ska jag nu bara hjälpa er med att hitta sommarstugan:)
Nina A
Sålde ett hus med hjälp av SkandiaMäklarna Skellefteå Verifierat företag

En god dialog, lyhörd och inkännande. Strategisk och proffsig. Snabb att svara samt kunnig.

Daniel Sandor V

Lugn, social och väldigt samarbetsvillig mäklare som förmedlar hus på ett väldigt bra sätt.

Amanda Karolina T
Köpte en bostadsrätt med hjälp av Daniel Månér, en del av SkandiaMäklarna Upplands Väsby Verifierat företag

Daniel kändes väldigt kunnig och trygg vid visning samt vid kontakt via telefon. Han var väldigt förstående och överträffade våra förväntningar gällande bemötande. Efter att haft kontakt med en annan kvinnlig mäklare (från annan byrå) gällande två andra objekt som var rentav otrevlig mot oss som första köpare, så var bostadsköp en ångestladdad upplevelse. Daniel var raka motsatsen. Han var lyhörd, skämtsam, kunnig (gav oss inte felaktig information för att sälja osv, vilket vi fick uppleva från den tidigare), formell när det behövdes, gav bra information och kändes rättvis gentemot både oss som köpare som säljaren. Vi kändes oss trygga i att höra av oss med frågor och att ingen fråga var dum. Han var även snabb med återkoppling och lätt att få tag på. Han fick våran upplevelse av första bostadsköp att bli rolig och spännande frånatt ha varit ångestladdad. Rekommenderar han starkt och våra föräldrar kommer be honom sälja åt dem när det är dax!

Runby
Anders Erik U

Erik Wärme har god lokalkännedom om marknaden i området. Vi hade ett mycket gott samarbete, fick god återkoppling och hela processen var smidig. Försäljningen landade i det förväntade slutpriset. Vi kan varmt rekommendera Erik!

Christina B
Sålde en bostadsrätt med hjälp av SkandiaMäklarna Skellefteå Verifierat företag

Toppen bemötande! Joachim Ejderhäll är otroligt kunnig och serviceminded. Sandra och Joachim fixade allt och lite till. Kan verkligen rekommendera Skandia Mäklarna i Skellefteå

Robin W

Erik Wärme är en mäklare i högsta rang. För mig hade de inte gått att hitta mitt drömhus om de inte vore för Erik. Jag lever ett hektiskt liv, långa timmar och dåligt minne. Erik har utan att vara tjatig skickat bostadstips till oss, hållt koll åt oss, uppdaterat oss, länge. För han har genuint brytt sig om vad vi söker. Vi har på riktigt känt 100% genuinitet att han VERKLIGEN ville hitta vårat perfekta hus. Och det gjorde han. I denna affär fick vi inte bara en privat visning, utan två. På hans obekväma arbetstider. Försäljningen sköttes klockrent, från start till slut. Erik, 5/5 mäklare

Eksjö

Trevligt bemötande och serviceinriktad. Svarade snabbt på frågor och funderingar. Trevligt och lätt att ha och göra med.

Nina H

Jag tycker att Erik har varit engagerad i att få till en försäljning av huset. Upplever honom också tillgänglig och tydlig.

Joakim H

Erik tog kontakt med oss efter att huset varit ute till försäljning under 1,5 år. Vi valde då att gå över till honom för att testa det. Huset såldes innan det kom ut på marknaden igen. Dessutom för ett högre pris än det låg ute för. Bra energi, kommunikation och lösningar. Vågar sälja hus och inte bara förmedla. Jag kommer alltid att rekommendera Erik som mäklare.

Jakob D
Sålde en bostadsrätt med hjälp av Erik Wärme, en del av SkandiaMäklarna Höglandet Verifierat företag

Vår och min önskan vid försäljningen var en diskret, prydlig och fin försäljning, en aktiv mäklare och sen att hitta en riktigt bra granne till de andra i bostadsrättsföreningen. Erik träffade rätt hela vägen! Att vaska fram en fin granne som dessutom vinner budgivningen var ju inget krav utan snarare en stilla önskan! Men det fixade Erik! Vi har inte haft så mycket kontakt med Erik under själva försäljningen och det ska man inte heller ha med en bra mäklare. Erik hade egen nyckel och bokade visningar utan vår kännedom. Helt i sin ordning, helt perfekt! Erik hade gjort jättefina bilder, med blå himmel och flaggan i topp! Ett första maj-jobb! Han hade gjort en jättefin film där han presenterade den tomma lägenheten med animerade möbler och animerad rumsindelning som förslag och som inspiration till de tänkta köparna. Den filmen imponerade stort på många i min närhet! Jag är djupt imponerad av den kompetens som Erik besitter. Inte bara av den lokala fastighetsmarknaden utan även social kompetens och personkemi!

Svar från SkandiaMäklarna Höglandet
Stort tack, Jakob, för ditt otroligt fina och välskrivna omdöme:) Det betyder verkligen mycket att läsa dina ord. Jag minns att ni hade en tydlig önskan om att försäljningen skulle genomföras på ett diskret, tryggt och respektfullt sätt, samtidigt som ni hoppades hitta en köpare som skulle bli en bra granne. Att vi lyckades uppfylla alla de önskemålen känns väldigt roligt. Tack också för dina fina ord om marknadsföringen och mitt arbetssätt. Jag lägger ner mycket tid och engagemang på varje försäljning, och att höra att både bilderna, filmen och hela processen uppskattades gör mig både stolt och tacksam. Det har varit ett stort nöje att få hjälpa er med försäljningen, och jag är väldigt glad över det förtroende ni visade mig. Jag önskar er all lycka framöver, och ni är alltid varmt välkomna att höra av er om jag kan hjälpa er igen. Stort tack ännu en gång!
René V

Snabbt, bra bemötande, smart sätt att jobba (förhandsvisning, förväntningar säljaren, personligt visning). Alldeles för många AI bilder som inte var markerade. Kände mig lurat att det inte fanns garage och stor altan.

Andreas M

Erik Wärme är en exceptionell mäklare. Från första kontakten upplevde jag honom som mycket professionell, kunnig och väl förberedd. Han hade svar på alla frågor och gav ett stort förtroende genom hela processen. Samtidigt är han väldigt sympatisk, lyhörd och trevlig att ha att göra med. Kommunikation, engagemang och service höll högsta klass från början till slut. Jag kan varmt rekommendera Erik till alla som söker en skicklig och pålitlig mäklare. Han levererar verkligen långt över förväntan och förtjänar all framgång framöver. En helt enastående prestation – tack för ett fantastiskt arbete!

Svar från SkandiaMäklarna Höglandet
Stort tack, Andreas, för dina fantastiskt fina ord:) Det gläder mig verkligen att höra att du är nöjd med både processen och mitt arbete. Att få vara med och hjälpa till vid ett så viktigt beslut som ett husköp är ett stort förtroende, och det betyder mycket att du upplevde att du fick den service, trygghet och det engagemang som jag alltid strävar efter att ge. Jag önskar dig all lycka i ditt nya hem och hoppas att du kommer att trivas riktigt bra. Skulle du någon gång behöva hjälp eller ha frågor framöver är du alltid varmt välkommen att höra av dig.
Jessica H

Haft Erik i både försäljning och köp av villa. Smidig, noggran och serviceinriktad. Rekommenderat honom till andra som gått i funderingar på vilken mäklare dem skall välja.

Kjell Anders Thure E

Mycket trevligt bemötande och profesionellt framlagt av våran bostad vid försäljningen. Våra förväntningar blev uppfyllda.

Centrala Väsby
Jessica S

Trevlig mäklare som vill säljarens bästa. Lättkommunicerad och tydlig från start till mållinjen. Mycket nöjd med Erik!

Ladda fler omdömen

Platser 81

Visar: 10 av 81
Ladda fler platser

Om dessa omdömen

För oss på Reco är riktig transparens viktigt. För att hjälpa dig att utvärdera SkandiaMäklarna har vi sammanställt vad vi vet om deras omdömen

Trovärdighet
Ok

Trovärdighet baseras på hur stor andel av företagets kunder som tillfrågas att lämna ett omdöme och hur stor möjlighet Reco har att bekräfta kundrelationen.

Reco anser att företaget har en okej trovärdighet utifrån möjligheten att verifiera kundrelationen samt andelen tillfrågade kunder.

Dessa nivåer finns på Reco:
  1. Mycket Bra
  2. Bra
  3. Ok
  4. Låg

Detta är Reco

Oberoende omdömen från riktiga kunder
Vi jobbar hårt för att kontrollera att de som lämnar ett omdöme finns på riktigt och faktiskt har köpt den vara eller tjänst de skriver om. Det sker bland annat genom BankID och noggranna kontroller mot företagens kundregister.
Vi lever som vi lär
Vi tillåter inte att företag erbjuder någon slags betalning i utbyte mot omdömen, och på samma sätt tillåter vi inte oss själva att ta bort negativa omdömen för att ett företag vill eller erbjuder betalning för det. Hos oss går trovärdighet och din tillit alltid först.
Reco logotype Omdömen du kan lita på

Kategorier

Betyg & tidpunkt: