Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
Västernorrland Skog & Städ AB

Västernorrland Skog & Städ AB

Ändra adress Lägg till information

4 omdömen om Västernorrland Skog & Städ AB

Peter W
Skrev om Västernorrland Skog & Städ AB

Nataliia gör ett jättebra jobb och är väldigt noggrann. Är så nöjd och glad! Så trevligt att komma hem och känna att här är det verkligen städat. Har tjänsten var 14:e dag. Rekommenderar er verkligen att anlita detta företag. Så proffsigt i både bemötande och hur bra det blir 👍

Svar från Västernorrland Skog & Städ AB

Tack så mycket för dina fina ord! Vi är väldigt glada att du är nöjd. Nataliia gör verkligen ett bra jobb, och det känns härligt att du uppskattar det. Tack för att du har valt oss!

Ann-sofi A
Skrev om Västernorrland Skog & Städ AB

Vi fick ett bra bemötande. Vi visste att vi skulle få ett bra städjobb. Vi har köpt städning var 14:e dag och vi är mycket nöjda med Natalia, och vi rekommenderar henne varmt

Svar från Västernorrland Skog & Städ AB

Tack så mycket! Vi är glada att kunna erbjuda dig våra tjänster. 😊

Olina W
Skrev om Västernorrland Skog & Städ AB

Vi är supernöjda med veckostädningen, så noggrann. Rekommenderar varmt!

Svar från Västernorrland Skog & Städ AB

Tack så mycket för det fina omdömet! 😊

Karen C
Skrev om Västernorrland Skog & Städ AB

Fantastisk… det var underbart städat… Det känns så skönt att komma hem och hitta allting rent och på rätt plats. Natalia gör ett exceptionellt jobb, och fokuserar även på de minsta detaljerna.. Jag rekommenderar henne till 1000 %. Det känns som att jag har ett nytt hus…Jag är supernöjd

Svar från Västernorrland Skog & Städ AB

Stort tack för dina fina ord! Natalia kommer bli så glad – hon lägger verkligen märke till varje liten detalj. Vi är väldigt glada att du är nöjd med resultatet och känner dig som i ett helt nytt hem! 💫