Verno Städ AB

5.0

5 omdömen om Verno Städ AB

Ingmar Joakim L
Wrote about Verno Städ AB

Verno - städar på våra byggarbetsplatser. Kan starkt rekommendera dom. Trevlig helg

Ronnie Patrik Thomas S S
Wrote about Verno Städ AB

Började med boka flyttstädningen blev utmärkt så passade på boka på kontoret och resultaten lika fantastiska, blir många samarbeten nu på våra större byggarbetsplatser

Sanna C
Wrote about Verno Städ AB

Vi har använt oss av Verno Städ både på kontoret och på vår byggarbetsplats. Alltid lika nöjda oavsett miljö. Städat, fräscht, fint och jätte trevlig personal. Rekommenderar stark Verno Städ !

Mykola B
Wrote about Verno Städ AB

Verno hjälper oss med hemstäd samt hjälpte med flyt städ vid inflyttning! Super noggranna, ordentliga och duktiga anställda, allt arbete som utförs är på högsta nivå!

Jan J
Wrote about Verno Städ AB

Jag är kund sedan fler månader och får städat 1 gång i veckan av verno städ som är mycket noggranna i sitt arbete, flexibla för att möta ev ändringar jag behöver göra med tider eller städning och också är supertrevliga. Vera som har företaget är också mycket snabb på att svara och lyhörd när man behöver få kontakt eller diskutera någon ändring eller ge feedback. Jag kan verkligen rekommendera Verno till alla. Jag är Väldigt nöjd och ger dem högsta betyg!