Agilokliniken - Södermalm

• BadgeTwelveYears
  • BestInSweden2025
1 360
4.7

Välkommen till oss på Agilokliniken Södermalm! Vi som jobbar här är utbildade sjukgymnaster, naprapater och kiropraktor som brinner för att minska dina muskel och ledbesvär. Ett mål vi har är att alltid hålla oss uppdaterade och ha koll på den senaste forskningen och tekniken. Vi använder dessutom traditionella metoder som...

1360 omdömen om Agilokliniken - Södermalm

Sedan starten hos Reco 2014

Frida Jessica Alejandra F
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Fantastisk service, duktig personal jag kan starkt rekommendera dom . Lätt att boka.

Ann J
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Behandlingen började på exakt tid. Jag fick bra förklaring på vad den gick ut på och vad som hände samt ev uppföljningsplan. Mycket nöjd!!!

Björn S
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Bästa naprapaten och jag har prövat en några stycken under åren. Har sedan 15-20 år tillbaka återkommande bokat in mig på i första hand preventiva behandlingar, men de löser problemet även när det är några gånger har varit akut.

Camilla B
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Proffsigt och trevligt bemötande som ny kund hos Agilokliniken och en fantastisk massage.

Eva O
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Man kommer in i ett tomt väntrum ingen tar emot en (kanske inte alltid är så) det gör inget man sätter sig och väntar. Jag har gått hos Agilio Södermalm vid ett antal gånger. Alltid lika nöjd med behandlingarna , proffs!! Får nu behandling av en muskel med stötvåg.

Mohammed Aysar Taqi T
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Tack, det var inte som förväntat.

Kyriakos E
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Trevligt, kunniga och följer upp.

Robin B
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Väldigt professionella! Gabriella är grym och väldigt kunning

Ann L
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Bra bemötande trevlig o kunnig personal

Emil H
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Alltid bra bemötande och hjälp

Kristina O
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Mycket bra bemötande. Jag är så nöjd både med behandlingen och hemövningarna. Har varit där en gång för några år sedan också. Förra gången strålade det ut i ena armen. Jag fick behandling och bra hemövningar. Här om dagen när jag sökte hjälp hade jag haft nackspärr i tre veckor plus ont mellan skulderbladen. Känner mig redan bättre.

Joakim O
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Fick hjälp med låsning i nacke och vänsterdel av ryggen av Markus Odenhammar. Otroligt bra!

Olof P
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Snabb adekvat behandling, bra och professionellt bemötande.

Christer H
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Trevligt bemötande och otroligt pedagogisk och strukturerad naprapat (Erik) som lugnt och metodiskt fixade min rygg och nacke.

William Å
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Betyg baserat enbart på ultraljud- och funktionsundersökning. Otroligt bra koncept att kunna betala en mindre summa för att få en smärtande kroppsdel undersökt med ultraljud direkt, utan att behöva gå via läkare och remiss. Jag hade rehabiliterat min hälsena i över en månad utan resultat, och läkaren ville avvakta. Vid ultraljud hos er visade det sig istället att slemsäcken var inflammerad. Det ändrade helt vilka rehabövningar jag skulle göra och vilka hjälpmedel jag behövde i vardagen. Redan fyra dagar efter undersökningen...

Michael T
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Träffade Markus Odenhammar, personligt & professionellt. Lindrade mina rygg besvär avsevärt mycket & kan varmt rekommendera.

Stefan B
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Jag har fått hjälp av Mikael Fant som jag tycker är professionell, kunnig och mycket hjälpsam. Min skada läcker bra och jag har fått bra verktyg för framtiden för att inte hamna i samma situation igen.

Eva D

Jättebra upplevelse och kommunikation

Telectra Konsult Ab T
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Mycket bra bemötande och behandling!

Christer J
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Alltid vänligt bemött och mycket duktig personal.

Helena H
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Feel like another person after my napropath visit!

Marcus R
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Professionellt bemötande och trevliga lokaler. Erik är mycket kompetent.

Tove H

Bra.

Gunn L
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Mycket trevlig bemötande och omhändertagande naprapat "Eric Blombergson" och han gör underverk med min stackars nacke Hälsningar Gunn Lind

Johanna M
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Vänligt och proffsigt bemötande. Bra undersökning, tydlig bedömning och genomgång av denna med bra övningar och snar tid till uppföljning.

Dick L
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Fick bokad tid fort. Det var lätt att hitta och ta sig till kliniken. Mina förväntningar var att få reda på om det var det vi anat var skadan. Personal på plats var i mitt tycke väldigt kunnig och man kände sig trygg och väl omhändertagen. Fick bra information som man förstod.

Arturs M
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Mycket bra klinik, trevlig och kunnig personal. Fick en ordentlig undersökning ganska omgående. Rekommenderar!

Jessica De Loma O
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Really good customer focus. Would recommend.

Jennifer B

Kunnig och engagerad fysioterapeut

Maria B
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Stora förväntningar då jag tidigare en gång fått fantastiskt bra hjälp av dem. proffsiga och ett väldigt bra bemötande. Man får kraft och energi att kämpa på när man varit hos där.

Maria S
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Erik är mycket kunnig och dessutom väldigt trevlig!

Birgitta B
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Fick tid snabbt och väldigt kunnig och pedagogisk naprapat som tog mitt besvär på allvar. Har varit här tidigare för andra besvär och alltid blivit trevligt bemött.

Dhimas Galih P
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

It's great my nerve sensitive sensation problem solved

Vanja J
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Löser mina problem, och jag går alltid därifrån nöjd. Bra behandling. Har varit patient där i många år.

Yvonne H
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Väldigt gott bemötande och stor kunskap. Det enda jag hakar upp mig på, eftersom jag själv jobbat i vården och kan mycket om hygien, är att apparaterna jag behandlat med bara torkas av med papper efter användning och inte spridas av med desinfektionsmedel. På rummet finns heller ingen handsprit för behandlare att använda före och efter behandling. Kanske detta vore något för personalen att diskutera på ett APT.

Per-Arne J
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Hej, Erik som jag träffat för några år sedan tog hand och utförde olika övningar. Jag fick ett tränings program att träna på hemma, utmärkt. Mvh Per-Arne.

Eva B
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Alltid varit nöjd med mina besök på Agilo

Lisa H
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Tack för jättebra hjälp från Mikael - nu kan jag springa obehindrat igen!

Anna-karin L
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Proffsigt, vänligt och med fokus på mina behov och min utveckling kring det jag sökt hjälp för.

Balazs Andras J
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

det var en bra upplevelse tycker jag ............................

Per L
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

1. Jag har bara positivt att säga om mitt bemötande. Vänligt, inlyssnande, professionellt. 2. Jag hade inga särskilda förväntningar mer än få stöd i min hälsoresa. 3. Jag har bara positivt att säga om mina erfarenheter. Vänligt, inlyssnande bemötande, och ett professionellt stöd som varit personligt anpassat där övningar har lagts till i rätt takt. 6 stjärnor av 5 möjliga!

Karin W
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

En adekvat och grundlig undersökning av min axel. Uppskattar att Naprapaten var erfaren och hade lång erfarenhet av liknande problem. Fick bra förklaring till vad som gjorde så jag har ont. Förstod mer konkret vad jag ska tänka på gällande hållning , stillasittande och övningar.

Göran W
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Bra som vanligt och fick tid snabbt!

Lars P
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Väldigt professionellt bemötande, vet vad man gör och förklarar så att man förstår vad som troligen ligger bakom problemen som man upplever. Jag har själv under två veckor fått en behandling som gjort mig rörligare och mycket mindre smärta utan att jag behöver ta något smärtstillande.

Hanna F
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Alltid bra hjälp och behandling.

Jerry T
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Kompetent och professionell personal som har koll.

Sebastian S
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Proffsigt bemötande. Grundligt arbete. Både på plats och förebyggande tips.Vi är mycket nöjda.

Energi W
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Bra och personligt bemötande och snabb förståelse och lindring för mina symtom !

Lennart U

Blev väl omhändertagen Blev trodd Professionellt Lätt att parkera