Jättenöjd med städningen, mycket proffsigt och så trevligt bemötande mao supernöjd
Åkersberga Fastighetsvård AB
Åkersberga Fastighetsvård AB erbjuder professionell städservice med fokus på kvalitet i Storstockholm. Med bas i Åkersberga erbjuder vi städtjänster som förenklar vardagen för privatpersoner och företag. Sedan starten 2011 har vi städat många hem och arbetsplatser och skapat oss en lojal kundkrets. Vi är experter när det kommer...
20 omdömen om Åkersberga Fastighetsvård AB
Tack Molly! Trevlig att höra.
Supernöjd! Tack för bra kommunikation och snabb respons🙏
Tack Lena. Din åsikt betyder mycket för mig😊🙏
Vi har i många år haft hjälp av bolaget i alla dess former. Både när cvi hade ett stort hus och nu när jag bor ensam. Inte minst den personliga kontakten med Sylvia och hennes familj har varit en fin garanti för ett förtroendefulllt samarbete.
Tack så jättemycket för din omdöme Ingvar❤️❤️❤️
Åkersberga Fastighetsvård har under 15 år försett oss med städtjänst på ett tillmötesgående och lösningsfokuserat sätt. Personalen är proffsig och det har alltid känts tryggt. Frågor som dyker upp besvaras genast av VD:n Sylwia. Jag kan varmt rekommendera deras tjänster. Sara Torstensson Tynelius
Tack för ditt omdöme Sara! Din åsikt betyder jättemycket för oss. Vi är glada att du är nöjd med oss. Ha en fin dag!
Proffsiga, punktliga, toppenbra resultat!
Tack för ditt omdöme Jessica! Trevligt att höra. Vi är glada att du är nöjd!
Alltid väl bemött och fått hjälp
Tack Ulla, din åsikt betyder mycket för mig!
Professionell städning och proffesionellt bemötande !
Tack för ett fint omdöme Lise! Vi är glada att du är nöjd med oss. Hälsningar Sylwia
Mycket bra service och kommunikation funkar fint!
Hej Sofie! Jag är tacksam för ditt omdöme! Det känns otroligt skönt att veta det.
Jag är nöjd med städservicen. Särskilt gillar jag att det är samma person som kommer, varje gång. Har aldrig varit missnöjd.
Tack Eva-Maria! Din åsikt betyder jättemycket för oss. Ibland är det svårt för oss tilldela samma person för oregelbunden städning men vi ska göra allt som möjligt att förbättra oss med detta.
Alltid väl städat och det lilla extra. Bra kommunikation och flexibla, då de städar på en verkstad ink kontor och lunchrum.
Tack för ditt omdöme! Jag uppskattar det verkligen. Vi är jätteglada att ni är nöjda.
Städning fritidsfastighet,allt perfekt.återkommer
Hej Pierre! Vi är alltid glada när vi kan hjälpa dig både med städning och fönsterputsning. Vi hörs!
Enkelt, smidigt o proffsigt i både kommunikation och utförande av arbetet. Över förväntan i leverans vs pris. Fällde ett stort träd på en klurig tomt o forslade bort det vi ville ha bort o sågade upp det vi ville ha kvar.
Väldigt proffsiga, fint bemötande och lösningorienterade.
Tack För ditt fint omdöme Eric! Vi finns alltid där för dig och din familj.
Mycket bra bolag med hög kvalitet.
Tack Sunniva! Ditt omdöme betyder väldigt mycket för oss. Jag är glad att vi kan hjälpa dig så många år.
Snabb återkoppling. Bra utförd städning.
Tack för ett jättefint omdöme Eva!
Superbra service i en svår situation
Tack för ditt omdöme Annika! Jag glad att du är nöjd! Hoppas att du mår bra.
Trevliga, anpassliga och flexibla. Chefen Sylvia är jättetrevlig.
Tack Kerstin! Det känns fantastiskt att ha kunder som dig.
Vi har använt oss av Åkerberga Fastighetsvård under många år. De är duktiga, noggranna och flexibla. Lätta att få tag på om man måste ändra något i sista sekund och snabba om man behöver en extra städning. Kan varmt rekommendera dem!
Tack Rebecca! Din åsikt betyder mycket för oss. Vi hörs i början av månaden :)
Det blir snyggt, känns tryggt och med god service!
Tack Helena för att du tog dig tid och lämnade ett omdöme! Vi är väldigt glada att du är nöjd med vår service.
Flexibla, pålitliga och utför alltid sitt arbete bra.
Tack för recensionen Viktor! Vi är glada att höra om din trevliga upplevelse hos oss.