Auto Invest AB
Välkommen till Auto Invest AB!
På Hantverkarvägen 9 i Täby hittar du Auto Invest AB. Hos oss på Auto Invest AB kan du köpa ny bil, sälja din bil eller byta in din gamla bil mot en nyare och bättre. Besök gärna vår hemsida om du vill se vilka bilar vi har i lager eller om du går i säljtankar så kan du enkelt värdera din bil så köper vi den.
Vi samarbetar med ett flertal banker och finansbolag och kan således erbjuda er en fördelaktig finansiering eller leasing, vi samarbetar även med Svensk Bilhandelsförsäkring.
Har du några frågor till oss så tveka inte att höra av dig!
Har du några frågor till oss så tveka inte att höra av dig!
Utmärkelser
130 omdömen om Auto Invest AB
Sedan starten hos Reco 2020
skrev om Auto Invest AB
Trevliga och kunniga. Kan rekommendera att handla här.
skrev om Auto Invest AB
skulle få nya däck påsatta för de var slitna har påminnt massor med gånger inget händer inte ens ett svar
spegel höger sida fattades och skulle fått samma dag inget händer -
skrev om Auto Invest AB
Serviceminded säljare. Bra bemötande.
skrev om Auto Invest AB
Trevlig bemötande av Kevin som jag gjorde affären med, bilen jag köpte hade 3 punkter som jag ville ha åtgärdade, vilket Auto invest löste utan problem. Min totala upplevelse var mycket bra. Kan varmt rekommendera denna bilfirma.
skrev om Auto Invest AB
Good service and helpful staff
skrev om Auto Invest AB
Det var Mycket bra upplevelse och jag tycker att personalen var snälla och hjälpsamma
skrev om Auto Invest AB
Kevin trevlig och hjälpsam..ordnade affären smärtfritt
skrev om Auto Invest AB
Inga förväntningar men allt gick snabbt och smärtfritt med köpet av bilen, på distans.
skrev om Auto Invest AB
Uselt bemötande. Hade oturen att få N som säljare. Frågade N om de hade en verkstad som kunde lyfta bilen för att kunna kolla underredet. Svar: "Jag kan köra in bilen i hallen så kan du krypa under själv och titta". Det skulle väl vara något skämt. Men N sa att de inte hade samarbete med verkstäder. Det visade sig senare vara en ren lögn. Jag var seriöst intresserad av bilen och N lovade återkomma med en offert efter att de hade åtgärdat en del brister. Så skedde aldrig. Dessutom så hade N sin trevliga hund Charlie som sprang lös i bilhallen och som var på mig direkt. Nu är jag inte allergiker eller särskilt hundrädd själv. Men N verkade vara mer intresserad av sin hund än av mig som kund. Jag tappade helt förtroendet för Autoinvest i och med allt detta. Köpte en annan bil istället. VARNING! N är inkompetent i sin roll som bilsäljare.
skrev om Auto Invest AB
Köpte en bil hos Auto Invest och säljaren var mycket trevlig, kunnig och resonabel. Hjälpsam vid finansiering och fixade fram mer utrustning jag var intresserad av på ett snabbt och smidigt sätt.
skrev om Auto Invest AB
En snabb och toppen bra service. Ställer upp och hjälper till att lösa problem samt att vara behjälplig med att hjälpa oss när vi har speciella behov till vår fordonspark. Vi har och kommer att fortsätta använda oss av dem när vi behöver uppgradera vår fordonspark.
skrev om Auto Invest AB
Jättebra bemötande och trevliga. Hjälpsamma och tillmötesgående. Behövde byta batteri i bilen jag köpt och det var inga problem alls dom stod för kostanden utan att man behövde ifrågasätta
skrev om Auto Invest AB
Trevligt ställe Och bra service.
Rekomenderas. -
skrev om Auto Invest AB
Det var bra, jag är nöjd med bilen jag köpte
Smidiga, tillmötesgående, rimliga
skrev om Auto Invest AB
Staff is completely unprofessional including boss..
They will not tell you if there is any damage or dent in car,most importantly always check last owner payments for car for example skatt.. they don’t check if the previous owner is going to kronoforgdon or not..
Their mission is buy cheap cars like this and sale.. -
skrev om Auto Invest AB
Bra service och säljaren Kevin förstod vårt behov vid köpet av mopedbilen.
Trots att ett litet fel uppstod på fordonet så löste autoinvest det hela på ett smidigt sätt för alla inblandade.
Välförtjänt betyg. -
skrev om Auto Invest AB
Hej, jag är missnöjd eftersom att jag känner mig lurad, skulle ni vilja ha mer info så kan ni kontakta mig på tel.nr 0739312296
Mvh -
skrev om Auto Invest AB
Bra bemötande, hittills nöjd med bilen.
skrev om Auto Invest AB
Ja blev bemött på ett bra sätt och personalen var hjälpsam, trevlig. Bilen var som ja skulle provköra kunde ha varit bättre avskottat och rutorna kunde ha varit bättre skrapade fick fixa de själv. Samt att säljaren kunde ha haft lite bättre koll på bilen och att den inte var helt genom städad tex mitten facket var fullt i skräp, sommar däcken var jätte skitiga. Men över super bra personal trevliga och allt gick snabb och smärtfritt.
skrev om Auto Invest AB
Var rädd om Kevin - hans kundbemötande är mycket fint - han skötte sig väl i allt!!! Martin med Smarten
skrev om Auto Invest AB
Tillmötesgående och trevliga. Kände mig välkommen och dom är intresserade att göra en bra affär.
skrev om Auto Invest AB
Jävla blufföretag ha aldrig något med detta företag att göra🤮🤮🤮🤮🤮🤮
skrev om Auto Invest AB
Bra service och trevligt bemötande
skrev om Auto Invest AB
Efter överenskommelsen om priset och handpenning betald,så höjde dom priset med 4900kr.Utanför dörren garanti på bilen.Svarar inte på sms efter affären är klar.Så ett bra betyg kan dom inte få.När jag kört 36 mil hem så upptäckte jag att dom hade inte ens ställt på bilen…..
skrev om Auto Invest AB
Mycket trevligt och bra bemötande, utmärkt bra service. Bra priser och pålitliga.
skrev om Auto Invest AB
Kommunikationen via mejl var sämre än bristfällig och Rebecka, säljaren som var ansvarig för objektet antog helt enkelt att jag hade all info jag behövde och att mina frågor inte behövde besvaras eller inte alls var brådskande.
Jag reserverade bilen på distans för att genomföra köp på plats vid ett annat datum. Jag fick info på förhand att man skaffat fram friktionsdäck och bagagerumsmatta till bilen. När jag kom på plats för att fullborda köpet var inte den ansvariga säljaren på plats trots att hon sagt att vi skulle ses då. En inte helt passande bagagerumsmatta togs i sista minut från en annan bil och vinterdäcken som skulle finnas på plats vid köp var inte alls "typ nya" friktionsdäck utan ganska slitna dubbdäck och de var kvar hos däckfirman ca en mil bort på småvägar åt fel håll för mig. Det första jag var tvungen att göra vid provkörning av bilen vara att köra och tanka då både gas- och bensintanken lös rött.
Det vara alltså flera saker som inte kändes bra kring köpet.
Vad var bra då? Bilen är i sin helhet bra och jag är nöjd med den. Jag fick dock själv ta bort klistret från tidigare klisterstripes.
Då den ansvariga säljaren inte var på plats fick jag istället hjälp av Kevin som visade sig vara en lösningsinriktad person med god förståelse för min inte helt övertygade inställning. Kevin såg till att köpet kunde genomföras och att jag lämnade Auto Invest med en bil och en ganska bra känsla.
Mitt tips till andra är att kräva att Kevin hanterar ert ärende, på så sätt kanske andra säljare förstår att höja ribban. -
skrev om Auto Invest AB
Dem lovade mig sommardäck men efter många gånger ringande fort farande inget sommardäck akta er för dem dem skiter fullständigt på kunderna
Hej Mehmet, som jag tidigare nämnt för dig så jobbar vi för fullt att få tag i ett par sommarhjul till dig då dessa ej följt med till denna bil alltså inget som vi har hemma. Enligt överenskommelse vid köp skulle dessa levereras i efterhand vilket vi självklart kommer att göra enl ök.
Auto Invest AB -
skrev om Auto Invest AB
Vi är super nöjda med auto invest.
Vi har köpt flertal bilar och och även sålt bilar.
Allt har alltid fungerat väldigt bra! -
skrev om Auto Invest AB
korrekt,trevligt , rakt och ärligt bemötande!
skrev om Auto Invest AB
Det är inte jag utan företaget som jag köpte bilen lämnade bilen till Auto Invest AB.
Jag tycker att ni gjorde ett bra jobb. Färjen är okey. -
skrev om Auto Invest AB
Jättetrevligt bemötande av säljaren. Dessvärre var det något som gick fel på vägen hem med bilen vi köpte (motorn typ brann) men Auto Invest AB har bemött mig väldigt fint och deras verkstad ska hämta bilen för att undersöka vad som hänt och rätta till felet.
skrev om Auto Invest AB
Bra bemötande. Säljaren kontrollerade och besvarade de frågor jag hade snabbt samt såg till att bilen var framtagen tills jag kom och skulle titta på den.
Tack för en smidig affär! -
skrev om Auto Invest AB
Allt gick precis som man kan förvänta sig. Proffsigt och rätt på alla sätt.
skrev om Auto Invest AB
Trevliga och professionella, alltid snabb och smidig affär, rekommenderar starkt 😁
skrev om Auto Invest AB
Inget att anmärka på, snabb och smidig affär.
Bra ,ganska nöjd med bilen och fo6 som jobbar
skrev om Auto Invest AB
Bra bemötande , Trevlig Personal !
Bästa Säljare Jhonny Sönner -
skrev om Auto Invest AB
Helt bra på alla sätt. Inget att klaga på.
skrev om Auto Invest AB
Fint bemötande från Rebecka, kändes tryggt!
Supernöjd med bilen. -
skrev om Auto Invest AB
Riktigt bra, höll vad dom lovade och blev bra bemött 👍
skrev om Auto Invest AB
Superbra bemötande, proffesionelt arbete av säljaren! Supernöjd!
Otroligt trevlig säljare ! Vi tackar för den smidiga affären
skrev om Auto Invest AB
Inte enligt beskrivning men dom justerade priset så det blev korrekt
Underbart tack så jättemycket
skrev om Auto Invest AB
Trevlig personal. Samt mycket smidig affär av bilen så jag har inget att klaga på.
skrev om Auto Invest AB
Snabbt och smidigt affär! Rekommenderas starkt:)
Riktig trevlig säljare! (Niclas) Önskade det fanns fler sånna av 💪🏻☺️
skrev om Auto Invest AB
Fantastisk upplevelse med Kevin Robert som bilförsäljare, mycket proffsig och trevligt bemötande! Rekommenderar starkt!
skrev om Auto Invest AB
Sämsta jävla skit firman, köp aldrig här.