Auto Surbrunn
2.6 i betyg av av
5 omdömen
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag5 omdömen om Auto Surbrunn
skrev om Auto Surbrunn
Wow wow wow vilka vardagshjältar. De jobbade efter stängning för att hjälpa oss fixa en vindrutetorkare i snöstorm. Allt med ett leende och ett väldigt trevligt bemötande.
Tack snälla! -
skrev om Auto Surbrunn
Har bytt däck här i många år. Nu verkar det vara ny personal. DE GLÖMDE DRA ÅT SKRUVARNA!!! Slutade med att att tre muttrar föll av på E18 och jag höll på att tappa vänster framdäck med barn i bilen. Har ringt och berättat detta men de vägrar att ta det på allvar. Erbjöds en gratis däckförvaring som kompensation (som om jag skulle fortsätta byta däck där). Däckförvaring och byte kostar numera 1200kr per halvår istället för 700kr som det kostade tidigare, men det är en annan femma. BYT INTE DÄCK HÄR!!!
skrev om Auto Surbrunn
Förra året bytte jag bromsok till min Peugeot 307 hos Auto Surbrunn. Sedan dess har läckage av bromsvätska uppstått. Vid byte av bromsslang upptäckte verkstaden att Auto Surbrunn dragit in skruven till slangen i oket snett och med smuts närvarande. Detta har skadat gängorna på ett helt nytt bromsok och gett upphov till läckare och ytterligare en reparation på 1259 kr.
skrev om Auto Surbrunn
Seriös bilverkstad på surbrunnsgatan 42.
Alltid lika trevliga och överenskommna priser.
Har tidigare haft väldigt dålig erfarenhet av verkstäder. Rekommenderar därför denna starkt!