Rasmus Logärd

Rasmus Logärd

Rasmus Logärd är mäklare på Bergets Ro Fastighetsförmedling

Rasmus Logärd har varit registrerad mäklare sedan 2022-08. Rasmus Logärd har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-09 och har fått 283 omdömen med ett betyg på 5.0. Rasmus Logärd har haft 60 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

283 omdömen om Rasmus Logärd

Sedan starten hos Reco 2023
Lisa N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Rasmus Logärd en del av Bergets Ro Fastighetsförmedling
Centrala Sundbyberg

Toppen, enkelt snabbt och tydlig kommunikation! Super nöjd.

Helena M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Rasmus Logärd en del av Bergets Ro Fastighetsförmedling
Centrala Sundbyberg

Lugn, trygg och mycket kunnig om fastigheten jag bodde i.

Mona S
Vasastan - Hagastaden

Rasmus var trevlig, professionell, alltid tillgänglig och ärlig. Jag är jättenöjd och glad att jag valde Rasmus. Jag kan verkligen rekommendera honom.

Niclas P
Centrala Sundbyberg

Supertrevlig och väldigt transparent! Väldigt nöjd!

Homa Z
Ursvik

Jag vill börja med att tacka Rasmus för all hjälp vi fick under vår bostadsresa. Det var viktigt för både mig och min man att känna oss trygga, välinformerade och stöttade genom hela processen, och det lyckades han verkligen med. Han förklarade allt på ett tydligt och enkelt sätt, svarade snabbt på våra frågor och behöll alltid lugnet även när saker blev lite stressiga. Vi uppskattade också hur organiserad han var och hur smidigt han hanterade varje steg. Rasmus gjorde hela upplevelsen mycket lättare för oss, och vi är...

Leona G
Vällingby - Råcksta

Bra transparens och hjälpsam under processen

Mona M

Rasmus L gillar detta
Tobias L
Vasastan - Hagastaden

Exceptionell mäklare. Har inget ont att säga!

Seyed Mahdi H
Ursvik

The first thing I want to say is: Rasmus, you are not a broker, you are a fixer. Buying our first apartment came with all kinds of emotions, excitement, worries, and hopes. Through it all, Rasmus met us exactly where we were, not where he, the seller, or other buyers happened to be. That gave us courage, confidence, and clarity to move forward. He knew when to give us space, when to offer options, and when to give a clear recommendation. Because of his professionalism, empathy, and understanding, both toward us and the...

Hanna L
Ursvik

Rasmus var väldigt tydlig och ärlig genom hela processen och har allt jag önskade i en mäklare! Vi är supernöjda och vet redan att vi kommer att använda Rasmus vid försäljningen av nästa bostad.