Andra gången Rasmus hjälpt oss sälja vår bostad. Denna gången vår nyproduktion som såldes på ritning efter att Rasmus kontaktade oss med spekulanter kvar från en annan försäljning. Från första samtal till affär på mindre än 24 timmar. Vi kan starkt rekommendera Rasmus som mäklar, vi kommer definitivt anlita honom igen när det är dags för oss att röra på oss igen!
Rasmus Logärd
Rasmus Logärd är mäklare på Bergets Ro Fastighetsförmedling
.Rasmus Logärd har varit registrerad mäklare sedan 2022-08. Rasmus Logärd har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-09 och har fått 380 omdömen med ett betyg på 5.0. Rasmus Logärd har haft 66 försäljningar sen 2025-06 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-06 - 2026-05
380 omdömen om Rasmus Logärd
Rasmus levererar varje gång vi är i kontakt med honom! Nu blev det en supersnabb affär, tack vare att han har koll på våra önskemål och kan marknaden! Vi är mer än nöjda😃
Trevlig, professionell och engagerad mäklare. Vi fick snabb hjälp och tydlig information genom hela köpet. Rekommenderas varmt!
Rasmus är en av de bästa mäklare vi haft kontakt med. Kompetent, lyhörd och alltid tillgänglig. Han kämpar in i det sista för högsta möjliga slutpris och har koll på varje detalj i processen. Trygg, ärlig och rakt på sak. Varmt rekommenderad!
Rasmus är driven och engagerad och arbetar hårt för säljaren och köparen. Rasmus är kunnig inom sitt yrke och om Sundbyberg stad.
Rasmus är kunnig, driven och väldigt flexibel. Kompetensen reflekteras i en pedagogisk och förtroendeingivande process. För mig som köpare kunde han tillgodose alla önskemål på några få timmar vilket var långt över förväntan.
Fantastisk mäklare med bra känsla för marknaden, utmärkt kommunikation och ett bra driv. Rekommenderar varmt!
Stort tack till Rasmus för snabb, professionell och fantastisk insats vid försäljning av vår bostad. Vi är mycket nöjda och rekommenderar honom varmt!
Bra bemötande. Snabb och smidig kommunikation! Rekommenderas!
Proffsig, tillgänglig, lätt att kommunicera med och bra koll på läget. Det blev en väldigt smidig affär