Rasmus Logärd

Rasmus Logärd

Rasmus Logärd är mäklare på Bergets Ro Fastighetsförmedling

Rasmus Logärd har varit registrerad mäklare sedan 2022-08. Rasmus Logärd har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-09 och har fått 381 omdömen med ett betyg på 5.0. Rasmus Logärd har haft 66 försäljningar sen 2025-06 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-06 - 2026-05

381 omdömen om Rasmus Logärd

Sedan starten hos Reco 2023
Rasmus R
Sålde sin lägenhet med hjälp av Rasmus Logärd en del av Bergets Ro Fastighetsförmedling
Bromma - Mariehäll

Jag kan varmt rekommendera Rasmus. Genom hela processen var han engagerad, tillgänglig och tydlig i sin kommunikation. Han tog sig alltid tid att svara på frågor, gav bra råd och såg till att jag kände mig trygg från början till slut. Det märktes att han verkligen brydde sig om att göra ett bra jobb och att jag som kund skulle känna mig väl omhändertagen. En professionell, kunnig och mycket hjälpsam mäklare som jag gärna anlitar igen.

Angeliqa R
Centrala Sundbyberg

Andra gången Rasmus hjälpt oss sälja vår bostad. Denna gången vår nyproduktion som såldes på ritning efter att Rasmus kontaktade oss med spekulanter kvar från en annan försäljning. Från första samtal till affär på mindre än 24 timmar. Vi kan starkt rekommendera Rasmus som mäklar, vi kommer definitivt anlita honom igen när det är dags för oss att röra på oss igen!

Jesper R
Centrala Sundbyberg

Rasmus levererar varje gång vi är i kontakt med honom! Nu blev det en supersnabb affär, tack vare att han har koll på våra önskemål och kan marknaden! Vi är mer än nöjda😃

Sofia T
Köpte sin lägenhet med hjälp av Rasmus Logärd en del av Bergets Ro Fastighetsförmedling
Centrala Sundbyberg

Trevlig, professionell och engagerad mäklare. Vi fick snabb hjälp och tydlig information genom hela köpet. Rekommenderas varmt!

Joar C
Centrala Sundbyberg

Rasmus är en av de bästa mäklare vi haft kontakt med. Kompetent, lyhörd och alltid tillgänglig. Han kämpar in i det sista för högsta möjliga slutpris och har koll på varje detalj i processen. Trygg, ärlig och rakt på sak. Varmt rekommenderad!

Joel H
Centrala Sundbyberg

Rasmus är driven och engagerad och arbetar hårt för säljaren och köparen. Rasmus är kunnig inom sitt yrke och om Sundbyberg stad.

Alexandra W
Centrala Sundbyberg

Rasmus är kunnig, driven och väldigt flexibel. Kompetensen reflekteras i en pedagogisk och förtroendeingivande process. För mig som köpare kunde han tillgodose alla önskemål på några få timmar vilket var långt över förväntan.

Lena S
Östermalm - Gärdet

Fantastisk mäklare med bra känsla för marknaden, utmärkt kommunikation och ett bra driv. Rekommenderar varmt!

Johanna M
Bromma - Mariehäll

Stort tack till Rasmus för snabb, professionell och fantastisk insats vid försäljning av vår bostad. Vi är mycket nöjda och rekommenderar honom varmt!

Paulina I
Östermalm - Gärdet

Bra bemötande. Snabb och smidig kommunikation! Rekommenderas!