Bilcity Järfälla AB

Saldovägen 2B, 175 62 Järfälla — Visa karta

3.5 i betyg av av 6 omdömen
 

Läs vad 6 kunder tycker om Bilcity Järfälla AB

 • 2020-10-25

  Spontant omdöme
  ANDREAS B skrev om Bilcity Järfälla AB
  Jag köpte bil av Bilcity i Järfälla AB. Det hette att jag fick 1 månads garanti mot alla fel på bilen. När jag var påväg hem från bilfirman varnade bilen att antisladdservice erfordras. Då hade bilfirman stängt för dagen. Jag ringde dom då dagen efter och berättade om detta, dom sa att det var inga problem och att jag skulle ta dit bilen. Dom hade sedan bilen i 3 veckor, ena veckan hade dom beställt givare till bilen, andra veckan hade dom beställt styrenhet och sen tredje veckan hade dom beställt styrdon. Detta utan att dom hade fått hem några delar. Jag åkte dit efter 3 veckor och då sa dom åter igen att det var inga problem och att dom skulle lösa detta. Dom skulle höra av sig så fort dom fått hem en ny styrenhet. Jag väntar fortfarande på deras samtal, det har nu gått över en månad sen jag köpte bilen. Jag gav som förslag att jag själv kunde fixa det om dom stod för kostnaden, men det gick dom ej med på. Sedan så sa jag att jag ville häva köpet då jag känner mig lurad, fick till svar att då fick jag ta det med ARN. Med tanke på hur dom behandlat mig som kund så rekommenderar jag inte att köpa någon bil från Bilcity i Järfälla. Och deras så kallade 1 månadsgaranti är en stor bluff. Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Fordonsbolaget
  4.8 / 5 i betyg — 618 omdömen
  Badge2020
  "Fantastiskt service! Från första kontakt via mail till affär! Måste ge bilförsäljaren David extra beröm för sin professionella service"
 • James P

  2019-09-09

  Spontant omdöme
  James P skrev om Bilcity Järfälla AB
  Rekommenderar Bilcity i Veddesta, Järfälla.

  Behövde en bil snabbt i 100 000kr klassen och hittade en hos Bilcity. Togs väl hand om trotts att jag klev in strax innan 17 och stängning. Fick provköra i lugn o ro utan stress.
  Bilen hade visserligen ett mindre fel men detta åtgärdades utan diskussion av Bilcity under ett par dagar innan bilen hämtades ut samt besiktigades.

  Bilen har fungerat klanderfritt under 2 veckor nu och känner mig nöjd med affären. Läs mer
  gillar detta
 • Sebbe A

  2018-10-14

  Spontant omdöme
  Sebbe A skrev om Bilcity Järfälla AB
  Bra service fina bilar. Trevlig personal Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  STHLM BIL
  4.8 / 5 i betyg — 118 omdömen
  Badge2020
  "Gick bra vid affär men vid fel så nekar dom att fixa ersätta felet. Rekommenderar ej dom speciellt om du bor en bit bort från Stockholm då"
  PETTERI P
 • 2018-07-16

  Spontant omdöme
  Hans G skrev om Bilcity Järfälla AB
  Köpte en bil av Bilcity häromdagen, utmärkt service och en snabb och smidig affär! Inga konstigheter när det gäller service, min motorlampa lös och Bilcity åtgärdade problemet på en dag, under tiden jag hade bilen på lagning fick jag även låna en lånebil av dem! Kommer definetivt komma tillbaka för att köpa en annan bil. Rekommenderar Starkt! Läs mer
  gillar detta
 • Niklas L

  2018-07-14

  Spontant omdöme
  Niklas L skrev om Bilcity Järfälla AB
  Jag köpte bilen Volvo v40 2,0t hos bil city i Järfälla o jag prov körde den då visade det sig inte ett ända fel på bilen men när jag var på väg hem från bil city i Järfälla så kom ett fel fram som skulle kosta mig 50 000 kr för byte av en motor och jag ringde till bil city i Järfälla och sa att jag har ett problem med bilen så säger Sebastian att det är bara att fixa för att vi på bil city lagar inga begagnade bilar men dom hade inte gått igenom bilen innan jag köpte den så inga bilar hos bil city i Järfälla för dom ger inga garantier på deras bilar Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Lindholm Bil AB
  4.6 / 5 i betyg — 95 omdömen
  Badge2020
  "Köpte en bil, bilen hade legat ute till försäljning på blocket och där var det en viss felinformation som man vart informerad om när man kom"
 • 2008-05-30

  Spontant omdöme
  Mats O skrev om Bilcity Järfälla AB
  Har köpt bil hos Bilcity Stockholm först till mig och nu nyligen till frugan. Köpte mina bilar av en av säljarna som hette Andreas. Otroligt bra service och mycket hjälpsamma även när min kupefläkt slutade fungera trots att garantitiden gått ut. Kan rekommendera detta företag. Läs mer
  gillar detta

Bästa Försäljarna av begagnade bilar nära Bilcity Järfälla AB:

2nd Motors AB (103m)
4.7 i betyg av 20 omdömen
Joachim G Joachim G tycker:
“Kunniga, trevliga och tillmöte...” Läs mer
4.6 i betyg av 98 omdömen
AutoSaldo AB (141m)
5.0 i betyg av 37 omdömen
MTO Bilcenter (305m)
4.6 i betyg av 529 omdömen
Melinas Bilar (624m)
4.5 i betyg av 106 omdömen
3.8 i betyg av 1194 omdömen

Karta

Kategorier

Tjänsteföretag lever på sitt goda rykte

Reco.se är Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen. Vi jobbar sedan 2007 för bättre företag och nöjda kunder.

Så här fungerar Reco