BilValet i Stockholm
4.4 i betyg av av
20 omdömen
Välkommen till oss på Bil Valet i Stockholm! Vi har ett stort utbud av bilar i olika modeller och märken, till bra priser. Oavsett vilken bil du letar efter så har vi säkert något för dig! Små bilar, familjebilar, sportbilar och även lite lyxigare och exklusiva modeller.
Vi tycker det är väldigt viktigt att du känner dig trygg i ditt köp av en begagnad bil och vi gör vårt bästa för att du ska kunna göra en säker, trygg och smidig bilaffär. Att dessutom erbjuda bra priser och riktigt bra service gör vi med glädje!
Genom Wasa Kredit och Svea Ekonomi kan vi erbjuda förmånliga finansieringslösningar. Vill du komma förbi på en tid då vi inte normalt har öppet? Ring oss och boka en tid som passar dig!
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag20 omdömen om BilValet i Stockholm
skrev om BilValet i Stockholm
Detta företag har den mest ärliga ägaren och de mest ärliga medarbetarna. Tack Karar och Hussein för den fantastiska servicen med vår bil.
skrev om BilValet i Stockholm
Köpte i fredags en bil av Bilvalet i Haninge. Jag fick snabba svar på mail och det som var avgörande för affären var att flera i personalen på Bilvalet var så hjälpsam och stannade kvar en fredagkväll till 1900 för att slutföra mitt köp. Stort tack för suverän service, den hjälpen hade man inte fått på många ställen.
Mohammed från Nynäshamn -
skrev om BilValet i Stockholm
Så nöjd med min bil ,trevlig försäljare allt gick så smidigt tack 🤩
لديهم سيارات جيدة وبالأخص الجديد منهم
skrev om BilValet i Stockholm
Rekommenderar INTE att köpa bil härifrån. Jag kontaktade dem efter köpet då problem och problem uppstod, men de har gått under jorden. Lämnade in den nyinköpta bilen på service, där de hittade att hela avgassystemet är sönderrostat, bromsskivorna är HELT slut, servon fick nedslag, 4 lampor trasiga osv. Och inte ens en återkoppling från firman? Jag hade gärna reparerat bilen hos kontakter som Bil Valet har, men går nu gladeligen och lägger 20 tusen hos någon annan. Fruktansvärd kundservice, rakt igenom.
Volvo V50.
Jag är väldigt nöjd generellt med personalen i Haninge bilvalet. Jag blev bemött på professionellt sätt och fick svar och hjälp med alt jag behövde. -
skrev om BilValet i Stockholm
Supertrevliga och långt ifrån "klassiska bilkrängare". Fick intrycket att de var raka och ärliga med allt, lätta att ha att göra med och de fixade ett småstrul som uppstod med bilen några dagar efter hämtning med ett leende. Och då var det ändå en riktigt billig bil jag köpte. Bra öppettider också.
Köper gärna min nästa bil här också. -
skrev om BilValet i Stockholm
Trevlig personal med bra bemötande och lägger all fokus på kunden.
Med deras långa erfarenheter hjälpte de mig att hitta en bil med otroligt bra pris.
De hjälpte även med bra avbetalningsplan vilket gjorde att jag fick låg ränta samt bra månads kostnad.
Bra service på bilen.
Nöjd kund utan klagomål, med våran andra bil som vi köper hos dem. Rekommenderar starkt!! -
skrev om BilValet i Stockholm
Om man kunde ge noll i poäng eller minus i poäng skulle jag ha gett det direkt. Otroligt att det är så många som gett typ 4 eller 5 i omdöme! Antingen har ni ingen kunskap eller så är det vänner till ägaren som skrivit omdömen . Var o kollade på en Peugeot 5008 idag och för det första när man tittar på en bil så ska bilen vara städad. Jag hittade 1 tandborste , 1 plastkniv, gamla scandline båtbiljetter, företaget hade satt en stämpel i serviceboken och kan inte ens fylla i km på rätt plats i boken. Bilen luktade hund och var dränkt med Coca Cola mellan säterna där man ställer burkar. Det satt en gammal rattmuff på ratten. Jag fick inte ens ett Hej när jag hejade på 5 lirare på kontoret. Ja listan är lång och skulle inte ens tipsa denna firma till min värsta fiende. Gör om och gör rätt om du ska ha bilfirma.
skrev om BilValet i Stockholm
Jätte bra bemötande det känns tryggt att köpa från bilvalet då fick vi nya däck när däcken va lite slitna!
skrev om BilValet i Stockholm
Trevlig personal dem luras aldrig har köpt bil 2 gånger av dem och jag ska försätta med det 😊
skrev om BilValet i Stockholm
Otroligt trevligt bemötande , bra service och säljaren hade gott förtroende för mig som kund , jämförde försäkringar åt mig så jag fick mest och bäst för pengarna rekommenderar verkligen denna firma !
skrev om BilValet i Stockholm
Utmärkt . Väldigt bra bemötande av glada personalen en mycket bra bilhandlare .
skrev om BilValet i Stockholm
Väldigt trevlig personal Kan tänka mig att återkomma vid nästa bilköp👍
skrev om BilValet i Stockholm
Vi skulle egentligen titta på en annan bil men vi valde en Volvo och är väldigt nöjda med bilen, vi fick bra kundbemötande, service, kunniga och viliga att lösa problem som dyker på vägen! jag kan varmt rekommendera Bilvalet
Hälsningar
Fatma och Åke -
skrev om BilValet i Stockholm
Det var väldigt trevlig och kunnig personal. Jag köpte bil där och personalen lyssnade till mina önskemål och vad jag hade för krav.
Jag rekommenderar BilValet! -
skrev om BilValet i Stockholm
Jag fick mycket bra hjälp med min bilaffär. Både bil och service motsvarar mer än väl mina förväntningar. Jag kan starkt rekommendera Bilvalet i Haninge
skrev om BilValet i Stockholm
Dem är myck hjälpsam jag köpt en toyoto tack
Helt ok 😀 Har inget att klaga på. Trevlig försäljare
skrev om BilValet i Stockholm
Jag fick bra service! Bilen funkar bra!