Mäklare i Blekinge

Ronneby  (2 st)
Olofström  (1 st)
  • Fastighetsbyrån Karlskrona

2,820 opinions
    Om du funderar på att byta boende kan en bra början vara att få en bild av vad ditt nuvarande boende är värt och få rådgivning kring de olika delarna i bostadsaffären. Våra mäklare gör gärna en kostna...
    Peter K
    Peter K: Bästa mäklaren i Karlskrona. Proffsig och kompetent i alla lägen.
  • HusmanHagberg Karlskrona

761 opinions
    Välkommen till Karlskrona och HusmanHagberg! Letar du boende här i området är det oss du ska kontakta.
    Pierre S
    Pierre S: Ett supertack till Johanan för försäljningen av Glasbacken i Ronneby. På kort varsel tog Johan och Husman hagberg hand om denna husaffär. Det är andra ggn som jag anlitar Johan och hans team , samt att jag ger de högsta rekomendationer till Johan. Intresse bemötande mm är toppklass. Vänligen Pierre Sortelius.
  • Fastighetsbyrån Ronneby

547 opinions
    Vi förmedlar flest fastigheter i Ronneby och arbetar med personligt engagemang och affärsmässighet! Välkommen!
    Patric P
    Patric P: Allt gick bra och utmärkt kontakt med mäklaren
  • 707 opinions
    Vi har koll på Karlskrona, den lokala bostadsmarknaden och hur du får ut mest av din bostadsaffär. Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling!
    Ann-Louise G
    Ann-Louise G: Jag har uppskattat Mikael för att han alltid varit tillmötesgående. Alltid ringt tillbaka om han inte har kunnat ta mobilen när jag har ringt. Svarat på allt från små till stora frågor Helt topp 👍
  • Fastighetsbyrån Sölvesborg

308 opinions
    Funderar du på att köpa, sälja eller byta bostad i Sölvesborg? Välkommen in till oss på Fastighetsbyrån, vi svarar gärna på dina frågor och funderingar!
    Christina H
    Christina H: Direkt efter att jag gjorde en intresseanmälan för bostaden så kontaktade mäklaren mig för att boka tid för en visning. Jag fick all information jag behövde för att ta beslut. Det kändes tryggt vid genomgången i samband med själva köpet. Bra med appen som Fastighetsbyrån har.
  • HusmanHagberg Karlshamn

205 opinions
    Välkommen till HusmanHagberg i Karlshamn! Vi har god lokalkännedom över området Karlshamn - Olofström - Sölvesborg.
    Angela Hanna-Sofie E
    Angela Hanna-Sofie E: Johan är den bästa mäklare man kan ha. Är Lyhörd och hjälpsam med allt! Bra på att kommunicera och hålla kontakt,
  • Fastighetsbyrån Karlshamn

496 opinions
    Vi hjälper dig gärna med fri värdering, råd och inspiration om du letar eller vill sälja en fastighet i Karlshamn! Välkommen!
    Gerd P
    Gerd P: Sålt en bostadsrätt. Fastighetsförmedlaren Ann- Sofie Olsson är mycket proffsig och snabb. Detta var min tredje affär med henne.
  • 258 opinions
    Vi kan Ronnebys bostadsmarknad! Kontakta oss så tar vi reda på hur vi kan bistå dig inför din nästa bostadsaffär!
    Anna Kjersti B
    Anna Kjersti B: Ärlig korrekt o hjälpsam.
  • 77 opinions
    Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Karlshamn! Här finns mäklare med bred kompetens som säkert guidar dig till det perfekta boendet här i Blekinge.
    Björn B
    Björn B: Mycket trevlig, engagerad och kunnig. Mån om sina kunder. Rekommenderas varmt
  • Fastighetsbyrån Olofström

131 opinions
    Annika B
    Annika B: Håller bra kontakt med oss som säljare. Finns alltid tillgänglig, om vi har några frågor.
  • Söker du nytt boende i Sölvesborg? Välkommen till Svensk fastighetsförmedling. Vi är experter både inom mäklarbranschen och har god koll på orten
    Patrik G
    Patrik G: Bra bemötande, är aktiv och följer upp och återkommer kring frågor, progress etc.
  • Malin L
    Malin L: Perfekt mäklare som även engagera sig i sina kunder efter köpet!!!
  • Annette S
    Annette S: Mycket trevligt och proffsigt bemötande. Mycket nöjd med affären.
Show page: