Bra dialog hela tiden,och höll mig uppdaterad om något hände Mvh Morten Bergström
Fastighetsbyrån Sölvesborg
Välkommen till Fastighetsbyrån i Sölvesborg! Här får du alla fördelar som en stor mäklarkedja ger: nationellt kundregister, rikstäckande marknadsföring och tryggheten som en stor organisation ger, men du får också en lokalt förankrad mäklare som engagerar sig i varje bostadsaffär och jobbar på dina villkor. Vi har kontakt...
185 omdömen om Fastighetsbyrån Sölvesborg
Sedan starten hos Reco 2013
Han utförde sitt jobb mycket bra
Kunnig mäklare med riktigt bra tillgänglighet och bemötande.
Trevlig och hjälpsam mäklare vid alla möten! En snabb affär, trots att vi trodde det skulle bli svårt att sälja! Mycket nöjd!
Mäklaren upplevde jag som mycket trevlig och sympatisk. Var lätt att diskutera med och hade förmåga att lyssna in. Han var alltid tillgänglig vid frågor och ringde själv upp om han inte alltid kunde svara direkt. Han meddelade fortlöpande under hela tiden försäljningen av stugan. Blev väldigt bra uppdaterad på olika sätt. Han var helt enkelt en ”Pärla”!
Mitt första möte med mäklaren var mycket positivt. Det var ett avslappnat, trevligt samtal om området och vår stuga. Mina förväntningar var att mäklaren skulle värdesätta stugan ekonomiskt och därefter skulle jag/vi fundera på om vi tyckte det var ett bra bud. Det blev med en gång en så bra värdering att vi beslöt oss för att lämna uppdraget till mäklaren. Jag kände med en gång att jag kunde lämna försäljningen i goda händer. Mycket snabbt hittade han köpare och affären har gått så smidigt och snabbt så det känns att jag/vi valde rätt mäklare.
Hej. På det hela taget är vi mycket nöjda med på vilket sätt Philip har hjälpt oss med försäljningen av fastigheten. Allt har fungerat klanderfritt. Vi kan absolut rekommendera honom till vänner och bekanta som går i sälj eller köptankar.
Mäklaren Filiph Persson hade full kontroll. Jag behövde inte oroa mig över något.
Bildmaterialet av bra kvalitet. Mäklaren uppdaterade mig kontinuerligt. Klar och tydlig handledning, viktigt för en osäker kund, säljare. Information om kostnader tydlig.
Ingav trygghet ingen stress förklarar så man förstår duktig bra påläst vid visning rekommenderar Joakim med glädje
Blev bemött myckt trevligt , han är flexibel och hjälpsam och jag fick bra information, han återkopplade väldigt snabbt på frågor och synpunkter. även på udda tider. Även övrig personal på kontoret har varit hjälpsamma och trevliga. Med tankte på mäklaren vid min Sthlmsförsäljning så var mina förväntningar inte höga.... så det blev en mycket positiv upplevelse och kändes tryggt i denna för mig stora affär. Han är fantastisk
Proffesionellt. Aktivt. Personligt.
Fantastiskt bra service, både vid Sälj och Köp! Rekommenderas varmt!
Allt fungerade bra, inget att klaga på.
Bästa mäklaren vi har anlitat! Helt suverän och tillmötesgående och vi är helnöjda!
Jag blev väldigt bra bemött ..Jag fick bra saklig information om upplägget .Jag blev väl informerad under hela förloppet. Mäklaren ringde efter varje visning och informerade. Det kändes tryggt att lämna huset till Filip och han gjorde ett toppenjobb ! Kan verkligen rekommendera Filip till andra.
Mycket smidigt och väldigt proffsigt bemötande.
Vi hade ett fint samarbete med Joakim på Fastighetsbyrån vid försäljning av vårt hus. Tät kontakt hela processen och transparent och öppet. Vi är helnöjda!
Proffsigt och pålitligt, trevligt bemötande och väldigt tillgänglig för frågor och funderingar.
Mkt nöjd med våra affärer som vi gjort genom åren.
Jag fick hjälp vägledning stöttning genom hela affären
vi blev bemöta med ett kunnigt och intresserat engagemang för den fastigheten vi köpte. Samt så fick vi stor hjälp hela vägen genom husköpet.
Trevligt, professionellt och pâ alla sätt ett bra bemötande. Vi är väldigt nöjda med dialogen med mäklaren och det överträffade helt klart vâra förväntningar.
Min mäklare Filip Persson har varit trevlig ,tillmötesgående och tillgänglig och har skött allt snabbt och professionellt. Jag är mycket nöjd med att ha anlitat honom.
Fastighetsbyrån i Sölvesborg har på ett mycket positivt sätt hanterat försäljning av vår villa.
Fantastiskt bemötande🌟 Finns inget negativt att anmärka på gällande varken bemötande, förväntningar, köp eller resultat! Utan snarare tvärtom… Kändes seriöst & tryggt, svar på alla våra frågor vad vi än frågat/undrat. Super trevlig med en utstrålning som gjorde att man kände sig varmt välkommen och att inget kändes konstigt eller osäkert en enda gång. Så allt som allt så är min upplevelse från första stund innan visning, under visning o heeeela förloppet fram till husköpet och än idag bara positivt & en känsla av...
Försäljningen gick hur smidigt och snabbt som helst, rekommenderas varmt
Bra kontakt med mäklaren som verkligen både svarade o var snabb i mail och telefon. Var hjälpsam med svar på alla våra frågor, och utskick på vårt nya boende.
Bra bemötande och proffesionellt och tydlig information.
Vi blev bemötta med respekt, lugn och närvaro av en oerhört tillmötesgående och professionell fastighetsmäklare. Fastighetsmäklaren levde upp till våra förväntningar genom att trevligt och ärligt besvara och informera om allt vi behövde veta omkring husköpet. En kunnig, jordnära, förtroendeingivande och positiv mäklare som är som klippt och skuren i sin yrkesroll och uppdrag.
Trevlig och kunnig mäklare. Vi upplevde hela affären väl genomfört.
Gott bemötande av kunnig och tillitsfull mäklare.
Bra kontakt får saker snabbt gjorda lätt att nå snabba svar hjälpsam med info sms mm 👍🌟
Vi skulle ju sälja i en lite svårare period och var väl inte allt för förhoppningsfulla. Mäklaren sålde efter första visningen och vi har blivit väl informerade och underrättade om vad som sker.
Bra bemötande och en positiv erfarenhet på alla sätt.
Trevligt bemötande. Svar på alla frågor. Vi är mycket nöjda.
Bemötandet har varit utmärkt från mäklarens sida och under rådande omvärldsläge så utfördes försäljningen på bästa möjliga sätt.
Helt ok försäljning till slut. Bra information från säljare under hela processen.
Fantastisk mäklare, flexibel och lösningsfokuserad.
Ansluter helt till Hans Rosenlunds svar som avser samma fastighet. Alltså: utmärkt bra på alla sätt.
Vi möttes av entusiasm för vårt objekt, stor lyhördhet för våra idéer, vi hade en bra dialog kring utveckling av strategierna och en hög professionalitet i genomförandet av försäljningen. Allt har gått över förväntan.
Bemötandet av mäklaren har varit toppklass! Vi hade höga förväntningar och mäklaren levde upp till dem med råge och mer där till. Mäklaren har varit väldigt hjälpsam under processen och gjort allt väldigt begripligt för en lekman.
- Supertrevligt, avslappnat och proffesionellt. Balansen mellan att vara skojfrisk och professionell var perfekt. - hade inga av värde mer än att få huset sålt och de blev de också. - han gjorde de han skulle, var flexibel, tillmötesgående, lösningsfokuserad, ärlig.
På ett utmärkt sätt. Uppfyllde alla våra förväntningar. En mycket skicklig mäklare
Det var helt OK Har inte mer att tillägga.!!!
Mäklaren uppträdde professionellt. Gjorde ett bra arbete. Inte dennes fel att försäljningen inte blev optimal.
Mkt trevlig bemötande och kunnig mäklare.
På ett mycket bra sätt Att det skulle gå smidigt och det gjorde det Att han skötte det bra
Blev bemött på ett fantastiskt sätt. Hade inga förväntningar direkt men jag upplevde att han överträffade dem jag hade. Bara positivt på alla sätt, hjälpsam, kontinuerlig kontakt och uppdateringar. Stöttande.
Filip skötte all kontakt mycket bra, höll ett högt tempo och löste fotografering och besiktning m.m då vi ville ha ut huset snabbt.