Jag är mycket nöjd med arbetet som Mikael har utfört innan, under och efter att affären av lägenheten blev utförd. I väntan på handpenning av köparen har Mikael informerar oss säljare med information och hur processen ser ut. Jag kan verkligen rekommendera Mikael som en utmärkt mäklare med omdömen som professionell, trevlig, påläst och kunnig. Lätt och smidig att ha att göra med. Lätt tillgänglig på telefon och vid besök. Bra tips för marknadsföring och styling. Hälsningar ingela
Svensk Fastighetsförmedling Ronneby
Mitt emellan Karlshamn och Karlskrona ligger Ronneby. En stad med medeltida anor, "den moderna kurorten" kallad, vid Blekinges kust. Funderar du på att köpa eller sälja en fastighet här i Ronneby? Vi på Svensk Fastighetsförmedling kan området och känner bostadsmarknaden. Vi vet var köparna vill ha och vilka fastigheter som...
219 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Ronneby
Sedan starten hos Reco 2016
Mycket bra bemötande. Mycket saklig.
Väldigt seriös och kunnig med bred erfarenhet samt väldig trevlig
Snabb och effektiv och kunnig och seriös
Bara positivt. Har bara träffat honom en gång, sedan meilkontakt. Allt bra förklarat även där.
Tackar för det fina omdömet och trevligt att höra att allt är enligt belåtenhet. Önskar nu en härlig höst!
Bara positivt att säga om mäklaren. Har bara träffat honom en gång och sedan mailkontakt. Allt har fungerat perfekt.
Roligt att höra! Tackar för det fina omdömet!
Väldigt bra bemötande och service.
Roligt att höra! Tackar för det fina omdömet!
Kan verkligen rekommendera Mikael som mäklare.
Tack för den fina rekommendationen. Härligt att ni är nöjda med allt.
Hej. Mikael har varit väldigt bra på att informera på ett vänligt och tydligt sätt. Han har alltid återkopplat snabbt. Jag är väldigt nöjd med hela affären. Mvh Kerstin Persson Gren
Tackar för det fina omdömet och trevligt att höra att allt är enligt belåtenhet. Önskar nu en härlig sommar!
Mikael var snabb att svara. Kom i tid till visning. Noggrann utan onödigt ”säljsnack. Visade konstruktivt intresse för min person och situation. Fann en lösning efter dialog. Mycket bra på uppdateringar samt snar till goda råd.
Professionell mäklare. Information om hur köpet går till, i olika delar. Telefonsamtal angående olika frågeställningar. Snabb på att återkoppla efter sms från mig.
Fredrik är en lättsam och rak person som löser det mesta på ett smidigt sätt.
Bedömning av micke Trevlig bra bemötande vid när jag skulle sälja husert förklarade hur allt funkarde samt kostnad för allt som ingår I försäljning.Profsig helt klart. Mvh Göran.
Tackar för det fina orden! Härligt att allt kändes bra
Bra. Alltid återkoppling med svar om man har frågor. Försäljningen gick utmärkt.
Tack för den fina rekommendationen. Härligt att ni är nöjda med allt.
Trevligt och naturligt bemötande som vi blev imponerade av. Mikael var saklig och utstrålade kunskap i sin yrkesroll.
Trevligt bemötande, lösningsorienterad och stöttande genom hela processen!
Trevlig, tillmötesgående, korrekt
Roligt att höra! Tackar för det fina omdömet!
Jag är mycket nöjd med Mikael han är noggrann och professionell.
Tack för den fina rekommendationen. Härligt att du är nöjda med allt.
Kanon bra, trevlig och bra vägledning
Tackar för det fina omdömet! Härligt att allt kändes bra
Mikael var mycket tillmötesgående, flexibel och professionell vid min senaste bostadsaffär. All kommunikation sköttes tydligt och transparent. Affären som helhet hanterades utan minsta bekymmer, snabbt och smärtfritt. Mikael rekommenderas!
Tackar för det fina omdömet och trevligt att höra att allt är enligt belåtenhet. Önskar dig en trevlig sommar och välkommen till Karlskrona
Mikael är mån om att man ska känna sig trygg både som säljare och köpare och guidar en på ett smidigt och kunnigt sätt genom hela bostadsaffären. Allra mest har jag uppskattat Mikaels kontinuerliga återkoppling och information om vad som händer i nästa steg. Ska jag välja två ord så är det proffsig och trevlig!
Stort tack för det fina omdömet. Mycket trevligt att få ha er både som köpare och säljare. Önskar en härlig sommar.
Vi har haft bra kontakt med Mikael och han har uppfyllt våra förväntningar. Bra dialoger oss emellan. 👍
Tackar för det fina omdömet och trevligt att höra att allt är enligt belåtenhet. Önskar nu en härlig vår och sommar!
Mikael har varit väldigt professionell, hängiven och jag har känt mig trygg hela vägen genom processen.
Tackar för det fina omdömet och trevligt att höra att allt är enligt belåtenhet
Trevligt bemötande och ett stort engagemang. Rekommenderas varmt!
Stort tack för det fina omdömet. Härligt att höra att du är nöjd med allt!
Trevlig, alltid kontaktbar, lätt att prata med, hjälpsam.
Roligt att höra! Tackar för det fina omdömet.
Professionell, trevlig och kunnig. Snabb respons/kommunikation. Mycket positiv upplevelse!
Tackar för det fina omdömet! Härligt att allt kändes bra
Mycket bra bemötande. Levde verkligen upp till förväntningarna. Kunnig. Som sagt, mycket bra!
Tacksam för de fina omdömet, tack!
Mäklaren som gör det lilla extra, tvekade inte på att klampa ut i terrängen med finskorna för att hitta tomtgränsen. Professionell, trevligt bemötade, snabba svar. Rekommenderas.
Tack för den fina rekommendationen. Härligt att du är nöjd med allt.
Bra bemötande, inte den bästa tiden att sälja men helt ok slutpris ändå.
Proffesionellt bemötande med smidig hantering hela vägen fram till försäljning. Mikael är kunnig och jag kände mig trygg med honom som mäklare. Kan verkligen rekommendera Mikael! Carina
Tackar för det fina omdömet och trevligt att höra att allt är enligt belåtenhet. Önskar nu en härlig jul.
Kan starkt rekommendera honom när ni ska köpa eller sälja hus. Väldigt effektiv och trevlig att ha o göra med. Han hjälpte oss och allt förlöpte smidigt i köpet av vår gård.
Härligt att ni känner så, tack ska ni ha för förtroendet!
Mycket bra allting. Inga problem.
Tack för den fina rekommendationen. Härligt att ni är nöjda med allt.
Toppenbra! Hjälpsam och mycket trevlig. God hjälp för oss som köpte hus för första gången.
Tack för det fina omdömet. Stort tack och önskar en trevlig vinter.
En professionell samt en mycket tillmötesgående attityd till hela köpet. Våra förväntningar på Fredrik var väl helt vanliga, att han skulle göra jobbet. Men... Han var långt över våra förväntningar, med att vara närvarande i samtalen och lättillgänglig under hela processen.
Trevlig och seriös, kändes tryggt!
Tackar för det fina omdömet! Härligt att allt kändes bra.
Tydlig o korrekt beskrivning/genomförande av vårt kommande köp. Lugn o saklig information, står till förfogande om ev. frågor dyker upp. På det hela en trygg o positiv upplevelse.
på visning Det var ganska bra ,jag fick all information om huset .
Jag har inget annat än gott att säga om Fredrik i fråga om kunnighet, bemötande och tillgänglighet
Trevligt bemötande, Fredrik har på ett bra sätt förklarat hur marknaden ser ut och vad vi har kunnat förvänta oss. Han har guidat oss genom försäljningen på ett bra sätt. Göran Rickan
Har blivit bemött hur bra som helst, Fredrik är en kunnig mäklare,och gör allt rätt, trevlig och förklarande, kan varmt rekommendera honom.
Mickael är en korrekt, noggrann och väldigt seriös Mäklare som vi varmt kan rekommendera
Roligt att höra! Tackar för det fina omdömet! Trevlig vinter.
Mycket trevligt bemötande , och tillgänglig genom hela affären !
Tack för den fina rekommendationen. Härligt att ni är nöjda med allt.
Snabb och smidig affär. Besiktning och bilder var också kanon.
Tackar för det fina omdömet och roligt att ni är nöjda med allt.
Ett bra bemötande på en fastighetsmarknad som helt plötsligt blev konstig. Han kan helt klart rekommenderas.
Mäklaren var snäll och svarade oss så fort så möjligt, När vi hade frågor så hade han svar för det mesta och var stort hjälp till oss. Jag skulle rekommendera honom till andra som letar efter en erfaren mäklare som vet allt inom branschen.
Tackar för det fina omdömet och trevligt att höra att allt är enligt belåtenhet
Trevlig och lung i husköpets alla situationer. Hela processen gick smidigt till och vi fick den hjälp som just vi behövde!
Bra bemötande och det gick i alltid att få tag i Fredrik när vi hade frågor. Utifrån nuvarande omvärld och dessa problem är vi oerhört nöjda över resultatet. Vi kommer rekommendera Fredrik till våra vänners kommande försäljningar.
Vad roligt att ni är nöjda, tack för att jag fick hjälpa er. Lycka till med ert nya projekt!
Han var väldigt lätt att prata med och ha en konversation om lägenheten samt allmänna ämnen vilket gjorde mötet väldigt avslappnat. Det var aldrig några påtryckningar eller onödiga samtal som ringdes för att bli pushad till beslut vilket jag uppskattar! Vid kontraktsskrivandet fick man förklaringar på allt vad gällde kontraktet på ett enkelt sätt eftersom det var mitt första bostadsköp var det mycket oklarheter i början. Överlag den kontakt jag haft med Fredrik så är jag nöjd med bemötande och hur själva processen genomförts!
Tack för betyget och feedbacken, hoppas du kommer trivas i din nya bostad!
Tydlig, trevlig och informerade om allt på ett enkelt sätt.
Stort tack för det fina omdömet. Önskar en härlig höst.
Nöjd med allt! Uppfyllde förväntningar plus över det! Proffesionellt och kunnig.
Tack för det fina omdömet.Stort tack och önskar en trevlig höst.