Professionell, ordningsam och mycket engagerad. Vi är väldigt nöjda!
Fastighetsbyrån Karlskrona
Fastighetsbyrån har funnits i Karlskrona sedan 1976 och idag förmedlar vi ca 300 objekt per år. Våra många års erfarenhet och starka kontaktnät i området gör oss till en trygg partner för dig som ska köpa eller sälja en fastighet i Karlskronatrakten! Vi jobbar i hela kommunen, från vackra skärgårdslandskap i söder till skogsbygd...
2714 omdömen om Fastighetsbyrån Karlskrona
Sedan starten hos Reco 2013
Det är inte Maureen som ger omdömet utan jag, dotter Bodil, som har agerat med fullmakt. Mårten är professionell, flexibel, avspänd, tillgänglig, tålmodig, erfaren, trygg. Mycket positiv att ha som mäklare, jag har ingenting negativt att säga överhuvudtaget.
Seriös, kunnig och arbetar snabbt. Enkel att ha kontakt med och man får alltid ett snabbt och tydligt svar.
Hej Max! Tack själv för snabba svar och trevligt bemötande. Är säker på att ni kommer att trivas toppen i det fina huset. Ha en fin vinter så ses vi på vårens tillträde! MVH Mårten Kindlund Fastighetsbyrån Karlskrona marten.kindlund@fastighetsbyran.se
Med god kunskap och engagemang samt tät och saklig kommunikation med mig blev fastigheten såld innan visning.
Hej Jonaz! Tack för att du tog dig tid att ge ett omdöme. Affären gick smidigt trots de fysiska avstånden mellan dig som säljare och köparna. Tack för förtroendet & lyhördheten att komma fram till vad som är bäst för affären för alla inblandade. Ha en fin vinter! MVH Mårten Kindlund Fastighetsbyrån Karlskrona marten.kindlund@fastighetsbyran.se
Mårten har stor erfarenhet av fastighetsmarknaden. Han var verkligen till stor hjälp under hela processen med att sälja vårt hus. Mycket lyhörd och ansvarstagande.
Hej Noman! Tack för ditt omdöme, har uppskattat vår trevliga & snabba kommunikation. Roligt att köparna ser fram emot att få ta över er fina lägenhet, lycka till med villalivet, hälsa familjen! MVH Mårten Kindlund Fastighetsbyrån Karlskrona marten.kindlund@fastighetsbyran.se
Väldigt hjälpsam och alltid tillgänglig.
Hej Viktor! Tack för att få ha fått förmånen att er som både köpare och säljare Mycket trevligt och lyckat genom processerna att hitta något lämpligt nytt boende till er och att så snabbt lyckas sälja det gamla boendet! Ses snart på tillträdena! MVH Mårten Kindlund Fastighetsbyrån Karlskrona marten.kindlund@fastighetsbyran.se
Det fanns flera mäklarfirmor som var och värderade fastigheten och alla verkade seriösa och intresserade av uppdraget, så det fanns inga stora skillnader så långt. Det fanns dock något hos Rasmus - kan inte säga direkt vad det var - som gjorde att vi valde honom. Vi hade inga stora förväntningar på försäljningen - huset är gammalt och har inte någon modern planlösning - men Rasmus var positiv från början och sade att han var positivt överraskad - han tyckte att jag hade beskrivit fastigheten i alltför negativa ordalag. Jag...
Bemöttande bra, tydlig information.
Det finns absolut inget att klaga på! Anton är trevlig, har ett bra bemötande och svarar snabbt på SMS och e-post. Försäljningen gick relativt smidigt med tanke på marknadsläget. Vi är nöjda och rekommenderar Anton 👍👍👍
Hej Richard! Tack så mycket för ditt fina omdöme och rekommendation. Vill tacka dig och Mercy för ett gott samarbete och ett trevligt bemötande! Vi ses på tillträdesdagen. Hälsningar Anton Nylander, Fastighetsbyrån
Lugn,duktig,kunnig och väldigt trevlig, stöttande och förstående, helt perfekt, vi rekomenderar honom starkt
Hej Krister. Tack så mycket. Tack också till er för ett som alltid vänligt bemötande och ett gott samarbete. Hälsningar Jonas Kjellsson, Fastighetsbyrån
Saklig, kunnig, tydlig. Inget fuffens, raka rör och fakta
Hej Johan! Tack för ett lyckat samarbete i samband med försäljningen av ert fina & charmiga hus. Även tack för snabba svar, ert förtroende och mycket trevligt bemötande, uppskattat. Ses på vårens tillträde! MVH Mårten Kindlund Fastighetsbyrån Karlskrona marten.kindlund@fastighetsbyran.se
Professionell, trevlig och tillgänglig. Vi är mycket nöjda med Mårten som mäklare.
Hej Manda! Tack för detta! Det har varit roligt, trevligt & enkelt att ha med er att göra ända sedan vår första kontakt för tre år sedan fram till att det nu väl blev dags att sälja när ni hittade nästa rätt boende, lycka till med det! Ses på vårens tillträde sen! MVH Mårten Kindlund Fastighetsbyrån Karlskrona marten.kindlund@fastighetsbyran.se
Professionell och engagerad mäklare som inger förtroende och tar hand om allt på bästa sätt.
Hej Cathrine. Tack så mycket! Tack till er också för ett smidigt och gott samarbete. Hälsningar Jonas Kjellsson, Fastighetsbyrån
Otroligt hängiven och engagerad kille! Supernöjda med Jonas 👍
Hej Henrik. Tack för dina fina rekommendation och grattis till er köp! Vi ses och hörs framöver! Hälsningar Jonas Kjellsson, Fastighetsbyrån
Vi hade lite problem med att närvara själva på de olika stegen i processen, men det fick vi hjälp med. Motfrågor som vi hade fick vi svar på snabbt och det kändes som att han ville hjälpa just oss att köpa huset. I regel proffesionellt och bra.
Hej Robin. Tack för din fina rekommendation. Kul att ni upplevde det så. Jag är övertygad om att ni kommer trivas med läget, huset och grannarna :) Hälsningar Jonas Kjellsson, Fastighetsbyrån
Jonas har varit toppen, trevligt bemötande, lätt att få kontakt med, varit behjälplig i allt. Vi är mer än nöjda :) 10/10 :)
Hej Stina. Kul att ni är nöjda. Tack till er också för gott samarbete och att ni var behjälpliga när det behövdes. Vi ses och hörs framöver. Hälsningar Jonas Kjellsson, Fastighetsbyrån
Kommunikativ, tydlig. Mycket bra att ha att göra med
Hej Joachim. Tack för er rekommendation och tack själva för som alltid gott och vänligt bemötande. Hälsningar Jonas Kjellsson, Fastighetsbyrån
proffsig, lätt att få kontakt med, svarar snabbt, tydlig i kommunikationen
Hej Anna Tusen tack. Det var enkelt och rak samarbete från er också så kan bara instämma :) Vi ses och hörs. Hälsningar Jonas Kjellsson, Fastighetsbyrån
Anton är en lugn och lyssnande mäklare. Han tog hänsyn till min situation. Jag kände mig mycket trygg med honom trots hans unga ålder
Hej Wivi-Ann! Tack så mycket för ditt omdöme. Vi syns på tillträdesdagen! Hälsningar Anton Nylander Fastighetsbyrån Karlskrona
Trevlig och väldigt tydlig i sina förklaringar om hur det går till.
Hej Dawid, Tack så mycket för ditt omdöme och tack så mycket för ett gott samarbete processen igenom. Vi ses på tillträdesdagen. Hälsningar Anton Nylander, Fastighetsbyrån
Väldigt trevlig och tillmötesgående. Fick alltid väldigt snabba svar på både mail och sms. Bara positiva betyg till Anton. 5/5
Hej Simon! Tack för din rekommendation och ditt omdöme. Jag hoppas ni kommer trivas i ert nya boende! Vi ses och hörs. Hälsningar Anton Nylander, Fastighetsbyrån
Mycket bra hela vägen! Fin uppföljning i alla faser av proceduren.
Hej Susanna. Tack för din rekommendation. Tack också till er för gott samarbete genom hela processen. Vi ses och hörs. Hälsningar Jonas Kjellsson, Fastighetsbyrån
Professioneel begeleidt door Jonas bij bezichtiging en vervolgstappen Ook de communicatie is goed gegaan en Jonas heeft volledig voldaan aan onze verwachtging. Hij is pro-actief en commutatief uitstekend.
Hi Petrus. Thank you for your recommendation. Thank you for the good and easy cooperation so far. Hälsningar Jonas Kjellsson, Fastighetsbyrån
Mycket kompetent och.professionell mäklare.
Mycket trevlig och ger information på ett sätt så man lätt förstår. Man märker tydligt att han kan sitt jobb.
Tack så mycket Sara för ditt fina omdöme. Stort lycka till med ditt kommande boende och på snart återseende. Allt gott! Med varma hälsningar Johan
Mycket bra och professionellt bemötande. Våra förväntningar var att det skulle gå smidigt och det har det gjort. Allt har flutit på och nu väntar vi bara på tillträdesdagen och vi kan gå vidare med vårt nästa objekt.
Hej Mona. Tack för din fina återkoppling & tack för ett trevligt samarbete. Ha en skön senhöst så syns och hörs vi. Allt gott! Med vänlig hälsning, Johan
Tobis är jättetrevlig som person ! Kundnära , jobbar professionell och är flexibel , spontan visning ( ändå han hade full rulle ) som blev ett tryggt bostadsaffär . Jag har träffas flera Mäklare senaste åren , men han sticker ut ! Tack för det 🙏
Trevligt bemötande, Tydlig information löpande, Rak och uppriktig i kommunikationen
Jag upplevde Rasmus som en av de bästa mäklarna jag bemött. Han var trevlig och avslappnad. Han kändes ärlig och inte pushy som man kan uppleva vissa mäklare. Han har också varit engagerad och tillgänglig. Mycket nöjd!
Får jobbet gjort! Lätt att prata med, kunnig och engagerad. En personlig service där man känner sig som mer än en kund. Rekomenderar starkt!
Kunnig, engagerad och väldigt trevlig samt tillmötesgående. Bland den bästa mäklaren vi har varit på husvisning hos.
Fick ett bra bemötande och svar på alla frågor jag hade. Jag har haft en bra upplevelse.
Hej Oscar! Härligt att höra att du är nöjd med din upplevelse att köpa din första bostad. Tror och hoppas att du och säljaren kommer att fortsätta vara nöjda med andra delen av affären, att tillträda och frånträda bostaden. Tack för en mycket smidig och trevlig affär! Med vänlig hälsning Mårten Kindlund Fastighetsbyrån Karlskrona marten.kindlund@fastighetsbyran.se
Tydlig och noggrann, bra och snabb kommunikation
Tack Anton för ditt trevliga mottagande ock din hjälp
Hej Dick! Tack så mycket för ditt omdöme! Hoppas ni kommer trivas i er nya lägenhet! Hälsningar Anton
Tydligt information ges till kunder
Hej Ehsan, Tack så mycket för ditt omdöme! Hälsningar Anton
Hej! Jag är väldigt nöjd med mäklaren! Jag blev bemött på ett trevligt och professionellt sätt och kände mig trygg genom hela processen. Mäklaren var engagerad, lätt att nå och höll mig uppdaterad hela tiden. Köpet av bostaden på Vetevägen 9 gick smidigt och jag kan varmt rekommendera mäklaren vidare. Mvh Homayon
Hej Homayon. Tack för din återkoppling och glädjande att höra att du upplever ditt fastighetsköp så positivt. Stort lycka till i ditt kommande boende, kommer bli toppen! På återseende och ha en fin höst! Med varma hälsningar Johan
Jag fick ett snabbt och trevligt bemötande från Mårten Kindlund. Frågor besvarade han så noggrant som möjligt eller skickade oss till den person som visste bäst. Vid visning av bostaden fanns Mårten där för frågor och han visade alla utrymmen på ett bra sätt.
Hej Hanne! Skönt att höra att ni är nöjda med upplevelsen av köpet genom mig & Fastighetsbyrån. Tack för trevligt bemötande och snabba svar. Lycka till i den fina lägenheten, kommer att bli toppen! Ses på vinterns tillträde, ha en fin höst! MVH Mårten Kindlund Fastighetsbyrån Karlskrona marten.kindlund@fastighetsbyran.se
Tobias är en kompetent och pålitlig mäklare med ett stort engagemang. Tobias gjorde oss trygga genom bostadsaffären och vi kan verkligen rekommendera honom.
Trevligt bemötande och hjälpsam.
Hej Milla, Tack så mycket för ditt omdöme! Syns på tillträdesdagen. Hälsningar Anton
Henric är en mycket professionell mäklare som ger ett pålitligt och kompetent intryck. Väldigt trevlig dessutom. Rekommenderas starkt!
Mycket trevlig och kunnig, ledde oss genom hela försäljningsprocessen med glatt humör och säker hand. Kan varmt rekommendera Mårten vid husförsäljning. Alltid tillgänglig per mobil och/eller sms. Klara besked, raka linjer och inget tjafs ;-)
Hej Hasse! Tack för detta och för den trevliga affären med er. Har känt ert förtroende och jag har gjort allt jag kunnat för att det skulle bli så bra som möjligt för er och köparna. Även tack för trevligt bemötande, smidiga besked och en lite lättsam ton, härligt! Hälsa familjen, roligt att återigen få ert förtroende. Lycka till med lägenhetslivet, ses på vinterns tillträde! MVH Mårten Kindlund Fastighetsbyrån Karlskrona marten.kindlund@fastighetsbyran.se
Trevlig och professionell mäklare.
Hej Alijana! Tack så mycket för ditt omdöme! Lycka till med ert nya fritidshus! Hälsningar Anton
Saklig, informativ och gav ett tryggt intryck.
Hej Magnus. Tack för er rekommendation. Grattis till er fina lägenhet som jag är övertygad om att ni kommer trivas i. Hälsningar Jonas Kjellsson, Fastighetsbyrån
Trevlig och tillmötesgående, bra information
Hej Maria. Tack för fint lämnat omdöme och jag önskar er lycka till med er nya lägenhet. Allt gott & på återseende! Med varma hälsningar Johan
Det var lite trögt i starten, men det fanns säkert förklarliga skäl till det förstår vi nu i efterhand. I övrigt har Tobias levererat enligt plan på ett proffsigt sätt. Som sagt, det ökade succesivt.
Det är andra gången vi har Johan som mäklare. Han är duktig, påläst, pålitlig och erfaren. Kan varmt rekommendera honom till andra som mäklare.
Hej Lena! Tack så mycket för trevligt lämnat omdöme. Har varit ett smidigt och mycket trevligt samarbete i samband med er försäljning. Lycka till i ert kommande boende, kommer bli toppen det med! På återseende och ha en fin höst! Hälsa! Med varma hälsningar Johan
Väldigt proffsig och hjälpsam. Mån om att leverera bra kvalitet. Jag är väldigt nöjd!
Hej Anna. Härligt att höra att du är nöjd med mitt arbete och tack för fint samarbete i samband med försäljningen av din lägenhet. Ha nu en skön höst och på återseende! Med varma hälsningar Johan
Mycket bra bemötande, trevlig och ingav förtroende. Hoppades kunna sälja i rimlig tid, detta lyckades han med över förväntan. Första intrycket att han var så ung - inga problem. Alltid punktlig hörde av sig och höll oss uppdaterade.
Hej Kerstin! Tack så mycket för ditt fina omdöme! Jag vill tacka både dig och Olof för vårt goda samarbete! Hälsningar Anton
Mycket bra bemötande! Hoppades givetvis att vi skulle lyckas sälja fastigheten till ett rimligt pris. Och det gick ju över förväntan. Jag tyckte från början att han verkade ung och befarade oerfaren. Men det visade sig att jag hade fel Anton gjorde verkligen ett bra jobb!
Hej Olof! Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi syns på tillträdesdagen! Hälsningar Anton
Har hela tiden haft ett trevligt och positivt bemötande. Varit positivt inställd till mina önskningar vad gäller en andra visning av lägenheten och besiktning, tidigare inflyttning i den mån det finns möjlighet samt besvarat alla mina frågor.