Anna Larsson

Anna Larsson

Anna Larsson är mäklare på Fastighetsbyrån Alingsås

Anna Larsson har varit registrerad mäklare sedan 2005-07. Anna Larsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-05 och har fått 246 omdömen med ett betyg på 4.9. Anna Larsson har haft 16 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-04 - 2026-03

246 omdömen om Anna Larsson

Sedan starten hos Reco 2014
Sven E
Gråbo

Hon smög in lite anledningar varför huset skulle passa oss perfekt. Proffsigt uppförande och naturlig samt mycket trevlig. Hon borde vara delägare till Fastighetsbyrån!!!

Ann L
Gråbo

Kunnig i allt. Jag kände mig väldigt trygg med Anna. Höll kontakt med mig under hela processen.

Aila H
Skrev om Anna Larsson en del av Fastighetsbyrån Alingsås

Vi va3 mycket nöjda med Anna som mäklare, hon guidade oss tryggt igenom vårt husköp, och var snabb med att svara på våra frågor. Vi har verkligen uppskattat hennes kompetens och expertis och kan varmt rekommendera Anna som mäklare!

Christian S
Centrum

Anna är tydlig och förtroendeingivande.vi är mycket nöjda med Annas arbete!

Ulrika N
Centrum

Professionell, tydlig och enkel att kommunicera med. Noggrann och engagerad. man känner sig trygg som kund.

Tobias W
Ingared

Vi är mycket nöjda med Anna som vår mäklare. Hon har skött försäljningen av vår bostad med en service på absolut högsta nivå och visat en imponerande kunskap och kontroll genom hela processen.

Patrik E
Nolby

Fantastiskt bemötande, proffsig. 👌👌

Lilli A
Nolby

Hon är lyhörd o har förståelse för vår situation som inte alltid varit lugnt. Hon har hjälpt till bra o jag är jättenöjd med Anna

Tina Anna Christina J
Bolltorp

Alla tänkbara superlativ. Proffsig, effektiv, förtroendeingivande och trevlig. Vad kan man mer begära?

Kjell E
Centrum

Anna är snabb och nogrann. Löste avtal och underskrifter på några få dagar.