Johan Birkmar

Johan Birkmar

Johan Birkmar är mäklare på Fastighetsbyrån Alingsås

Johan Birkmar har varit registrerad mäklare sedan 2023-12. Johan Birkmar har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-03 och har fått 46 omdömen med ett betyg på 4.8. Johan Birkmar har haft 19 försäljningar sen 2025-03 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2025-03 - 2026-02

46 omdömen om Johan Birkmar

Elin F
Prästeryd

Trevlig och hjälpsam, vi är mycket nöjda med Johan som mäklare.

Julia Matilda J
Prästeryd

Alltid trevligt och snabbt bemötande. Lätt att nå och flexibel. Trovärdig och inte för säljig vilket vi uppskattade.

Amy E
Ödenäs

Professionell och jordnära, tillgänglig och har gett god hjälp och service. Johan vann vårt förtroende direkt.

Monika S
Ödenäs

Johan är trevlig, glad och jag skulle gärna anlita honom igen.

Andreas K
Ödenäs

Från start till slut upplevs Johan Birkmar som professionell, inkännande och lyhörd för såväl säljares som köpares behov. Hab gör absolut det lilla extra. Kommer sannolikt nyttja hans tjänster igen.

Jenny W
Sålde sitt hus med hjälp av Johan Birkmar en del av Fastighetsbyrån Alingsås

”Engagerad och närvarande under hela processen”

Oliver S
Klinten

En mycket trevlig och socialt kompetent mäklare. Redan från första samtalet kände vi oss väl bemötta. Under visningen var Johan mycket behjälplig och visade på hög kompetens. Även underbudgivningen så medlade han väldigt bra och effektivt fram och tillbaka.

Lisa W
Klinten

Johan har varit fantastisk från första kontakt! Han har varit tillgänglig, snabb i återkoppling och väldigt kunnig genom hela köpprocessen. Rekommenderar honom varmt!

Lisbeth E
Klinten

Johan kan bara beskrivas med några få ord: Kunnig och med suveränt bemötande.😄🩷🧡

Alexia R
Centrum

Vi är otroligt nöjda med vår upplevelse! Johan var alltid engagerad och genuint mån om att allt skulle bli så bra som möjligt för oss som köpare.