Johan Birkmar

Johan Birkmar

Johan Birkmar är mäklare på Fastighetsbyrån Alingsås

Johan Birkmar har varit registrerad mäklare sedan 2023-12. Johan Birkmar har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-03 och har fått 64 omdömen med ett betyg på 4.8. Johan Birkmar har haft 19 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2025-08 - 2026-07

64 omdömen om Johan Birkmar

Daniel H
Bälinge

En trevlig kille med väldigt stort kunnande inom området. Han är väldigt serviceminded och har hjärtat på rätt plats. Det blev en enkel och smidig affär

Christina H
Bälinge

trevlig omtänksam och tänker på både säljare o köpare.

Lena H
Bälinge

Johan är trevlig i sitt bemötande. Tydlig i sin kommunikation. Engagerad mäklare, återkopplar vad som sker i alla steg. Helt enkelt en toppen mäklare som har gjort att jag känt mig trygg i försäljningen av mitt hus.

Sören H
Bälinge

Johan är trevlig och hjälpsam på alla sätt vi fick ett bra förtroende för honom. Han var kunnig och svarade bra på våra frågor. Vi kan varmt rekommendera honom som mäklare

Sofia H
Tegelbruket

Johan är trevlig, proffsig och alltid lätt att få tag på. Vi kände oss trygga genom hela processen och skulle absolut rekommendera Johan till andra!

Håkan M
Tegelbruket

Johan gav ett mycket trevligt intryck som jag tror går hem både hos säljare och köpare. Kommunikationen genom hela säljprocessen var bra och han fanns tillgänglig när vi hade frågor.  Försäljningen gick bra, 18 anmälda intressenter på första och enda visningen. Det slutliga försäljningspriset låg ca 10% över utgångspriset. Men om det var Johans eller marknaden som gjorde det jobbet låter jag vara osagt.  Det finns inga klagomål alls på Johan, tvärtom!

George A
Kullingsberg

Johan är trevlig och professionell. Svarar snabbt på frågor och är alltid lätt att få tag på. Jag kände mig trygg och väl omhändertagen genom hela processen.

Yi-Fan S
Kullingsberg

Johan is meticulous, highly efficient, and sincere. Communication with him felt very natural, and he was very supportive throughout the process. Very satisfied!

Oscar S
Centrum

Löste allt kanon. Kan inte vara allt annat än nöjd med vad han fick till på försäljningen!

Ida S
Centrum

Serviceinriktad trevlig och kompetent. Fanns tillgänglig dygnets alla timmar och kunde svara på alla frågor