Litar mycket på Oscar tack vare hans tydliga ärlighet. Han har ett sätt som får en att lyssna och tänka i ens egna banor samtidigt som han lägger fram vad han tycker och tänker på en proffesionellt sätt. Han är samtidigt inte bara ärlig och proffesionell utan också en skön kille och härlig att prata med. Rekommendera honom starkt och hoppas han sköter försäljningen av vårat hus lika bra och på samma sätt som han skötte försäljningen av vår blivande gård.
Oscar Melin
Oscar Melin är mäklare på Fastighetsbyrån Alingsås
.Oscar Melin har varit registrerad mäklare sedan 2020-05. Oscar Melin har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-09 och har fått 175 omdömen med ett betyg på 4.8. Oscar Melin har haft 40 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-05 - 2026-04
175 omdömen om Oscar Melin
Bara positivt. Kunnig och lätt att ha med att göra. Och Att han dessutom besvarar meddelande under hans lediga tid är ett stort plus
Vi uppfattade Oscar som professionell, formell och närvarande.
Snabb respons och raka besked. På tårna igenom hela processen. Tydlig.
Professionell och trevlig! Gick igenom informationen i kontraktet på ett lättförståeligt sätt och lämnade utrymme för frågor och funderingar. Kanon!
Oscar är kunnig, hjälpsam och svarar väldigt fort på frågor. Vi kan varmt rekommendera honom
Enkel och trevlig att ha att göra med. Mån om båda parterna i försäljningen. Duktig på att hålla alla informerade om vart vi var och vad som var nästa steg. Rekommenderas starkt Oscar.
Ett mycket trevligt och glatt bemötande från början till slut (bostadsköpet är dock inte riktigt klart än)
Oscar Melin är mycket trevlig, engagerad och har ett proffsigt men ändå personligt bemötande. Han gav oss utrymme att känna in huset vi ska köpa samtidigt som han hela tiden fanns tillgänglig när vi hade frågor. Vi känner oss trygga med att Oscar hjälper oss i processen, steg för steg och han håller oss hela tiden uppdaterade om allt. Vi är väldigt nöjda och kan verkligen rekommendera Oscar.
Oscar är hjälpsam, tillmötesgående, tillgänglig och besitter god kunskap om sitt yrke!