Fastighetsbyrån Boden
En del av Fastighetsbyrån -
www.fastighetsbyran.com
Naturnära, bra boende till rimligt pris och ett levande föreningsliv - välkommen till Boden!
Boden är en ort som växer och de senaste åren har centrum utvecklats till en stadskärna med liv och rörelse. Nu kan Bodenborna enkelt gå och shoppa, äta på restaurang, besöka kulturevanemang eller utnyttja någon av de moderna sportanläggningarna.
Fastighetsbyråns kontor ligger centralt och har riktigt bra skyltmöjligheter. Hit är du välkommen om du har funderingar kring boende eller bostad i Boden! Vi svarar gärna på frågor och kan även göra en kostnadsfri värdering av din fastighet.
Vi har varit aktiva i Boden sedan 1990-talet och våra välutbildade och engagerade mäklare hjälper varje år människor genom livets kanske största affärer.
Utmärkelser
481 omdömen om Fastighetsbyrån Boden
Sedan starten hos Reco 2013
köpte sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Boden
Inga problem. Allt har gått snabbt och effective, vi blev bemött vänligt, samt fick svar på alla våra frågor.
köpte sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Boden
Very Professional and always been available to take any questions and calls guiding us through the whole process
Very satisfied -
sålde sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Boden
Blivit bra bemött hittills o förväntar mig samma ”standard” till dess affären är slutförd.
Arvodet väl högt 🥲 -
sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Boden
Har inte reflekterat så mycket, pga dödsfall i familjen, har fullt upp
sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Boden
Professionell mäklare, trots vikande marknad.
Trevlig och kunnig personal
Kan starkt rekommendera dom -
sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Boden
OTROLIGT BRA! Skulle aldrig anlita någon annan än Peder.
köpte sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Boden
Mäklaren ordnade ett snabbt, effektivt och lätt köp av vår nya fastighet.
Med glatt humör och tydlig kommunikation leder han köpprocessen. Hans agerande visar på erfarenhet och kunskap som mäklare. -
Väldigt bra bemött.
Våra förväntningar uppfylldes till full belåtenhet av mäklaren.
Mycket proffsig mäklare. Stort Tack till honom. -
sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Boden
Seriös och bra mäklare. Trovärdiga utgångspriser.
sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Boden
Mycket bra bemötta. Våra förväntningar var att det skulle fungera bra och gå fort och så blev det. Vi hade ju anlitat Fastighetsbyrån en gång tidigare till stor belåtenhet.
köpte sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Boden
Det var underbart och bra bemötande.
köpte sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Boden
Peder var precis så bra som jag förväntat mig: trevlig, noggrann, hjälpsam och professionell.
köpte sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Boden
Snabba svar, bra information och gott bemötande.
sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Boden
Mycket bra bemötande och mycket bra service
Hej jag är nöjd och Peder Ledin är bästa mäklaren som jag känner, 👍👍👍👍
sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Boden
Jag har varit köpare och säljare hos Peder Ledin,de har fungerat som det ska,kunde ej bli bättre.
sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Boden
Peder var engagerad i försäljningen och lyckades sälja huset på bara några dagar. Vi är väldigt glada att vi bestämde oss för att anlita honom.
köpte sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Boden
Tycker mäklaren förstod att visste vad vi tyckte vad viktigt för oss.
Bra bemötande.
Vi ville få en professionell information om lägenheten och det fick vi. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Boden
Vi har innan detta köp, för några år sedan, sålt en fastighet via Fastighetsbyrån Boden och fick då ett mycket gott intryck av dem. Fastighetsbyrån agerar med stor professionalitet vid både försäljning som vid köp, och är noggranna med att ge detaljerad information avseende avtal etc.
köpte sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Boden
Helnöjd mäklaren fixade allt snabbt och smidigt
sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Boden
Trevligt och professionellt bemötande.
Mäklaren var ärlig och rättfram, så de förväntningar vi hade på försäljningen lvar de vi fick.
Profssionellt bemötande, stort förtroende kapital, ärlig och trevlig. -
köpte sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Boden
Tydlig och trevligt bemötande, ingenting att anmärka på.
Jag är väldigt nöjd med Peder Ledin och Fastighetsbyrån i Bodén 😀
köpte sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Boden
Snabb och enkel affär, allt löste sej smidigt
sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Boden
Vi har vid två tillfällen anlitat fastighetsbyrån i Boden. Vi har vid.båda tillfällen blivit bemött på ett trevligt sätt och varit mycket nöjd med både hantering och resultatet Vi vill på det varmaste rekomenter fastighetsbyrån.
sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Boden
Professionell och en riktig fixare
köpte sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Boden
Professionellt, respektfullt och tålmodigt bemötande. Motsvarade helt våra förväntningar och kändes tryggt genom hela processen! Snabb respons, tillgänglighet och respekt! Ska vi någon gång sälja vår bostad ska bi absolut anlita Fadtighetsbyrån och Peder Ledin!
sålde sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Boden
Han är trevlig och duktig mäklare.
köpte sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Boden
Kanon bra bemötande. Enkel hantering av allt. Lätt att få tag i. Jag är otroligt nöjd med allt, från information till snabbhet.
Texten måste vara åtminstone 30 tecken
sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Boden
Mäklaren har bemött oss med ett professionellt och trevligt bemötande.
Förväntningarna var goda och mäklaren levde upp till dem, mycket nöjd.
Sammanfattningsvis har mäklaren varit tillmötesgående mot oss och gjort försäljningen av vår fastighet på ett mycket bra sätt.
Kan varmt rekommendera Peder Ledin som mäklare. -
sålde sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Boden
Jag blev väldigt bra bemött från början och genom hela försäljningen!
köpte sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Boden
Peder är en väldigt duktig mäklare och har ett fantastiskt bemötande.
Kommer rekommendera Peder till alla jag känner. -
sålde sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Boden
Peder och hela gänget är otroligt kompetenta. Kunden i centrum, alltid tillgängliga för frågor. Och löste en otroligt snabb och smidig försäljning. Fanns inga problem bara lösningar och jag kände mig trygg genom hela försäljningen
sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Boden
Ett väldigt tryggt o stabilt bemötande med massor av kunskap.
köpte sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Boden
Bra bemötande av mäklaren och fick bra svar på våra frågor vi är mycket nöjda
Trevligt bemötande
Proffesionellt handhavande av affären -
Bra bemött.
Vi gjorde upp hur försäljningen skulle
gå till.
Allt funkade bra. -
köpte sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Boden
Proffessionellt, kunnigt och gott bemötande.
sålde sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Boden
Professionella, effektiva och fantastiskt service, vi fick priset vi ville så nöjda. Kommer att rekommendera mäklaren och fastighetsbyrån i Boden.
sålde sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Boden
Bra bemötande, redan vid första kontakten.
Vår upplevelse är att mäklaren verkligen försökte hitta en köpare till vårt objekt. Inbokade visningar även utöver de planerade, allt eftersom intresserade anmält önskemål om visning.
Vi är nöjda med mäklarens arbete och engagemang, trots att det verkar varit många visningar och försäljningar inom denna period.
Har redan rekommenderat Fastighetsbyrån i Boden och kommer även fortsättningsvis göra så. -
sålde sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Boden
Snabb o kunnig hantering av våran försäljning!
köpte sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Boden
Det har varit smidigt och enkelt hela vägen
sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Boden
Bästa mäklaren! Professionell, effektiv, pålitlig.
Proffsigt, smidigt. Alltid tryggt att anlita Peder på Fastighetsbyrån
sålde sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Boden
Bra o proffsigt bemötande hela vägen.
Snabb affär vilket uppskattades… -
sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Boden
Väldigt trevligt bemötande och ett proffsigt intryck
köpte sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Boden
Bemött på ett bra och proffsigt sätt har flera affärer under årens lopp Det har alltid fungerat bra Och kan verkligen rekommendera Peder