Fastighetsbyrån Bollnäs
En del av Fastighetsbyrån -
www.fastighetsbyran.com
Välkommen till Fastighetsbyrån i Bollnäs!
Här har vi funnits sedan tidigt 70-tal och under årens lopp har vi fått riktigt bra koll på bostadsmarknaden i området. Vårt område innefattar Bollnäs och Ovanåker kommun, där vi idag är marknadsledande, och består av mer än 13 000 fastigheter av olika slag.
Vi har rätt verktyg, men framförallt det engagemang och den kunskap som behövs för att du ska få ut det mesta av din fastighetsaffär i Bollnäs! Genom att vara lyhörda och följa dina önskemål kan vi skräddarsy vår tjänst till varje unik affär och vi marknadsför alltid noggrant och i flera kanaler för att så många som möjligt ska kunna se varje objekt vi förmedlar.
Du är alltid välkommen med dina frågor och funderingar om bostad och boende i Bollnäs, oavsett vilken fas du befinner dig i just nu.
Utmärkelser
262 omdömen om Fastighetsbyrån Bollnäs
Sedan starten hos Reco 2013
sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Bollnäs
Tydlig och trevlig mäklare som vi är i kontakt med ang. fastighetsförsäljning.
sålde sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Bollnäs
Mycket trevligt bemötande, synnerligen proffsigt arbetat och engagemang. Långt över mina förväntningar.
Stort TACK -
sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Bollnäs
Trevlig öppen och driven . Allt gick så fort och enkelt . Kände oss trygg direkt när hon kom in genom dörren och vi kände att absolut nu kör vi hon ska sälja vårt hus.
sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Bollnäs
Jag tycker att försäljningen gick mycket bra Fastighetsmäklaren var bra
sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Bollnäs
Bra. Fastigheten blev såld väldigt snabbt.
köpte sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Bollnäs
Bra kontakt från början mäklaren visade förtroende för mig skötte kontakterna till full belåtenhet.Ser fram mot avslutningen och fullgjort köp.
sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Bollnäs
Ett proffesionellt och varmt bemötande av Hanna från början till slut. Dom förväntningar vi hade innan infriades fullt ut. Man vill ha en mäklare som är tydlig i alla delar. Det är mycket som man inte vet när man ska sälja. Många frågor har man på vägen. Alla dom besvarades med hela tiden med glädje. Framförallt i dessa tider med oro med räntor och omvärld. Vi har nu sålt och kan bara tacka och varmt rekommendera Hanna på Fastighetsbyrån i Bollnäs.
Bemötande var väldigt bra från mäklaren 5/5
sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Bollnäs
Väl bemött och en personlig ton. Vi var aldrig rädda att fråga dumma frågor, men vi var kanske lite ivriga ibland för att höra hur det framskred. Hon hörde av sig, när hon hade lovat trots många bollar i luften samtidigt.
köpte sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Bollnäs
Jättenöjd med allting. Bra hjälp från första stund tills att allt var klart
köpte sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Bollnäs
Mäklaren Maria var toppen. Skönt att kunna vända sig till henne om saker vi funderade över och fick bra stöd och hjälp.
Mvh
Carina Östergrens -
sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Bollnäs
Fått bra hjälp med allt. Snabbt och enkelt
sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Bollnäs
Allt var bra mycket tillmötesgående personal
köpte sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Bollnäs
Fantastiska mäklare som svarar snabbt och bra.
sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Bollnäs
Jag blev bemött på ett positivt och vänligt sätt av mäklarna.
Mina förväntningar var att få ett professionellt handhavande av min husaffär vilket också levererades.
Min upplevelse av försäljningen kan sammanfattas med orden positiv och nöjd. -
sålde sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Bollnäs
Vi är jättenöjda med bemötande , info, planering och försäljning av vår lägenhet.
Vår mäklare Maria Östlund får det högsta betyget!
Det enda som gick snett och gjorde att det blev dryga veckan försenat var att fotografen gick till fel hyreshus och tiden för fotografering rann ut.
Fick boka ny tid och allt ordnade sig i alla fall. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Bollnäs
Bra, aktiv och informativ var mäklaren. Uppdaterade mig bra om vad som skulle göras ek behövde göras.
köpte sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Bollnäs
Mkt nöjd, bra o trevligt bemötande! Levde helt upp till våra förväntningar!
sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Bollnäs
Professionellt och trevligt bemötande. Hög social kompetens. Ett bra samarbete i ett lite besvärlig läge.
sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Bollnäs
Trevlig å bra mäklare å ja jag har väl ingenting å klaga på faktiskt!
köpte sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Bollnäs
Bra och god bemötande. Tydlig med kommunikation.
sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Bollnäs
Blev bra bemött. Hjälpsam och trevlig. Mäklaren levde verkligen upp på mina förväntningar. Lätt att få kontakt med.
köpte sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Bollnäs
Allt var bra ordnat och jag kan verkligen rekommendera dom
sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Bollnäs
Riktigt bra genom hela förloppet!
köpte sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Bollnäs
Blev mycket bra bemött .Känner att jag kan fråga om vad jag inte vet.Jag vet att Maria hjälper mig.
Jag har inget att klaga på .Hoppas att det fortsätter så här. -
sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Bollnäs
Väldigt bra bemött . Det var vad vi förväntat oss.Mäklaren skötte det hela perfekt
köpte sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Bollnäs
Alltid trevligt bemött. Kunde svara på de frågor jag hade. Kontraktskrivningen gick smidigt. En trevlig person att ha att göra med.
sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Bollnäs
Mycket bra bemötande och trevliga och kunniga mäklare som uppfyllde våra förväntningar
sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Bollnäs
Högsta betyg i alla avseenden!
köpte sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Bollnäs
- Trevligt, öppet och tillmötesgående.
- Några gånger under processen lite svår att komma i kontakt med, vilket sannolikt beror på att hon är ägare till byrån och har många järn i elden. Men tydlig och bra när vi hade kontakt.
- Generellt mycket bra. Mäklaren upplevs som kompetent och väldigt trevlig. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Bollnäs
Är nöjd och blev bra bemött.
Mäklaren var väldigt noggrann när vi gick igenom papperna.
Det var mycket bra. -
köpte sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Bollnäs
Bra bemötande och bra komunikation
sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Bollnäs
Fantastiskt bra bemötande, tryggt och seriöst otroligt väl utfört jobb. Vi är mycket nöjd med valet av mäklare. Kanon bra.
sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Bollnäs
Jag har bara positivt att säga om Fastighetsbyrån, trevliga o väldigt bra bemötande
köpte sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Bollnäs
Proffesionellt, korrekt och med tempo!
sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Bollnäs
Fantastiskt trevlig personal och vår mäklare är otroligt engagerad.
köpte sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Bollnäs
Maria har varit jättebra genom hela processen och funnits där för att hjälpa till vid frågor och funderingar.
köpte sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Bollnäs
Hej, eftersom jag är mitt inne i mitt köp känns det konstigt att svara. Dessutom har ni hunnit skicka en påminnelse om enkäten så jag antar att man ska svara innan affären är klar och det känns inte helt optimalt.
sålde sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Bollnäs
Trevligt bemötande och informerad hela tiden under försäljningen. Är helnöjd och kan starkt rekommendera Fastighetsbyrån och Maria Östlund som var min mäklare.
sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Bollnäs
Toppenbra mäklare! Snabb återkoppling, bra bemötande och stor förståelse för att man vill veta vad som händer. Kan varmt rekommendera Maria Östlund, jag är mycket nöjd!
köpte sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Bollnäs
Trevlig personal, ordning å reda på allt och snabb service.
sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Bollnäs
Mycket bra. Mina förväntningar var ett bra bemötande & mäklaren levde verkligen upp till dem. Min upplevelse av mäklaren vid försäljningen är bara mycket positivt.
utmärkt bemötande
mäklaren översteg med råge våra förväntningar
vänligt varmt och proffsigt -
sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Bollnäs
Trevlig och informativ mäklare.
Förväntningarna med mäklare var att så smidigt som möjligt sälja min fastighet.
Mäklare var fantastisk, gav mig stor trygghet, väldigt kunnig och profitionell.
Jag kommer att rekommendera Fastighetsbyrån
till vänner som funderar på att sälja sina fastigheter. -
köpte sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Bollnäs
Bra bemötande vid köp av nya huset.
Snabba svar och tydlig information. -
sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Bollnäs
Vänlig, inspirerande, positv. Bra återkoppling och bra bemötande trots upprepade frågor
köpte sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Bollnäs
Blev bra bemött och tycker affären gick smidigt och snabbt! Mycket nöjd!
köpte sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Bollnäs
Mäklaren svarade snabbt och jag fick information om det jag ville Perfekt 👌
Trevligt och snabbt bemötande
Positivt bemötande.
Bra genomförande före och vid kontraktsskrivningen.
Fin presentation av fastigheten på Hemnet.
Mina förväntningar på Fastighetsbyrån uppfylldes.