Philip Durling

Philip Durling

Philip Durling är mäklare på Fastighetsbyrån Bromma / Essingeöarna

Philip Durling har varit registrerad mäklare sedan 2017-07. Philip Durling har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-05 och har fått 80 omdömen med ett betyg på 4.8. Philip Durling har haft 23 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

80 omdömen om Philip Durling

Sedan starten hos Reco 2021
Oscar S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Philip Durling en del av Fastighetsbyrån Bromma / Essingeöarna
Brommaplan / Åkeshov

Professionell, målmedveten och trevlig.

Evelin H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Philip Durling en del av Fastighetsbyrån Bromma / Essingeöarna
Abrahamsberg / Åkeslund

Jag är otroligt nöjd med hjälpen jag fick av Philip i samband med köpet av min nya lägenhet. Han var alltid tillgänglig, tydlig i kommunikation och väldigt kunnig. Jag kände mig trygg genom hela processen-- från visning till kontraktskrivning. Evelin

Lennart B
Abrahamsberg / Åkeslund

Mycket bra bemötande. Proffsigt handlagt genom hela processen.

Simon R
Ulvsunda

Har bara gott och säga om Philip. Snabba & raka svar samt guidade mig genom hela processen när det förändrandes snabbt av olika skäl. Jättenöjd!

Tobias H
Abrahamsberg

Trevlig och lätt att samarbeta med!

Olga T
Ulvsunda

Philip är den bästa mäklaren som vi haft Han är noggrann, ansvarig, håll oss alltid uppdaterade. Kan verkligen rekommendera honom.

Olof G
Ulvsunda

Väldigt smidig försäljning. Raka rör och inga konstigheter! Rekommenderas varmt!

Åsa Å
Minneberg

Philip är duktig och trevlig och svarade snabbt under processen. En miss med information till vår bank efter köp drar ned betyg från 5 till 4.

Gun Solveig Margareta E
Nockeby

Hittills har vi inga anmärkningar på Philip Djurlings.

Fanny R
Riksby

Jättebra upplevelse på alla sätt.