Fastighetsbyrån Fagersta
En del av Fastighetsbyrån -
www.fastighetsbyran.com
Välkommen till oss på Fastighetsbyrån Fagersta. Våra försäljningsområden är Fagersta, Norberg och Skinnskatteberg.
Vi har funnits på orten sedan 70-talet och är därför väl etablerade och är marknadsledande med ca 60 procent. Vi arbetar med känsla och engagemang och vill att du ska känna dig trygg i din bostads affär.
Kontakta oss om du vill ha hjälp med värdering, köp, försäljning eller helt enkelt bara har frågor. Vi stöttar dig genom hela processen med glädje. Tveka inte att höra av dig.
Varmt välkommen!
Varmt välkommen!
Utmärkelser
326 omdömen om Fastighetsbyrån Fagersta
Sedan starten hos Reco 2013
sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Fagersta
Jag upplever att jag fått den hjälp jag behöver för köp av lägenhet och försäljning av villa
Kan varmt rekommendera Fastighetsbyrån och Niclas Andersson samt Britt Hansson -
Utförligt och trevligt bemötande
köpte sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Fagersta
Professionellt bemötande med all saklig information man behöver förklarat på en enkelt vis.
köpte sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Fagersta
Jag själv varen besvärlig kund. Byrån hade tålamod med mig. Jag uppskattar ärligt bemötande, det fick jag från byrån.
sålde sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Fagersta
Hade inga stora förhoppningar om att få lägenheten såld i dessa tider. Men de lyckades 👍 väldigt trevligt bemötande av proffsig personal. Jag var väl informerad hela tiden. Kan rekommenderas.
Vänöigt o snabbt bemötandet,
Ringer alltid tillbaka Undersökande för att få fram uppgifter,
Hjälper båda parter till rätta
Mycket trevlig o kunnig personal på samtliga poster.
Överhuvtaget en mycket positiv upplevelse -
sålde sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Fagersta
Superservice o support - svarar snabbt o precist vid frågor.
sålde sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Fagersta
Allt runt min försäljning ger jag 100 procent godkänt. Mycket kompetenta personer. Supernöjd.👍👍 Mina förväntningar blev över vad jag tänkt.
sålde sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Fagersta
Bra bra 😉 mycket bra så man kan trevlig hela tiden 😉
sålde sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Fagersta
Allt gick snabbt och smidigt. De lyssnade på våra önskemål och gjorde allt som de kunde för att uppfylla dem.
köpte sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Fagersta
Utmärkt bemötande och det motsvarade mina för väntningar. Jag är nöjd och kommer att använda mäklaren vid försäljning av mitt gamla hus.
sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Fagersta
Suveränt bemötande. Mäklaren infriade alla våra förväntningar, tydligt och klart.
Finns ingen bättre än Anna Lundqvist i Fagersta. -
köpte sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Fagersta
Mycket trevligt och proffsigt bemötande, känns tryggt!
sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Fagersta
Mycket proffsigt hanterat av stans bästa mäklare
köpte sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Fagersta
Niclas Andersson och Britt Hansson var utmärkta på alla sätt! De var tillgängliga hela tiden, svarade på alla frågor, hade mycket tålamod och földe mig genom hela proceduren, mot banken m.m. Jag ska absolut rekommendera dem!
köpte sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Fagersta
Jag deltog inte själv i köpet, eftersom jag bor i Lund. Min dotter var den som deltog i hela processen med fullmakt från mig. Hon tyckte att hon fick ett bra mottagande av mäklaren och fick alla frågor m m besvarade på ett korrekt och trevligt sätt. Affären gick snabbt och avslutet mycket bra, vi är mycket nöjda med mäklaren och Fastighetsbyrån.
Mvh LiseLotte Sjöström Gräns -
köpte sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Fagersta
Jag blev bemött mycket avslappnat och trevligt av de personer som arbetar på Fastighetsbyrån i Fagersta.
sålde sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Fagersta
Proffsigt bemötande och fastighetsaffär. Kunnig personal. Mycket snabb affär. Mycket nöjd.
sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Fagersta
Bra bemötande. Hamnade mitt i nedgången av husförsäljningar men det gick bra ändå.
köpte sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Fagersta
Alla inblandade mäklare/mäklarassistenter hav varit väldigt professionella och tillmötesgående.
köpte sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Fagersta
Vi blev bemötta på ett mycket bra sätt.
sålde sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Fagersta
Professionalism och tydlighet har genomsyrat alla kontakter med Anna Lundquist. Hon har tagit hand om allt, från fotografering och visning till kontraktsskrivning och hjälp inför deklarationen. Jag är mycket nöjd!
sålde sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Fagersta
Trevligt och personligt bemötande där man tar hänsyn till vår situation o våra åsikter
köpte sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Fagersta
SUPER BRA !!!!!SUPER BRA !!!!!SUPER BRA !!!!!SUPER BRA !!!!!SUPER BRA !!!!!SUPER BRA !!!!!SUPER BRA !!!!!SUPER BRA !!!!!SUPER BRA !!!!!SUPER BRA !!!!!SUPER BRA !!!!!SUPER BRA !!!!!SUPER BRA !!!!!SUPER BRA !!!!!SUPER BRA !!!!!SUPER BRA !!!!!SUPER BRA !!!!!SUPER BRA !!!!!SUPER BRA !!!!!SUPER BRA !!!!!
sålde sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Fagersta
Använder denna mäklarfirman för tredje gången. Denna gång gick allt förvånansvärt fort och smidigt. Som säljare är jag mycket nöjd.
sålde sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Fagersta
Trevlig men samtidigt även professionell image. Rätt neutral inför samarbetet men positivt överraskad senare.
köpte sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Fagersta
Trevligt bemötande på visning, kunde ordna en visning som passade mig perfekt.
Kunniga om området, hjälper till med info om vad som ska ordnas före tillträde. -
Fastighetsbyrån i Fsgersta
Helt suvuräna
Trevliga
Tillmötesgående
Dom är helt enkelt Bäst -
sålde sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Fagersta
Vi är mycket nöjda med försäljningen av vår lägenhet. Alltid en trevlig och välkomnande atmosfär när man kommer in till er på fastighetsbyrån. Ett stort tack till Niclas för ett gott, proffsigt bemötande och för snabb återkoppling vid frågor.
Även ett tack till trevliga Bosse som varit oss behjälpliga under vårt livs första husköp. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Fagersta
Hej allt med mäklare Anna lundquist var perfekt
Hon har fixat allt for att bli lätt och snabbt -
köpte sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Fagersta
Bra bemötande som motsvarade förväntningarna. Tydlig och hjälpsam mäklare.
sålde sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Fagersta
Utmärkt bemötande. Kunniga och trevliga.
Super bra bemötande
Fantastiskt info under resans gång -
sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Fagersta
Lättsamt, tydligt och informativt bemötande.
Snabb återkoppling och genomarbetat upplägg. -
köpte sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Fagersta
Vi blev bra bemötta av mäklaren, mäklaren gav svar på alla frågor vi hade och gav även tydliga information.
sålde sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Fagersta
Tack allt var bra jag är jätte nöjd mycket flna och konniga personer jag är mycket tacksam
sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Fagersta
Med stor förståelse för vår situation.
Våra förväntningar var att få villan såld före vintern.
Det gick bättre än vi vågat hoppas.
Allt blev över förväntan, vi är verkligen nöjda. -
Snabb återkoppling vid frågor
köpte sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Fagersta
Mycket nöjd! Både av mäklare och assistent. Fick möjlighet att se flera olika fastigheter som var av intresse och bra tips längs vägen. Snabba svar och gott bemötande.
köpte sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Fagersta
Tydlighet, bra svar, snabbt handhavande
sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Fagersta
Trevligt bemötande. Bra service. Blev informerad hela tiden vad som hände . Förklarade olika delar på ett tydligt sätt så att man förstod . Lätt att nå på telefon när man hade några frågor. Är mycket tacksam för all hjälp av Anna som gjorde ett utomordentligt jobb. Lika bra känns det med Niclas som tog över när Anna gick på semester.
köpte sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Fagersta
Trevligt och bra bemötande från båda mäklarna. Kunde ha önskat lite mer tid för besiktning. Vare sig tvättstuga eller matkällare fanns tid att kolla.
köpte sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Fagersta
Trevligt och kunnande, fick svar på de frågor och funderingar jag hade då och där
sålde sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Fagersta
Mycket proffsigt jobb av mäklaren tack
sålde sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Fagersta
Hittills har det fungerat utmärkt.
köpte sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Fagersta
Bra och engagerad mäklare. Lyhörd och lättillgänglig för frågor. Mycket påläst om objektet.
👍👍👍Jättebra heja Madelen vi är jätte nöjda kämpa på mvh Peter och Carina
sålde sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Fagersta
Bemötande var mycket trevlig tack.
köpte sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Fagersta
Fantastisk flexibel och snabb service med visningar av lägenheter som ledde till ett köp.
sålde sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Fagersta
Mycket bra och kunnig personal. Och hela processen gick smidigt