Ett trevligt möte med mäklaren och fotograf. Saklig genomgång av försäljningsprocessen. Hela tiden positiva uppdateringar med avstämningar om läget från mäklaren. Plus för fina bilder i annonseringen.
Fastighetsbyrån Fagersta
Välkommen till oss på Fastighetsbyrån Fagersta. Våra försäljningsområden är Fagersta, Norberg och Skinnskatteberg. Vi har funnits på orten sedan 70-talet och är därför väl etablerade och är marknadsledande med ca 60 procent. Vi arbetar med känsla och engagemang och vill att du ska känna dig trygg i din bostads affär. Kontakta...
447 omdömen om Fastighetsbyrån Fagersta
Sedan starten hos Reco 2013
Vi ville bara få till en snabb och inte för krånglig försäljning. Det fösta intrycket av mäklaren kändes bra, trevligt bemötande och det kändes proffesionellt. Snabbt, enkelt och effektivt. Precis som vi ville.
Jag är nöjd, har fått köpa en lägenhet jag vill ha. Fick bra bemötande av mäklaren jag träffade.
Vi hade nöjet att samarbeta med Niclas Andersson från Fastighetsbyrån vid köpet av vår lägenhet och vi är mycket nöjda med hela processen. Niclas visade fullt engagemang, hög professionalism och stor effektivitet. Alla formaliteter gick snabbt och smidigt och vi kunde alltid räkna med hans vänlighet och hjälpsamhet. Tack vare hans stöd blev hela affären både trygg och stressfri. Vi rekommenderar varmt Niclas och Fastighetsbyrån till alla som söker en pålitlig och kompetent mäklare.
Hej Anna Maria, Stort tack för dina fina ord! Det gläder mig verkligen att ni är nöjda med processen och att ni kände er trygga genom hela köpet. Det har varit ett nöje att få hjälpa er, och jag önskar er all lycka i ert nya hem! Varmt tack igen för förtroendet och den varma rekommendationen. Bästa hälsningar, Niclas Andersson och resten av gänget på kontoret.
Bra bemötande och snabbt till kontraktskrivning
Alltid trevligt bemötande, bra hjälp, information vid försäljning och köp. Kunniga mäklare.
Blivit bemött på ett trevligt och glatt sett alla gånger vi har setts & pratat via telefon! Vi förväntade oss en professionell vägledning och förklaringar med tex hur det går till eller vad förväntas av oss osv. Det har aldrig varit några konstigheter, alltid svarat och återkopplat snabbt. Så trevligt! Min upplevelse av mäklaren vid köpet av vår bostad har varit jätte bra trots semester tider. Märks att mäklarna ställer upp för varandra, de tar reda på svar och gett oss bra information och stöd i vårt köp. Vad som gäller,...
Stort tack för de fina orden Emma och varmt grattis till er nya bostad! Mvh Elin och gänget på kontoret.
Jag är riktigt nöjd med kontoret i Fagersta.
Bra mäklare som hade koll på allt och hade ett trevligt bemötande
Seriös och noggrann mäklare. Lyhörd för mina åsikter. Exceptionellt snabb försäljning.
Tack så hemskt mycket för dom fina orden:) Det gick smidigt och snabbt, trots en knepig marknad. Mvh Anna
Uppriktig påläst och seriöst bemötande.
Väl bemötande och kan svara på de flesta av frågor och funderingar man har kring både köp och försäljning.
Hjälpsamma, tillmötesgående. Man fick alltid hjälp och svar på sina frågor.
Fungerade bra för mig, hjälpsam och effektiv försäljning och får hjälp med deklarationen.
Proffsigt och bra. Varma bemötande.
Trevligt bemötande . Lugn och harmonisk miljö. Mycket kunnig och kompetent personal. Bra upplägg och utförlig information. Presentationen var " out standing".
Trevligt bemötande. Saklighet, bra information
Jag upplever att mäklaren är mycket professionell i sin yrkesroll. Jag har blivit väl bemött och känt mig trygg under hela förloppet av försäljningen.
Tack så jättemycket för de fina orden, lycka till nu i ditt nya land:) Varma Hälsningar Elin!
Enkla att få ta på. Alltif på hugget. Svarar ärligt på funderingar. Proffsiga utan massa lulll lull
Tack Teresa, försöker vara tydlig så det uppskattas med feedback. Vi ses för tillträdet senare!
Mäklarassistenten vid båda visningarna var väldigt trevliga, sakliga, professionella och inkännande. Jag blev positivt överraskad då jag var själv där och det ändå kändes avslappnat och jag fick utrymme att titta runt själv. Mäklarna jag träffat var alla väldigt professionella och trevliga och har varit tillmötesgående, sakliga och trygga i sitt bemötande när jag köpte min lägenhet.
Vänligt bemötande och tillmötesgående mäklare ! Tydligt och mycket trevligt vid köpet av Lägenheten på Dalavägen 40 c!
Stort tack för de fina orden Leif! Håller tummarna att ni kommer trivas i ert nya hem. //Elin tillsammans med övriga på kontoret.
Bra bemötande, engagerade på ett professionellt sätt.
Höll glöden uppe fast det gick segt med försäljningen. Toppen bra!
Blivit bra bemötta och fått all hjälp vi behövt efter vägen. Vi hade inte så mycket förväntningar med tanke på hur marknaden ser/sett ut. Men de gick mycket bättre än vi trott och mycket snabbare med för den delen så vi är väldigt nöjda.
Tack för de fina orden :) Det är ett nöje att få hjälpa er under denna resa. Stort lycka till. //Gänget på FB
Trevligt och personligt bemötande. Engagerad personal
Så roligt att höra, tack :) Stort lycka till nu.
Lugna och trygga, kunniga och väldigt trevligt bemötande.
Vad roligt att höra, tack för dom fina orden:). Hoppas du kommer trivas i din nya stad och bostad. Mvh Anna
Mycket bra service och lätt att kontakta vid frågor.
Duktiga och kunniga och vänliga, rekommenderar varmt // Uffe
Bra bemötande, professionellt . Man känner sig välkommen! Allting känns tryggt och man får snabba svar.
Trevligt bemötande. De har löst alla problem som uppstått på ett bra sätt.
Väldigt trevligt och bra bemötande. Mäklaren gjorde ett bra och proffsigt jobb. Bra kommunikation mellan oss hela tiden
Bra information om alla delar i försäljningen. Lätt att få kontakt. Proffsigt och positivt bemötande av fastighetsbyråns personal.
Jag tycker att allt har fungerat ganska bra. Något jag skulle velat är att ha lite tätare kontakt om vad som händer om bostaden, tex nu kör vi visning så många har frågat om bostaden osv. Har själv skickat sms flera ggr om vad som ska hända.
Hej och tack för din återkoppling Vi ska självfallet ta till oss detta. Tack för förtroendet att få hjälpa er med försäljningen.
Tydlig och bra information. Känns tryggt att ha hjälp av en kunnig mäklare
Köpet av det hus vi ville ha blev av :)
En enbart positiv kontakt. Snabba svar och tydlig information. Är bekant med mäklaren sedan tidigare vilket gjorde att vi hade lätt att samarbeta vid försäljningen.
Det gick fort från första mötet till försäljning. Tydlig struktur i hur förfarandet går till. Lyhörda, effektiva och bra kommunikation. Bilderna blev utmärkta och fångade husets charm. Vi är tacksamma och glada för den hjälp vi fått med försäljningen av vårt hus. Tjoho 🥳
Proffsigt och effektivt bemötande, mäklarna på firman har prickat av alla mina önskemål, som inte följer mallen, så att jag kunde få ett snabbt tillträde trots kort deadline. Tack till er alla
Tack för ditt fina omdöme, allt ordnar sig till slut! Hoppas du kommer trivas bra i din nya bostad hälsningar Anna, Sandra och resten av kollegorna.
Snabbt, smidigt, trevligt. Inte konstigare än så!
Bra bemötande, förtroendeingivande och professionellt utfört uppdrag! Gäller alla inblandade på byrån!
Trevlig mäklare & assistent. Tillmötesgående och vänliga. Proffsig, noggrann mäklare! 😊💛
Kunniga, trevliga Stort TACK!
Det har varit ett bra bemötande ända från intag och hela processen med visningar till avslut och kontraktsskrivning
haft bra erfarenhet av dem god service och alltid snabba på att återkoppla
Är bara jättenöjd med hela upplevelsen. Allt från första kontakten till all hjälp jag fått än sålänge
Väldigt trevliga och tillmötesgående. Är väldigt nöjd att ha haft med dom att göra.
Jag tycker att de är jättebra, vänliga och tillmötesgående i alla lägen och jag är väldigt nöjd med bemötande och tjänsterna de tillhandahåller. Jag/vi har använt Fastighetsbyrån i Fagersta många gånger och har varit lika nöjda varje gång. Jag kan verkligen rekommendera dem.
Trevligt, tydligt samt proffesionellt!
En mycket proffsig upplevelse rakt igenom!
Tack så mycket för att vi fick möjligheten att förmedla ert fantastiska ställe. All lycka i letandet efter nya drömbostaden. Hälsningar Anna och Elin.
De är välkomnande och trevliga och ger mig en lugnande känsla vid upplägget!
Tack för de fina orden. Så skönt att vi äntligen hittade en köpare tillslut. Med vänlig hälsning, Anna, Elin och resten av kontoret.