Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro

Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro

En del av Fastighetsbyrån www.fastighetsbyran.com
  • BadgeEightYears
Ring 0241-520 10 Dela

Funderar du på att flytta till Gagnef eller Vansbro? Eller bor du här och funderar på att göra en förändring? Vi på Fastighetsbyrån svarar gärna på alla frågor du kan tänkas ha om bostadsmarknad, boende och bostad här i Gagnef och Vansbro! Vi på Fastighetsbyrån har två kontor i området. Det ena finns i Lindberghallen, Södra...

374 omdömen om Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro

Sedan starten hos Reco 2012

Emma W
Vansbro

Fint bemötande, bra med uppdateringar om vad som händer under pågående husköp. Kunniga 🥰

Barbro J
Nås

Visade ett mycket trevligt bemötande. Gav kontinuerlig och tydlig information under hela processen. Var alltid lätt att nå. Svarade i alla avseenden upp till mina förväntningar.

Axel Sören L
Bäsna

Jätte bra har stöttat hela vägen

Inger E
Dala-järna

Fantastiskt bra och fin trevlig mäklare som vi hade! Snabb och oerhört smidig affär !!Rekommenderas varmt!

Maria S
Dala-järna

Väldigt engagerad personal och kunniga. Skulle absolut anlita dom igen vid försäljning eller köp. Tack fina ni som hjälpt att köpa och nu sälja.

Wim H
Björbo

We had a very positive experience with Moa's work. We received excellent support in every way. The communication was excellent in every respect, including the speed of response. We never had to wait long for a response. Everything was handled in English, including the additional questions due to the purchase from a different country. Very satisfied, thank you!

Roger L
Vansbro

Bra mäklare men inte så medgörlig om arvode. Lite känsla av att de lever på sin storhet. Känns som de rånar kunden när man säljer ett hus med lågt värde

Hawre S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
Vansbro

Nathalie är noggran och vänlig. Hon är engagerad.

Nura A
Vansbro

Hjälpsam ,duktig och noggran mäklare.

Charlotte D
Nås

Ik ben erg fijn en prettig geholpen. Vriendelijk en erg toegankelijk.

Lars Rune H
Vansbro

Mycket trevligt och proffsigt bemötande

Tomas L
Mockfjärd

Mäklaren visade ett stort engagemang och hon bidrog starkt till att det blev en affär. Jag är väldigt nöjd.

Michael F
Vansbro

Bra bemötande av mäklaren Bra skött av mäklaren Trevligt och professionellt hanterat

Peter E
Vansbro

Mäklaren ledde oss genom processen med bravur. Vi kände oss trygga tack vare mäklarens lugna sätt och kompetens samt förmågan att förklara på ett bra sätt de olika stegen och jag är säker på att mäklarens positiva bemötande gjorde de potentiella köparna mer intresserade av stugan.

HARRIET L
Mockfjärd

Trevlig mäklare som tog sig tid med frågor och besvarade dem tydligt och klart. Lever väl upp till de förväntningar vi har på en mäklare.

Annlill Kristina P
Djurås

Bästen 91 Mäklaren var alltid tillgänglig, lyhörd och gav mig stort förtroende redan från första mötet. Upplevelsen av mäklaren har varit helt fantastisk! Allt har känts tryggt, professionellt och enkelt genom hela processen. Mäklaren var proffsig, omtänksam och verkligen det bästa man kan tänka sig. Jag är oerhört nöjd och ger högsta betyg på allt. Tack Ida!

Lars-Erik L
Dala-järna

Proffsigt, snabbt, enkelt med resultat över förväntningarna.

Camilla F
Björbo

Mäklaren har varit väldigt engagerad och hjälpsam i försäljningsprocessen.

Stefan R
Gagnef

Bra job ock bra feedback. Caroline låg på ock gick med på en sänkning ock vips hitta vi en kund som slog till. Bra jobbat av Gagnef Djurås gänget. Allt jag har att förmedla.

Alex A
Mockfjärd

Vi är otroligt nöjda med Sofie, vår mäklare! Hon har varit tillgänglig under hela processen, alltid snabb på att svara och återkopplar alltid som hon lovat. Sofie är noggrann, professionell och har ett väldigt trevligt och varmt bemötande. Hon har verkligen gjort det lilla extra för oss och fått oss att känna oss trygga genom hela affären. Precis allt det man önskar av en mäklare – och lite till. Vi kan varmt rekommendera Sofie!

Anna S
Vansbro

Jättebra. Personlig service och jättebra på att svara på frågor. Kontinuerlig kontakt under processen. Nöjd!

Erik K
Nås

Funkade bra och har inget att klaga på 👍

Christina L
Mockfjärd

Proffsigt bemötande av Caroline. Snabba svar och ett stort tålamod när vi svävande ut från köpet och pratade om annat med säljaren som kändes som en kär gammal vän

Bengt S
Mockfjärd

Caroline var nogrann och gick igenom alla förutsättningar från början så att vi var uppdaterade på våra och hennes uppgifter. Hon fixade alla visningar och informerade oss hela tiden hur läget var. När vi sedan träffade våra köpare för avtal, gick hon igenom kontraktet med bilagor och lät mig och kunden ställa alla frågor och funderingar. Vad mer kan man önska sig av en mäklare. Hon kämpade bra även när det kändes svårt. Hon var dessutom glad och tillmötesgående under tiden.

Britt S
Mockfjärd

Mycket trevlig mäklare som väl levde upp till våra förväntningar. Hon såg till att vi på ett smidigt sätt kom vidare i kontraktsskrivning trots allt trevligt småprat!

Marianne L
Nås

Vi blev väldigt väl bemött av mäklaren. Hon är väldigt bra att förklara saker och ting runt försäljningen av vår fastighet. Undrade vi om något kunde jag bara ringa till henne så hon kunde förklara.

Simon H
Nås

Goede ervaringen met de makelaar , maar de combinatie Handelsbanken/ Fastighetsbyrån laat wat de communicatie te wensen over. Simonheise1954@gmail.com

Max H
Äppelbo

Väldigt trevlig och exceptionellt duktig mäklare! Allt gick väldigt snabbt och smidigt.

Eva A
Bäsna

Mäklaren var kunnig och förstod önskemålen.

Anna L
Gagnef

Snabb o bra respons. Flexibilitet i tillgänglighet. Tydlig kommunikation.

Karl V
Nås

Trevligt, profisionellt och flexibelt.

Camilla R
Djurås

Trevligt och bra bemötande. Vi fick den hjälp vi behövde. Bra och tydlig information. Svarade snabbt på mail och sms.

Monika K
Djurmo

Stort engagemang, snabba svar och bra information

Marie E
Djurås

Mycket trevlig mäklare, snabb och smidig försäljning.

Monika K
Djurmo

Positiv, snabba svar och kontakt

Göran P
Gagnef

Bemött på ett trevligt sätt Att gå igenom avtalet Bra och tydlig genomgång

Maria H
Dala-järna

Caroline Lundin gjorde ett fantastiskt jobb och hjälptes mig med alla mina frågor och funderingar

Elin H
Djurås

Vår mäklare Sofie har vi känt oss väldigt trygga med genom hela processen. Hon inger ett lugn som vittnar om erfarenhet, vilket vi har varit extremt nöjda med genom hela säljprocessen. Proffsig hantering av alla delar i försäljningen, inte minst kontakt med oss och intressenter på helt rätt sätt. Transparens, driv och ärlighet tycker vi sammanfattar hennes arbete. Rekomenderar starkt att anlita Sofie.

Agneta H
Djurås

Mycket nöjd med information och visningar

Katinka V
Dala-järna

Hon svara snabbt, och är väldigt hjälpsam. trevligt person att ha kontakt med! Bara bra!!!

Ruby L
Björbo

Allt bra! Tät kommunikation och trevligt samt proffesionellt bemötande.

Eleonor M
Dala-järna

Mycket trevlig och bra mäklare är Caroline Lundin att få bra visning och ha att göra med🏡

Elin H
Gagnef

Mäklaren bemötte oss med ett lugn och var inlyssnande och gav ett mycket professionellt intryck. Vi kände direkt att vi kunde lite på att mäklaren utför sitt jobb transparent och mycket kunnigt. Vi förväntade oss en trygg resa vid vårt husköp och det var precis vad vi fick. Mäklaren var tillgänglig och hanterade resans gång på bästa sätt. Vi kunde inte varit mer nöjda med vår mäklare som guidade oss perfekt under köpet av vårt drömställe. Rekommenderar starkt Sofie Källman! Vi fick enormt fin hjälp.

Birgitta N
Sifferbo

Bra bemötande. Mäklaren tillgodosåg våra förväntningar Allt fungerade Tillfredsställande

Jennifer N
Gagnef

Kunniga hjälpsamma lätta att ha å göra med

Solveig H
Sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro

Vi har fått ett bra bemötande av mäklaren. Förväntningarna var att skogen skulle bli såld och det fixade mäklaren. Mäklaren är kunnig och kan varmt rekommenderas av oss.

Elisabet F
Björbo

Ett mycket trevligt bemötande av mäklaren och en proffsig försäljning.

Thomas D
Nås

Både Sofie och Nathalie är bra att jobba med och det blev en smidig försäljning.

Christina A
Sålde en tomt med hjälp av Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
Mockfjärd

Trevlig mäklare Fick tomten snabbt såld Snabb uppdatering hela tiden Ändå dyrt tycker jag. .Pappersarbetet för en obebyggd tomt är begränsat

Henri K
Björbo

I have had a very nice experience with the real estate agent. In my country it is very different. They were very patient with all my questions and are still helping as much as possible to bring this to a good ending.