ordhållig, punktlig ,kunnig, trewlig
Mikael Johnsson
Mikael Johnsson är mäklare på Fastighetsbyrån Gävle
.Mikael Johnsson har varit registrerad mäklare sedan 2007-04. Mikael Johnsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-11 och har fått 184 omdömen med ett betyg på 4.6. Mikael Johnsson har haft 14 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
184 omdömen om Mikael Johnsson
Trevligt och lugnt bemötande. Hjälpsam och tillmötesgående vid frågor samt önskan om en andra visning av huset.
Ett trevligt och ett mycket fint bemötande .Lättsam och lätt att föra samtal med. Gav mig som spekulant tid tid att fundera över fastigheten och inte för hetsig . Gav et förtroendegivande intryck där jag som spekulant kände mig väl mött! Helhetsbild : mycket bra!! Helt enkelt bra!!!
Mikael bemötte oss på ett otroligt trevligt och proffesionellt vis från första början. Han guidade oss genom säljningsprocessen på ett tydligt vis och vi kände hela tiden att vi var i trygga händer. Skulle rekommendera till alla som ska genomföra en bostadsaffär!
I ett trögt marknadsläge hade han inga idéer på hur man kan skapa intresse eller attrahera potentiella köpare annat än att sänka priset. Vi fick påminna om att återta kontant med personer som varit på visning och driva framåt själva kändes det som.
En utmärkt, kunnig mäklare! Vi blev nöjda på "alla ledder"!
Mikael var påläst angående fastigheten och kändes mycket kompetent. Hans mogna och lugna förhållningssätt skapade ett förtroende hos oss som köpare.
Väl bemött och levde upp till dom förväntningar vi hade. sammanfattningsvis allt var till belåtenhet.
Snabb återkoppling, återkommer snabbt ned svar på frågor.
Hej Isabelle, Tack för svar och roligt att du är nöjd!
Erfaren villamäklare. Personligt bemötande. Trygghet !
Hej Astrid, Tack, roligt att du är nöjd med försäljningen av ditt fina hus!