Vi har blivit väldigt proffesionellt bemötta. Jonna har hela tiden varit väldigt positivt inställd och mött oss i våra önskningar och behov. Trots att det var en liten lägenhet vi anlitat henne för har hon mött oss med stor respekt. Hon har ställt upp och hela tiden gjort det lilla extra och överträffat våra förväntningar. Vi bor tre timmar bort och har sett många hinder på vägen som Jonna gång på gång eliminerar och hittat lösningar för. Hon har alltid svarat på våra frågor inom kort tid och återkopplat när vi sökt henne....
Jonna Sarstedt
Jonna Sarstedt är mäklare på Fastighetsbyrån Kungsholmen
.Jonna Sarstedt har varit registrerad mäklare sedan 2007-08. Jonna Sarstedt har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-01 och har fått 192 omdömen med ett betyg på 4.8. Jonna Sarstedt har haft 5 försäljningar sen 2023-01 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-01 - 2023-08
192 omdömen om Jonna Sarstedt
Proffsig, trevlig, kunnig, uppmuntrande och tillgänglig. Jonna har från början varit realistisk, vår önskan, minimikrav trodde Jonna var möjlig, vilket också uppfylldes. Självklart önskar man att försäljningspriset kunde blivit högre, utifrån marknaden dock ett bra jobb utfört!!
Oerhört trevlig och mycket professionell! Överträffade alla förväntningar.
Mycket vänlig och välkomnande. Trevligt sätt. Jonna levde verkligen upp till våra förväntningar på hur en bra mäklare ska vara. Allt har fungerat perfekt så här långt.
Proffsig Jonna vet hur man nå kunderna. Hon vet hur hon nå ditt /vår mål
We bought a place from Jonna, very good experience! Excellent communication between buyer and seller. I recommend her. Lucie
Köpare via Jonna. Bra presentation av objektet. Tydlig och snabb kommunikation. Lugn och trygg under hela processen.
Lätt att få tag på och skapade bra förtroende!
Jonna har varit väldigt snabb, professionell och grundlig i sin kommunikation och hantering av vårt köp av lägenheten.
Jonna var lyhörd men samtidigt tydlig kring rimliga förväntningar på prisbilder på en generellt ganska stökig marknad. Trots en ljum budgivning lyckades hon i sin dialog med intressenterna få upp priset på en acceptabel nivå.