Jonna Sarstedt
Jonna Sarstedt är mäklare på Fastighetsbyrån Kungsholmen
.Jonna Sarstedt har varit registrerad mäklare sedan 2007-08. Jonna Sarstedt har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-01 och har fått 185 omdömen med ett betyg på 4.8. Jonna Sarstedt har haft 1 försäljningar sen 2023-01 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-01 - 2023-02
185 omdömen om Jonna Sarstedt
Sedan starten hos Reco 2023
sålde sin lägenhet med hjälp av Jonna Sarstedt en del av Fastighetsbyrån Kungsholmen
Lätt att få tag på och skapade bra förtroende!
köpte sin lägenhet med hjälp av Jonna Sarstedt en del av Fastighetsbyrån Kungsholmen
Jonna har varit väldigt snabb, professionell och grundlig i sin kommunikation och hantering av vårt köp av lägenheten.
skrev om Fastighetsbyrån Södermalm
Jonna var lyhörd men samtidigt tydlig kring rimliga förväntningar på prisbilder på en generellt ganska stökig marknad. Trots en ljum budgivning lyckades hon i sin dialog med intressenterna få upp priset på en acceptabel nivå.
skrev om Fastighetsbyrån Södermalm
Jonna hade alltid ett trevligt och professionellt bemötande. Hon såg till att affären gick igenom på ett smidigt och rätt sätt.
skrev om Fastighetsbyrån Södermalm
Jonna var närvarande under hela processen och agerade såväl professionellt som engagerat vilket också återspeglades i priset, rekommenderas varmt!
skrev om Fastighetsbyrån Södermalm
Vår mäklare var väldigt professionell och tydlig.
Bra återkoppling och kändes tryggt hela vägen.
Rekommenderas -
skrev om Fastighetsbyrån Södermalm
Smidig och snabb affär! Fick mer betalt än vad jag trodde! Jonna gjorde ett kanonjobb!
skrev om Fastighetsbyrån Södermalm
En riktig supermäklare med relevant och korrekt information.
Hon hjälpte mig och min fru att sälja vår lägenhet snabbt och med stor vilja. Stort tack Jonna från Robert och Helena -
skrev om Fastighetsbyrån Södermalm
Första kontakten med Jonna Sarstedt var 2015 då min man dog.
Tog kontakt med Jonna två år senare för förjsäljning.
Hon är proffsig ödmjuk och en fantastisk tjej
Tusen Tack Du är bäst
Gunnel -
skrev om Fastighetsbyrån Södermalm
Vi anlitade Jonna för fsg av vår lägenhet på Södermalm. Jonna var mycket professionell från första stund och har, även efter försäljningen varit mycket angelägen om att allt ska vara bra. Vi kan varmt rekommendera Jonna som en mycket vass mäklare.