Jonna Sarstedt

Jonna Sarstedt

Jonna Sarstedt är mäklare på Fastighetsbyrån Kungsholmen

Jonna Sarstedt har varit registrerad mäklare sedan 2007-08. Jonna Sarstedt har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-01 och har fått 216 omdömen med ett betyg på 4.8. Jonna Sarstedt har haft 24 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-04 - 2025-03

216 omdömen om Jonna Sarstedt

Sedan starten hos Reco 2023
Emil A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jonna Sarstedt en del av Fastighetsbyrån Kungsholmen
Kungsholmen

Tillgänglig och bra rådgivning kring de objekt vi övervägde att buda på. Höll intressenter varma under lång tid vilket gjorde att vi kunde sälja snabbt utan publik visning.

Erik D
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jonna Sarstedt en del av Fastighetsbyrån Kungsholmen
Nedre Kungsholmen

Otroligt trevlig och profesionell

Marie L
Nedre Kungsholmen

Professionnell, kunnig, glad, positiv, hjälpsam, beslutsam.

Jarl Å
Rådhusparken

Påläst och engagerad i allt kring försäljningen

Anna H
Fridhemsplan

Toppenmäklare, seriös, påläst, kunnig på området, intresserad. Kan bara rekommendera🤗👏👍

Åke D
Fridhemsplan

Att målet för en mäklare tyvärr inte sällan är att få till en affär och ibland nästan till vilket pris som helst är tyvärr inte helt ovanligt men jag upplever att Jonna agerande tvärt om var mycket professionellt. Hon var noggrann med hur hon presenterade objektet, korrekt, ärligt och lyhört både i förhållande till oss köpare och visavi säljarna. Att skapa förtroende och lyssna på våra behov var nyckeln till att affären blev av. Hon får mina varmaste rekommendationer.

Maria L
Rådhusparken

Jonna var alltid väldigt trevlig i sitt bemötande och hjälpt oss igenom processen på ett bra sätt. Hon höll oss uppdaterade på vad som hände och kändes ärlig och tillförlitlig vilket vi uppskattade.

Carolina A
Fridhemsplan

Vi upplevde Jonna som väldigt professionell och serviceinriktad. Vi kände oss väldigt trygga med att ha Jonna som mäklare. Hon är tydlig, kommunikativ, lättillgänglig och trevlig. Tack Jonna!

Erika P
Fridhemsplan

Underbara Jonna överträffade våra förväntningar vad gäller både försäljningsresultat samt vikten av en bra mäklare. Hon är professionell, trevlig, kommunikativ och högt engagemang. Allt vi kunde önska oss för att göra processen smidig och effektiv. Vi är mycket nöjda!

Emil B
Fridhemsplan

Jonna var otroligt hjälpsam, förstående och engagerad i att få till en snabb och så bra affär som möjligt för alla parter. Jag är supernöjd med den hjälp och det stöd som Jonna gav i processen.