My experience with Fastighetsbyrån Ludvika & Smedjebacken has been very positive. Emil, my agent, was professional, friendly, and easy to communicate . Emil was always quick to respond, supportive, and made sure I understood every step. His guidance made the whole experience smooth. I truly appreciate his dedication and customer-focused approach. I would gladly recommend Emil and Fastighetsbyrån Ludvika & Smedjebacken to anyone looking for a reliable real estate agency in the area.
Fastighetsbyrån Ludvika & Smedjebacken
Välkommen till Ludvika - en tillväxtkommun i södra Dalarna perfekt för barnfamiljer med närhet till naturen. För dig som älskar att vara ute i naturen har du här både skog, sjöar och trevliga parker runt knuten. Dessutom finns här flera för- och grundskolor samt många idrotts- och kulturevanemang att engagera sig i på fritiden....
772 omdömen om Fastighetsbyrån Ludvika & Smedjebacken
Sedan starten hos Reco 2013
Jag har haft en jättebra försäljningsupplevelse. Det har varit tryggt och stabilt att ha hjälp av Olle. Han är lugn, förtroendeingivande och proffsig. Det bästa är att han inte ger en falska förhoppningar utan kör med ärlighet och transparens. Man vet att han gör sitt allra yttersta för att alla ska få en bra känsla, både som säljare och köpare.
Vi är mycket nöjda med vår mäklare. Han var hövlig och lätt att prata med, samtidigt som han agerade professionellt i varje steg av försäljningen. Hans gedigna kunskap och trygghet i yrkesrollen gjorde att hela processen kändes smidig och förtroendeingivande.
Tack för era professionalism och ditt stöd.
Super bra service, snabba svar
Snabb försäljning av lägenheten. Mycket bra jobbat av mäklaren Emma
Proffsig hjälp av mäklaren Emma, smidig och snabb försäljning.
Kompetent mäklare , enkelt snabbt Nöjd med hela processen
Har haft ett gott samarbete med Olle Löfberg , har varit lätt att komma i kontakt med och ringer upp om han är upptagen . Han har levt upp till mina förväntningar. Skulle varmt rekommendera Olle till andra .
Jag är väldigt nöjd, allt gick väldigt smidigt, jag kan varmt rekommendera det och kommer definitivt att rekommendera det till andra. Tack för allt.
Mycket trevligt bemötande av mäklaren,snabb med information om försäljningen. I det stora hela inget att klaga på.
Jag blev positivt bemött och professionellt av mäklare Olle Löfberg, väldigt kunnig och fastigheten blev såld snabbt. Jag kan varmt rekommendera fastighetsbyrån.
Vi blev jättebra bemötta av mäklaren! Vi hade förväntningar av att få bra hjälp av mäklaren och det fick vi verkligen! Han levde verkligen upp till våra förväntningar! Sammanfattningen av försäljningen är att det känns både bra och sorgligt att försäljningen är klar! Vi är glada att dom som köpte det vill sätta sin prägel på huset!
Husaffären är långt ifrån klar men så här långt så är vi mycket nöjda med den information och hjälp som vi har behövt.
Bra första möte Fin beskrivning om hus o område Ordnade allt snabbt o bra
Gick som det ska, snabbt och effektivt
Suverän service och support av mäklaren Olle Löfberg vid försäljning av min fastighet. Jag kan verkligen rekommendera Olle till mina bekanta om de ska sälja sina fastigheter. Mvh Håkan
Snabb och smidig affär. Bra mäklare som har koll på båda sidor.
Väldigt tillmötesgående. Bra feedback. Mycket bra info inför visningar och försäljning. Vi är mycket nöjda med Erik.
Snabbt, smidigt och bra. Både köpt och sålt genom dom. Väldigt bra kontakt med mäklare som hör av sig om det är något
Olle Löfberg bemötande och engagemang gav trygghet i vår fastighetsaffär Hägnen 35 Dan Lindström Maj-Britt Eriksson
Jag ser mäklare som en seriös, lugn profissionellsperson som visade upp ett visst självförtroende. Det var vad jag trodde .
Haft ett trevligt bemötande med min mäklare och kommunikationen mellan oss har fungerat optimalt. Känt mig trygg igenom hela processen och är väldigt nöjd med resultatet.
Vi har blivit bra bemötta av mäklaren. Vi ville bara få huset sålt och det blev den fort. Trevlig och professionell mäklare
Fantastiskt bemötande och en bra dialog genom hela köpet, allt ifrån område av intresse, hitta hus och alla nästkommande steg. Ha en närvarande mäklare och detta uppfylldes.
🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🪡🪡🪡🪡🥰🙏🥰🥰🥰🥰🥰😍🥰🥰🙏🙏
Mäklaren har bemött mig på ett professionellt sätt. Gett bra inf. Kontakten har varit positiv. Finns inget att klaga på. Har stått i kö för bostad i detta område drygt ett år och fått löpande inf om status på lediga lägenheter
Tyvärr har jag inte träffat mäklaren har skötts av svägerskan
Professionella, med lokal kännedom
Snabbt, enkelt, prisvärt och trevligt bemötande! Vad mer kan man få?
Jag har tyvärr ingen åsikt, när jag inte hört nå' t om köpet är klart eller inte Mvh Hele'n Herou
Tyckte att mäklaren under visningen var bra, gav bra info. Hade dock inte med sig besiktningspapprena vilket man gärna vill ha med sig när man tittar runt. Tyckte att mäklaren via telefon kunde vara lite oklar ibland, upplevdes stressad i telefon. Besöket på kontoret för att skriva på köpekontrakt tyckte jag kändes proffessionelt och tryggt.
Han svarade snabbt och med bra information på våra frågor. Och han var mycket vänlig.
De har skött sitt åtagande klanderfritt.
Strålande! Trevligt, bra återkoppling, förklarar tydligt!
Proffesionell, lugn och påläst vilket skapade en trygghet för mig som köpare.
Jag är nöjd , flexibel, snabb att svara, lätt att få tag i.
Fint bemötande och profesionellt handhavande av mäklaren vid kontraktskrivning. Så i och med det stora hela så är jag nöjd .
Mycket proffsig mäklare i Emil.
Bra och trevligt bemötande med mäklaren. Fortsatt med bra dialog under försäljningens gång. Planering av försäljning med goda tidsmarginaler. Jättenöjda överlag och kan varmt rekommendera mäklaren.
Olle är mycket trevlig, driven och omtänksam Hade önskat ett högre slutbud så inte supernöjd med själva försäljningen
Blivit bra bemött, mäklaren har varit lyhörd utifrån mina önskemål. Är nöjd med resultatet av försäljningen av min bostad.
Väldigt professionell hantering och hjälp med allt kopplat till försäljningen av min fastighet.
Det var ganska bra. Men jag tycker dåligt marknad i ludvika området. Jag menar sälja bostad .
Fantastiskt hjälpsam mäklare som ledde till inköp av min drömbostad!
Fint engagemang som ledde till snabb affär.
Trevlig och effektiv mäklare. Tacksam att han var så lätt att nå på telefon och sms. Vi är väldigt nöjda.
Bra och tydlig kommunikation. Snabb respons och väldigt flexibel
Snabbt och smidig försäljning, supernöjd!
Emil som mäklare är väldigt bra att ha och göra med och alltid ett trevligt bemötande. Stor kundkrets och arbetar effektivt. Jag är mycket nöjd med min försäljning.