Lugn, kunnig och trygg. Tillgänglig genom hela processen!
Anna Wikstrand Delic
Anna Wikstrand Delic är mäklare på Fastighetsbyrån Nacka
.Anna Wikstrand Delic har varit registrerad mäklare sedan 2012-02. Anna Wikstrand Delic har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-04 och har fått 264 omdömen med ett betyg på 4.8. Anna Wikstrand Delic har haft 5 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
264 omdömen om Anna Wikstrand Delic
Anna är verkligen service-minded, långt över vad man kan förvänta sig eller kräva. Bjuder på sig själv & vad hon ställer upp på att hjälpa till med - hittar lösningar på problem "utanför boxen", helt utan att man behöver be om det. Jag har inte jättestor erfarenhet av (andra) mäklare, men jämfört med det halvdussin jag haft kontakt med under åren, är & har Anna det där "lilla extra" som gör att man gärna rekommenderar henne till andra!
Anna fick oss att känna oss trygga med detta stora beslut från början till slut. Proffsig, ödmjuk och väldigt erfaren. En av oss är dessutom engelsktalande och det var inga som helst problem utan Anna skötte alla kommunikation på engelska. På en annars rätt så skör och stillastående marknad så fick vi bostaden såld efter de initiala visningarna. Så vi kan verkligen med varm hand rekommendera Anna.
Anna was really nice and helpful during the selling process and is helping us to find a new place now that we have sold our home.
Påläst och trevlig och lätt att få kontakt med.
Väldigt trevligt och bra bemötande!
Proffs uti fingerspetsarna. Hanterade alla aspekter även i ett svårare fall som mitt berömvärt, och resultatet talar sitt tydliga språk.
Stort tack för förtroendet Peter. På återseende!
Trevligt bemötande, snabb, tillgänglig och behjälplig. Trots mycket fram och tillbaka mellan oss köpare och säljare löste hon det fantastiskt på kort tid. Mycket nöjd med köpprocessen.
Stort tack Lola, hoppas ni trivs bra i er fina bostad. På återseende!
Anna levde upp och överträffade alla våra förväntningar. Väldigt duktig och proffesionell. Rekommenderar Anna när ni ska sälja er bostad
Tack Christoffer, hoppas du trivs bra i din nya bostad!
Proffsig och tydlig, kändes som en trygg hand vid köpet!