Daniel Mohlin

Daniel Mohlin

Daniel Mohlin är mäklare på Fastighetsbyrån Norrköping

Daniel Mohlin har varit registrerad mäklare sedan 2021-10. Daniel Mohlin har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-11 och har fått 259 omdömen med ett betyg på 4.8. Daniel Mohlin har haft 63 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

259 omdömen om Daniel Mohlin

Sedan starten hos Reco 2021
Ornamo M
Lindö

Vi var mycket nöjda. Trygg, tydlig och professionell genom hela processen. Rekommenderas varmt

Teglin M
Lindö

En mycket kunnig och professionell mäklare som skötte hela försäljningsprocessen exemplariskt. Tydlig kommunikation, hög tillgänglighet och ett stort engagemang genom hela affären. Jag kände mig trygg och väl informerad i varje steg. Rekommenderar starkt.

Magnus L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Daniel Mohlin en del av Fastighetsbyrån Norrköping
Centralt / Öster

Som säljare av bostaden var känslan med Mäklaren ett stabilt och genuint bemötande. Hade tron om att försäljningen av bostaden skulle gått fortare och att slutpris hade haft ett högre värde, dock är detta inget man kan påverka i denna rådande marknad. Rekommenderar Daniel Mohlin som mäklare, ett tryggt val.

Rosalie S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Daniel Mohlin en del av Fastighetsbyrån Norrköping
Centralt / Öster

En trovärdig och empatisk, kunnig, lugn och väldigt trevlig. Jag har mött mäklare förut, men detta är nog den bästa mäklare jag träffat

Henrik B
Smedby

Daniel har ett inlyssnande sätt, och är förtroendeingivande. Hans främsta kvalitet är snabb återkoppling, vilket skapar delaktighet genom hela processen.

Kristin B
Smedby

Lugn, lyhörd och professionell. Toppklass!

Anna-Maria H
Svärtinge

Har bara gott att säga o Daniel Mohlin. Trevlig och lätt att ha att göra med.

Leon P
Smedby

Daniel är en mäklare som levererar! Han lyckades hjälpa mig att köpa ett radhus snabbt och smidigt. Dessutom var han väldigt kunnig och kunde svara på alla mina frågor. Rekommenderar honom starkt!

Ann-Gerd J
Smedby

Daniel är pålitlig, kunnig och ärlig. Det känns tryggt att ha honom vid vår sida i denna stora affär.

Mostafa K
Ektorp

Daniel är en fantastisk mäklare! Tack för hans engagemang, ditt tålamod och för att du fick allt att kännas så smidigt. Jag kunde inte ha önskat mig en bättre upplevelse.