Alexander Brito

Alexander Brito

Alexander Brito är mäklare på Fastighetsbyrån Östermalm

Alexander Brito har varit registrerad mäklare sedan 2021-06. Alexander Brito har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-09 och har fått 79 omdömen med ett betyg på 4.9. Alexander Brito har haft 45 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2022-10 - 2023-09

79 omdömen om Alexander Brito

Sedan starten hos Reco 2021
Tommy M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Alexander Brito en del av Fastighetsbyrån Östermalm
Östermalm / Nedre Gärdet

Ordning och reda. Alexander hjälpte oss nyligen att köpa en lägenhet. Det var ett rent nöje att jobba med honom. Han är professionell, kunnig, intresserad, ostressad och inte minst, väldigt trevlig. Jag kan varmt rekommendera honom.

Julia T
Östermalm / Vasastan

Trevlig, kunnig och pålitlig. Vilket är viktigt för mig hos en mäklare

Svar från Alexander Brito

Tack Julia, jag tror du kommer trivas mycket bra i din nya bostad! 😊

Anna J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Alexander Brito en del av Fastighetsbyrån Östermalm
Östermalm / Nedre Gärdet

Alexander var från första mötet väldigt professionel och hängiven sitt uppdrag. Enkel att samarbeta med och höll mig väl informerad genom hela processen. Gillade att han var lugn, lyhörd samt hade en rimlig uppfattning om prisnivån på min lägenhet som också möttes. Ger honom min bästa rekommendation, och hoppas på fler samarbeten framöver!

Svar från Alexander Brito

Tack för de fina orden Anna, vad glad jag blir att du är nöjd! Snart börjar ett nytt kapitel!! 😊

Kerstin B
Östermalm / Nedre Gärdet

Jag hann inte ha särskilt mycket kontakt med mäklaren men de gånger det skedde var allt fint, Trevligt bemötande, snabb återkoppling. Jag har bara positivt att säga om mäklaren.

Svar från Alexander Brito

Hej Kerstin, kul att är nöjd med processen. Hade varit kul att ses på visningen men med en fin kommunikation via telefon rodde vi det hela i land! Jag är säker på att du kommer stormtrivas i din nya. bostad.

Lina A
Östermalm

Alexander var väldigt professionell genom hela processen och hjälpte mig i min affär. Han var snabb på bollen och höll alltid vad han lovat. Med bra ordning och reda och ett mycket trevligt bemötande blev min affär väldigt smidig och allt flöt på vänligt bra. Finns ingenting att anmärka på, hjälpen jag fick från Alexander var högt över min förväntan. Rekommenderar alla att ta kontakt med Alexander, du kommer inte att ångra dig. 100 av 10 möjliga.

Svar från Alexander Brito

Tusen tack för de fina orden Lina! Så kul att du är nöjd med processen och mig. Det var mycket trevligt att träffa dig och kul att få hjälpa dig hitta ditt nya boende! Du kommer trivas så bra :)

Keivan R
Östermalm

Professionell, hängiven, alltid tillgänglig och trevlig mäklare! Rekommenderar varmt.

Svar från Alexander Brito

Tack för två fina processer. Det var ett nöje att samarbeta med dig. Tusen tack för det fina förtroendet!

Marco B

Jonas P
Östermalm

Professionell och trevlig! Hjälpte oss i processen att köpa och sälja med stor kunnighet.

Svar från Alexander Brito

Tack för ännu en bra trevlig och bra process, denna gång på säljsidan! Nu får ni se fram emot flytten efter sommaren. Det kommer bli super!

Marcus S
Östermalm

Alexander är väldigt professionell och han lyckades få till en snabb affär.

Svar från Alexander Brito

Vad kul att du blev nöjd Marcus, jag är säker på att du kommer trivas i din nya bostad! Se till att njuta av balkongen nu när sommaren är här :)

Nenad J
Östermalm

Alexander var genomgående professionell samt engagerad!

Svar från Alexander Brito

Tack för de fina orden Nenad, tack för ett smidigt samarbete!