Mycket bra, försöker lösa saker när det blir problem
Lovisa Hedlund
Lovisa Hedlund är mäklare på Fastighetsbyrån Östermalm
.Lovisa Hedlund har varit registrerad mäklare sedan 2020-04. Lovisa Hedlund har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-07 och har fått 95 omdömen med ett betyg på 4.9. Lovisa Hedlund har haft 31 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
95 omdömen om Lovisa Hedlund
Lovisa är påläst, strukturerad och väldigt tillgänglig. Vi hade höga förväntningar med högt tempo och proaktivt kommunikation. Lovisa överträffade våra högt ställda förväntningar. Hela processen var smidig och enkel. Det rådde aldrig något tvivel om att hon skulle ro försäljningen i land. Hon hjälpte oss även att avväga svåra beslut i slutet av processen. Vi skulle varmt rekommendera Lovisa till alla som säljer sin bostad här i området.
Lovisa var en otroligt bra mäklare att ha att göra med ! Hon var påläst, kunnig, snabb på att både svara och återkoppla samt väldigt trevlig och professionell!!! Jag kommer definitivt vilja anlita henne för en kommande bostadsaffär.
Vi är jättenöjda med Lovisa på alla sätt och ger henne våra starkaste rekommendationer. Våra höga förväntningar inför försäljningen överträffades. Vi köpte vår lägenhet av Lovisa och var då väldigt nöjda även som köpare. När det var dags att sälja ville vi därför att Lovisa skulle göra det. Lovisa har varit väldigt professionell och lyhörd.
Lovisa är inte bara en förtroendeingivande och duktig fastighetsmäklare, utan främst en väldigt fin människa. Skulle rekommendera henne till alla.
Lovisa Hedlund har varit mycket professionell, kompetent och effektiv och samtidigt personlig. Hon har hållit i hela processen på ett alldeles utmärkt sätt och vi har känt oss hur trygga som helst med att våra intressen har omhändertagits, samtidigt som det varit tydligt att kontakten med potentiella köpare också har varit öppen och korrekt. Jag uppfattar att alla parter i slutändan kände sig nöjda och omhändertagna.
Hej, jag har bara gott att säga om vår mäklare Lovisa Hedlund. Hon har utöver att vara en mkt trevlig och sympatisk person att samarbeta med också varit ytterst professionell, effektiv och lyhörd. Kan bara varmt gratulera hennes fortsatta kunder. Vänligen, Evalotta Enekvist
Mäklaren anpassade sig till vår ringa erfarenhet av bostadsrättsmarknaden. Hon försåg oss med fakta, vilka visade sig stämma under hela processen. Hennes bedömningar var riktiga i alla lägen. Hon tog snabba beslut när så behövdes när situationer uppkom som krävde förändringar. Hon var lyhörd och efterfrågade våra synpunkter under hela processen. Vi uppfattar henne som en erfaren mäklare med stor energi och god psykologisk blick.
Fantastiskt bra! Alltid positiv och hittar lösning till allt. Bra kommunikation och sålde lägenheten till det pris vi satte som mål.
Lovisa är en proffsig mäklare som är effektiv engagerad och tydlig i sin kommunikation. Vi fick hela tiden uppdatering om hur det låg till i processen. Duktig på att planera och finns alltid tillgänglig. Vi är så tacksamma för att vi hade Lovisa som mäklare både när vi sålde och när vi köpte. Hon är en stjärna!