Julia Evegård

Julia Evegård

Julia Evegård är mäklare på Fastighetsbyrån Skövde

Julia Evegård har varit registrerad mäklare sedan 2016-04. Julia Evegård har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-03 och har fått 199 omdömen med ett betyg på 4.8. Julia Evegård har haft 23 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

199 omdömen om Julia Evegård

Sedan starten hos Reco 2021
Britt-Mari R
Igelstorp

Hon är så trevlig och tillmötesgående Hjälpsam bara+++++++

Anton D
Norrmalm

Har inget att klaga över, Jag blev väl bemött och vi hade diskussioner om dagens läge om bostadsmarknaden. Allt gick smidigt och slutpriset hamnade innanför mina förväntningar.

Jan-Erik K
Hentorp

Julia både kontaktade och svarade på frågor som kom upp under säljprocessen. Julia även informerade om hur många som visat intresse och vilka som tänkt komma på visning. Och hon var hela tiden angagerad och hade ett genuint engagemang i hela säljprocessen. Hon levde verkligen upp till våra förväntningar som mäklare. Vi kan varmt rekommendera henne till kommande objekt.

Katja W
Hentorp

Julia är positiv, tillmötesgående och väldigt snabb att svara när man har frågor. Bra möte när vi träffades blivande ägare.

Pia H
Norrmalm

Proffsig, kunnig, tillgänglig och mycket trevlig.

Peter S
Timmersdala

Mycket professionell. Läste problemen som uppstod när budgivare hoppade av o fick kalla fötter. Hon sålde huset mycket snabbt. Kunde inte bli bättre.

Anton K
Timmersdala

Alltid snabb på att svara och supertrevlig att ha att göra med

Ida B
Trädgårdsstaden

Trevlig, noggrann och ambitiös mäklare. Grym på att återkoppla och har alltid en plan B på lut om plan A inte håller. Rekommenderas verkligen!

Anna H
Trädgårdsstaden

Professionellt bemötande och stor tillgänglighet. Återkommer med snabba tydliga svar. Vi är mycket nöjda!

Helene A
Lunden

Väldigt trevligt bemötande och proffsigt sätt. Alltid lätt att få tag i. Skulle rekommendera Julia till alla som behöver en mäklare.