Linnea Agorelius

Linnea Agorelius

Linnea Agorelius är mäklare på Fastighetsbyrån Skövde

Linnea Agorelius har varit registrerad mäklare sedan 2020-09. Linnea Agorelius har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-12 och har fått 104 omdömen med ett betyg på 4.8. Linnea Agorelius har haft 28 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2026-06

104 omdömen om Linnea Agorelius

Sedan starten hos Reco 2020
Rexhep M
Trädgårdsstaden

Jättebra, en mycket professionell och duktig mäklare som alltid var tillgänglig och snabba svar.

Jimmy B
Trädgårdsstaden

Efter att ha varit missnöjda med föregående utomstående mäklare fick vi rekommenderat Linnea. Linnea gjorde våran bostadsförsäljning till en riktigt bra upplevelse där det omöjliga blev möjligt! I en tuff tid att sälja bostadsrätter, gjorde hon rätt saker i rätt tid för att få det sålt. Linnea hade stor kunskap, starkt driv, och gav frekvent information under försäljningens gång. Vi är jättenöjda med Linneas insats och rekommenderar henne starkt!

Birger L
Vreten

Mycket proffsigt.hjälpsam alatiders!

Dixie F
Vreten

Toppen bra. Väldigt Proffsig.

Kent F
Skultorp

Har beskrivit upplevelsen tillsammans med min fru. MVG Kent Fogelgren

Kerstin F
Skultorp

Jag/vi är väldigt nöjda med mottagandet och vid ev frågor är hon lätt att få tag på. Eftersom detta var vår 1:a husförsäljning så var förväntningarna på "0" men är enbart positiva. Försäljningen har fungerat väl! Mvh Kerstin och Kent Fogelgren

Anna C
Centrum

Bra mäklare som är lätt att ha kontakt med

Malin L
Västanå

Lugn, strukturerad och kunnig. Kände mig trygg hela vägen genom försäljningen.

Kristoffer H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Linnea Agorelius en del av Fastighetsbyrån Skövde
Norrmalm

Lugn, trevlig, tillmötesgående och professionell.

Beatrice T
Norrmalm

Vart bra under hela processen. Kändes som att hon kunde balansera behoven av säljaren och oss som köpare. Det blev ett tryggt och snabbt affär och hon har varit stöttande och tillmötesgående under hela processen!