Sofia Ekander
Sofia Ekander är mäklare på Fastighetsbyrån Södermalm
.Sofia Ekander har varit registrerad mäklare sedan 2019-03. Sofia Ekander har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-05 och har fått 308 omdömen med ett betyg på 4.9. Sofia Ekander har haft 67 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
308 omdömen om Sofia Ekander
Sedan starten hos Reco 2019
sålde sin lägenhet med hjälp av Sofia Ekander en del av Fastighetsbyrån Södermalm
Sofia ingav förtroende. Hon höll mig uppdaterad hela tiden under processen. Alltid tillgänglig. Förväntningarna var lite större än resultatet, men det var inget Sofia kunde påverka. Hon gjorde allt som krävdes och lite till.
köpte sin lägenhet med hjälp av Sofia Ekander en del av Fastighetsbyrån Södermalm
Sofia var väldigt stöttande och professionell under hela processen. Förstod oss som köpare vilket gjorde att det kändes väldigt tryggt och bra!
Mycket trevlig och tillmötesgående, och lätt att ha att göra med. Hon gav tydlig information och var mycket professionell, samtidigt som hon var personlig.
Professionell och trevlig. Fick ihop affären på ett snabbt och smidigt sätt!
Sofia bemötte oss väldigt bra och professionellt på visningen samt hade bra och raka svar på dom frågor vi hade. Hon har även varit tillgänglig via telefon och har även där kunnat svara på dom frågor vi haft. Väldigt bra bemötande generellt!
Sofia har sålt våra lägenheter tidigare och hon måste vara Sveriges bästa mäklare. Personlig, lösningsorienterat, trevlig och kompetent. Kommer gå via henne vid varje försäljning. Vill ni sälja på Söder, kontakta Sofia.
Har bara gott att säga om Sofia och kommer med all sannolikhet att låta henne sälja vår bostad i framtiden. Oerhört trevlig, professionell och noggrann. Har svarat utförligt på alla frågor vi haft under hela processen. Vi är så glada för hennes fina hjälp vid vårt köp av vårt framtida hem!
Väldigt bra bemötande. Respekterade sin kund samtidigt som hon hjälpte mig som spekulant att navigera rätt och gjorde så att affären kändes trygg. Bra på att svara tydligt och snabbt. Något jag särskilt uppskattar är att hon bidrog med att skapa ett lugn. Personligen tycker jag att bostadsaffärer kan vara ganska uppstressande, så hennes kunnighet och avslappnade bemötande var guld värt. Själv skulle jag gladeligen anlita Sofia som mäklare.
Min upplevelse med Sofia var otroligt bra! Mycket professionell mäklare som verkligen såg både köparen och säljaren och såg till att det blev ett så bra köp för båda parter.
Kände mig väl informerad och uppdaterad under hela processen, mycket nöjd med hennes professionella och trygga hantering av hela affären.
Rekommenderar Sofia varmt som mäklare. -
Sofia guided me through my first-time experiences with both buying and selling. I'm from the U.S. and knew nothing about the Swedish housing market, but Sofia patiently filled in all the gaps (and in English too, which I really appreciated!). She was objective, realistic, and our interactions never felt pushy. In both processes we reached prices within our expectations. I felt she genuinely cared about creating a win-win for everyone. Highly recommend working with her (especially if you're new to the market in Sweden)!