Sofia Ekander
Sofia Ekander är mäklare på Fastighetsbyrån Södermalm
.Sofia Ekander har varit registrerad mäklare sedan 2019-03. Sofia Ekander har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-05 och har fått 257 omdömen med ett betyg på 4.9. Sofia Ekander har haft 77 försäljningar sen 2021-08 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2021-08 - 2022-07
Läs vad 257 Läs vad Sofia Ekander
köpte sin lägenhet med hjälp av Sofia Ekander en del av Fastighetsbyrån Södermalm
Jag är mycket nöjd med både bemötandet och på vilket sätt hela processen har hanterats
Mycket proffesionellt 🤗😎 -
Lysande skött av Sofia en grym proffessionell mäklare å
sålde sin lägenhet med hjälp av Sofia Ekander en del av Fastighetsbyrån Södermalm
Sofia var jättehjälpsam och professionell genom hela processen. Jag är så tacksam och kan absolut rekommendera henne!
Sofia har varit fantastisk genom hela processen! Som förstagångsköpare har jag känt mig trygg och informerad. Jag är så tacksam för hennes hjälp, stöd, förståelse och ärlighet - en otrolig mäklare helt enkelt!
Sofia var mycket professionell och hjälpte oss, trots en tuff marknad, att sy ihop en transaktion till ett fördelaktigt belopp.
Sofia var jättehjälpsam under hela processen. Vi är jättenöjda och kan absolut rekommendera henne!
Trots jag inte var på plats så blev det ett superbra köp och smidigt!
Vi tackar för ett proffesionellt bemötande, Sofia är kunnig och lugn, lyssnar och bemöter frågor och stress på ett fint sätt.
Bra bemötande
Snabb återkoppling
Tydlig
Observant
Proffesionell
Trevlig
Lättsam
Seriös -
Sofia har med varm hand och stort engagemang hjälpt oss genom den här processen. Då vår affär varit lite annorlunda har det betytt extra mycket. Hon har inte tvekat att ta reda på saker och hugga i där det behövs. Sofia får högsta betyg och jag rekommenderar henne varmt.
Vivi Wallin