Väldigt trevlig och kommunikativ, men framförallt ett proffs rakt igenom. Levererade långt över förväntan med skicklighet och tålamod.
Sofia Ekander
Sofia Ekander är mäklare på Fastighetsbyrån Södermalm
.Sofia Ekander har varit registrerad mäklare sedan 2019-03. Sofia Ekander har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-05 och har fått 423 omdömen med ett betyg på 4.9. Sofia Ekander har haft 75 försäljningar sen 2023-10 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2023-10 - 2024-09
423 omdömen om Sofia Ekander
Sofia är en jättebra mäklare och fick oss att känna oss trygga genom hela processen. Väldigt professionell och kunnig!
Sofia agerade väldigt professionellt och gav ett pålitligt intryck. När vi ska sälja lägenhet nästa gång kommer vi definitivt överväga att anlita henne.
Snabb, ärlig och positiv.. Tack för bra hjälp!
Kunnig, svarade på frågor, effektiv, tydlig. Bra att diskutera alternativ med. Enda problemet var ingen flexibilitet med tidpunkten för kontraktsskrivningen.
Sofia är verkligen en stjärna inom sitt yrke! Från första mötet till försäljningen av min bostad har hon visat en otrolig professionalism, engagemang och en personlig omtanke som gjorde hela processen smidig och stressfri. Hon är mycket kunnig och har en imponerande förmåga att förklara allt på ett tydligt sätt, vilket gjorde att jag kände mig trygg och väl omhändertagen genom hela resan. Sofia visade stor lyhördhet för mina behov och var alltid tillgänglig för frågor och funderingar, oavsett hur små de var. Hennes skicklighet...
Vi blev tipsade av vänner att jobba med Sofia och vi är så nöjda! Sofia är tydlig, professionell, engagerad och målinriktad.
Fantastisk på alla sätt. Snabb, hjälpsam, otroligt nätverk!
Jag tyckte Sofia agerade trevligt och professionellt samt opartiskt under visnigen, budgivningen och kontraktsskrivningen. Särskilt min unga dotter upplevde kontraktsskrivningen betryggande. Men än är inte affären helt genomförd. Återstår tilträdesdagen men jag har inga farhågor.
Kommunikativ, smidig och lättsam genom hela processen. Supernöjd med försäljningen. Rekommenderar verkligen!