Sofia Ekander

Sofia Ekander

Sofia Ekander är mäklare på Fastighetsbyrån Södermalm

Sofia Ekander har varit registrerad mäklare sedan 2019-03. Sofia Ekander har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-05 och har fått 516 omdömen med ett betyg på 4.9. Sofia Ekander har haft 74 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

516 omdömen om Sofia Ekander

Sedan starten hos Reco 2019
Anna S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sofia Ekander en del av Fastighetsbyrån Södermalm
Hornstull

Vi valde att anlita Sofia Ekander som mäklare efter att jag och min fru fått ett fantastiskt bemötande av henne under flera visningar när vi själva letade lägenhet. Den trygghet och professionalism hon visade då gjorde att det kändes helt naturligt att låta henne hjälpa oss med vår försäljning. Sofia är en oerhört kommunikativ och närvarande mäklare som alltid ser till att man känner sig informerad och delaktig genom hela processen. Hon är inte bara professionell och kunnig, utan också varm, empatisk och genuint intresserad...

Tilda J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sofia Ekander en del av Fastighetsbyrån Södermalm
Sofia

Proffsig, engagerad och lättillgänglig! Kan varmt rekommendera Sofia, för både köp och försäljning av lägenhet.

Christina G
Maria

Sofia var proaktiv och omtänksam

Anne M
Sofia

Jag har erfarenhet av Sofia både som köpare och som säljare. Jag har blivit mycket professionellt bemött. Min bild är att Sofia är kunnig och hon har alltid varit tillgänglig och lätt att kommunicera med. Likaså bedömer jag att hon tagit tillvara såväl säljarens som köparens intressen på ett balanserat och mycket bra sätt. Jag rekommenderar henne varmt.

Eduardo G

Andra gången jag säljer med Sofia som har ett 360 perspektiv i sitt förhållningssätt och utförande. Värnar och stöttar före, under och efter försäljningen.

Pontus S
Nytorget

Jag är otroligt nöjd med Sofia som mäklare i samband med mitt bostadsköp. Hon var både professionell, hjälpsam och tydlig, vilket skapade en trygg och positiv känsla genom hela processen. Sofia tog sig verkligen tid när jag behövde det och såg till att allt kändes klart och begripligt. Hennes engagemang gjorde köpet smidigt och tryggt. Jag kan varmt rekommendera Sofia som mäklare!

Kristina E
Katarina

Sofia har stor erfarenhet av Södermalm och ger bra råd i både köp- och sälj situationen.

Emma A
Nytorget

Vi har både köpt och sålt bostad flera gånger med Sofia och varje gång har vi känt samma sak – hon är verkligen grym på det hon gör. Hon är omtänksam, lyhörd och tydlig, samtidigt som hon har en kunskap som gör hela processen trygg och enkel för oss. För oss känns det helt naturligt att fortsätta vända oss till Sofia i framtiden. Vi rekommenderar henne gärna till andra som vill ha en mäklare man kan lita på och som verkligen bryr sig!

Lena Katarina Birgitta Ö

Sämsta tänkbara mäklare, kunde jag sätta minus skulle jag göra det. Lyssnar inte på kunden, under varje samtal bad jag henne lyssna men hon bara pratade vidare från sitt sett att se utan att lyssna. Har flera konkreta tydliga saker där jag bett henne lyssna men inte gjort det. Helt egotrippad gjorde affären utifrån hennes egen agenda och inte från oss som säljare. Hon har flera trevliga kollegor på Fastighetsbyrån som lyssnar så välj någon av dem.

Cecilia B
Hornstull

Sofia är toppen! Hon har ett stort spekulantregister som ledde till en snabb och smidig affär!