Sofia Ekander

Sofia Ekander

Sofia Ekander är mäklare på Fastighetsbyrån Södermalm

Sofia Ekander har varit registrerad mäklare sedan 2019-03. Sofia Ekander har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-05 och har fått 542 omdömen med ett betyg på 4.9. Sofia Ekander har haft 77 försäljningar sen 2025-06 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2025-06 - 2026-05

542 omdömen om Sofia Ekander

Sedan starten hos Reco 2019
Emmanuel A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sofia Ekander en del av Fastighetsbyrån Södermalm
Sofia

Sofia was a great help to us; she provided excellent support, advice, and guidance. She was also responsive and flexible, which was particularly important in this situation.

Roger L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sofia Ekander en del av Fastighetsbyrån Södermalm
Högalid

Fantastisk.underbart bemötande! Lojal. Tålamod.

Sanja T

Stockholms bästa mäklare, by far. Har bra känsla för marknaden, otroligt nätverk och gör alltid det lilla extra. Sålt två bostäder med Sofia och kommer definitivt sälja fler, kan varmt rekommendera!

Martin R

Finns ingen bättre mäklare i Stockholm!

Kristján K
Högalid

Sofia was incredibly professional and warm, and communicated very clearly throughout the buying process

Kristina H
Mariaberget

Sofia är en professionell och duktig mäklare som man kan lita på. Hon ger de bästa råd och har kontroll på marknaden. Hun kan verkligen varmt rekommenderas för uppdrag i Stockholm.

Sara B
Katarina

Sofia Ekander är noggrann och erfaren och skötte min försäljning snabbt, smidigt och tryggt. Hon höll tät kontakt med mig hela tiden, kan sitt Södermalm och är en social stjärna. Jag skulle absolut anlita Sofia igen!

Carin N
Katarina

Tack vare henne och min son kunde köpet genomföras trots att jag var i Spanien. Toppen och tack för det.

Cecilia N
Katarina

Sofia Ekander är supertrevlig, kunnig och driven! Jag är jättenöjd med att hon hjälpt mig till en lyckosam bostadsförsäljning!

Alexander G
Sofia

Sofia var mycket flexibel och tillgänglig under vår snabba process! Det kändes tryggt att köpa via Sofia!