Tina Månsson

Tina Månsson

Tina Månsson är mäklare på Fastighetsbyrån Södermalm

Tina Månsson har varit registrerad mäklare sedan 2024-06. Tina Månsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-08 och har fått 62 omdömen med ett betyg på 4.9. Tina Månsson har haft 30 försäljningar sen 2025-02 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2025-02 - 2026-01

62 omdömen om Tina Månsson

Sedan starten hos Reco 2024
Torun B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Tina Månsson en del av Fastighetsbyrån Södermalm
Sofia

Från start när jag missade Tinas telefonsamtal tills nu efter försäljning har Tina varit glad, peppig och otroligt professionell. Hon har gett tydliga råd baserat på djupa kunskaper om område såväl som marknad och har aldrig fått mig att bli orolig eller ta förhastade beslut. Alla målsättningar som vi gemensamt satte upp har vi följt upp, bekräftat och uppnått vilket är helt fantastiskt. Rekommenderar Tina till alla som ska sälja sin lägenhet på Södermalm.

Anders G
Katarina

Väldigt smidigt och bra från första kontakt till avslutad affär. Enkelt, tydligt och tryggt hela vägen. Rak kommunikation med snabb återkoppling och mycket trevligt.

Ingrid
Köpte sin lägenhet med hjälp av Tina Månsson en del av Fastighetsbyrån Södermalm
Katarina

Professionellt och vänligt bemötande av mäklaren Tina Månsson. Lugn och trygg person som också är rak och tydlig i sin kommunikation. Rekommenderar henne starkt.

Hanna W
Katarina

Rekommenderar Tina starkt. Hon är mycket driven och vågar ta sig an en utmaning. Hon är kommunikativ och lyhörd. Vi kände stor tillit till henne under hela processen. Vi är mycket glada för en lyckad affär tack vare Tina.

Tomas E
Katarina

Tina var en jätte trevlig, kunnig och hjälpsam person. Skulle vi behöva en mäklare i framtiden skulle vi vända oss till Tina.

Ann-charlotte A
Sofia

Jag upplevde Tina som seriös och realistisk med hög kompetens och kännedom om marknaden. Glad o positiv och alltid tillgänglig för frågor och funderingar. Det kändes tryggt att låta Tina sälja vår bostad och vi är väldigt nöjda med hela processen. Jag rekommenderar verkligen Tina och Fastighetsbyrån.

Gustav William C
Sofia

En mycket kompetent, proffsig och genuin mäklare som skapade ett stort förtroende redan från första kontakten. Hela köpprocessen kändes trygg och väl omhändertagen. Mäklaren var alltid tillgänglig, tydlig och hjälpsam, och bidrog verkligen till att vi gjorde en bra affär. Vi är väldigt nöjda.

Annika W
Högalid

Proffsigt och vänligt bemötande. Lätt att ha och göra med och känns kunnig och erfaren

Pär J
Högalid

Mycket trevlig och hjälpsam mäklare!!

Therese T
Katarina

Tina har varit väldigt trevlig att ha att göra med som köpare. Lyhörd och professionell i bemötandet, och tillmötesgående i all kontakt. Rekommenderar varmt.