Väldigt bra, professionellt bemötande!
Hanna Spejare
Hanna Spejare är mäklare på Fastighetsbyrån Sollentuna
.Hanna Spejare har varit registrerad mäklare sedan 2022-04. Hanna Spejare har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-11 och har fått 138 omdömen med ett betyg på 4.8. Hanna Spejare har haft 53 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2024-05 - 2025-04
138 omdömen om Hanna Spejare
Hanna känns trygg och är lätt att diskutera med. Uppdraget utfört på bästa sätt och dessutom blixtsnabbt.
Hanna är kunnig, lyhörd och genuint trevlig. Lätt att nå och ger snabb återkoppling. Säljupplevelsen har varit positiv och jag kan varmt rekommendera Hanna!
The broker was attentive and answered all our questions quickly and efficiently.
Jag har alltid blivit väl bemött av Hanna. Vi har träffats på flera objekt och vi hittade till slut ett objekt som passade mig bra. Hanna är snabb med återkoppling och ordnar snabbt en omvisning. Avtalsskrivningen gick smidigt till.
Hanna är professionell, lyhörd och engagerad. Hon är trevlig, kunnig och hjälpte mig genom hela processen på ett smidigt sätt. Jag kände mig trygg från start till mål. Jag kan varmt rekommendera Hanna!!
Hanna var mycket professionell och hjälpte mig genom hela processen på ett bra sätt. Allt gick smidigt, och jag är nöjd med resultatet. Trevlig och kunnig – en mäklare man litar på💐💐💐💐!💐 Hälsningar Reshad isso
Very professional agent, she answered all our questions and cared about our wishes.
Hanna svarar snabbt, är trevlig och alltid i tid till bokade tider.
Hanna gav oss ett trevligt bemötande. Hon var oftast snabb att kommunicera mellan oss och säljarna, och hon hjälpte att besvara alla våra frågor.