Mohammad har hanterat försäljningen av mitt hus mycket professionellt. Han var mycket tydlig med sitt arbetssätt och förväntningar från vår sida som säljare. Jag uppskattar också uthålligheten och motivationen att sälja mitt hus.
Mohammad Schütt Salimzadeh
Mohammad Schütt Salimzadeh är mäklare på Fastighetsbyrån Sollentuna
.Mohammad Schütt Salimzadeh har varit registrerad mäklare sedan 2021-12. Mohammad Schütt Salimzadeh har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-11 och har fått 122 omdömen med ett betyg på 4.8. Mohammad Schütt Salimzadeh har haft 28 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2025-04 - 2026-03
122 omdömen om Mohammad Schütt Salimzadeh
Min upplevelse var överlag positiv. Mäklaren var professionell och tillgänglig och gjorde köpprocessen smidig. Det enda jag inte var helt nöjd med var att det fanns 1–2 skador i bostaden som jag påpekade, men jag upplevde inte att det togs så mycket hänsyn till det. Trots det är jag överlag nöjd med hjälpen jag fick.
Hej Faiq Tack för ditt svar och kul att du är nöjd. Det är svårt för mig som mäklare att göra något åt befintliga skador på visning. Framförallt när säljaren är tydlig med att de säljer bostaden i befintligt skick. Vi ses när det är dags för tillträde 😊
Bra och kunnig mäklare, bra visning, bra återkoppling efter visningen och under köpprocess
Trevligt och kompetent bemötande
Kunnig, tydlig och engagerad, rekommenderar honom
Mohammad har djup kunskap i området samt för och nackdelar av de olika hustyperna som finns i Väsjön området. Han tog in vilka behov vi hade, var tydlig i sin kommunikation och var tillgänglig.
Vi är extrem nöjda med att ha valt Mohammad som mäklare. Han har varit professionell, skicklig, empatisk, alltid tillgänglig och framförallt fått oss att känna oss trygga under hela processen. Genom sin erfarenhet och stor kunskap om marknaden har han guidad oss i varje steg, lyhörd och okomplicerad. Försäljning av vårt hus gick över förväntan bra, snabbt och smidigt i en marknad som inte var optimalt för säljaren. Vi kan varmt rekommendera Mohammad. Han får högsta betyg av oss.
He was great sharing details of the property with us and helping us through the process. I believe he will be our SPOC until we move in and any issues later.
Tydlig, engagerad och kan området han säljer inom.
Bra och kompetent mäklare som hade regler och lagar klart för sig.