William Gernandt

William Gernandt

William Gernandt är mäklare på Fastighetsbyrån Sollentuna

William Gernandt har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. William Gernandt har varit aktiv på Reco.se sedan 2026-01 och har fått 4 omdömen med ett betyg på 4.3. William Gernandt har haft 6 försäljningar sen 2025-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-11 - 2026-02

4 omdömen om William Gernandt

Sedan starten hos Reco 2026
Douglas Sigvard A
Sålde sitt hus med hjälp av William Gernandt en del av Fastighetsbyrån Sollentuna
Viby

William fick ta över försäljningen av kollega som bytt jobb. Genomförde försäljningen mycket bra och var professionell, kommunikativ och hjälpsam. Rekommenderas.

Inga Susanne Ulrika A
Viby

Trevligt bemötande och skötte visning och försäljning av våra bostad på ett föredömligt sätt. Vi är mycket nöjda.

Hans D
Köpte sin lägenhet med hjälp av William Gernandt en del av Fastighetsbyrån Sollentuna
Kärrdal

Servicekänsla och trevligt bemötande 100%.

Fredrik V
Sålde sin lägenhet med hjälp av William Gernandt en del av Fastighetsbyrån Sollentuna
Kärrdal

Har haft två mäklare tidigare från samma ställe, vilket inte gav så mycket. Blev tilldelad William därifrån gick det snabbt till försäljning. Vi han inte prata så mycket, säljet kom fort. Tacksam för det.