Viktor är lyhörd, engagerad och har en förmåga att vara diplomatisk för att kunna få ihop en affär i en stökig marknad
Viktor Nyberg
Viktor Nyberg är mäklare på Fastighetsbyrån Sollentuna
.Viktor Nyberg har varit registrerad mäklare sedan 2021-11. Viktor Nyberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-09 och har fått 3 omdömen med ett betyg på 4.7. Viktor Nyberg har haft 4 försäljningar sen 2023-05 och har tillfrågat 88% av sina kunder efter omdömen.
2023-05 - 2023-08
3 omdömen om Viktor Nyberg
Vi blev bemött på ett mycket bra sätt. Och han lyssnade på vad vi hade för förväntningar och vi pratade om det. Och vid försäljningen vid kontraktskrivningen så förklarade han på bra och förstående.
Hej! Jag och min sambo uppskattar Viktors engagemang och närvaron. Det som är en så stor plus med Viktor är hans tillgänglighet för sina kunder. Kommunikationen har alltid gått väldigt lätt och smidigt och jag har känt mig väldigt bekväm att kontakta Viktor så jag hade en fundering eller en fråga. Jag är mycket nöjd med Viktors insatser för mig som kund. Kan rekommendera Viktor till andra som vill sälja sina bostäder. MVH Syamak Hakimelahi