Hanna Spejare

Hanna Spejare

Hanna Spejare är mäklare på Fastighetsbyrån Sollentuna

Hanna Spejare har varit registrerad mäklare sedan 2022-04. Hanna Spejare har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-11 och har fått 182 omdömen med ett betyg på 4.8. Hanna Spejare har haft 80 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2026-06

182 omdömen om Hanna Spejare

Sedan starten hos Reco 2022
Aniket N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Hanna Spejare en del av Fastighetsbyrån Sollentuna
Tureberg

My experience with Hanna Spejare at Fastighetsbyrån Sollentuna was okay. She was professional and helpful throughout the process, and communication was clear. Overall, it was a satisfactory experience.

Benita Marie N

Fantastisk mäklare! Hon är professionell, engagerad och alltid lätt att få tag på. Hon gjorde hela processen enkel och trygg, och försäljningen gick dessutom snabbt. Vi är väldigt nöjda och rekommenderar henne varmt!"

Lillian J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Hanna Spejare en del av Fastighetsbyrån Sollentuna
Rotebro

Fantastisk service, professionellt bemötande och allt har gått väldigt smidigt hitintills. Jag Rekommenderar Hanna Spjare varmt.

Elton S
Rotebro

Hon är bäst jag rekommenderar allt ni som behöver hjälp

Victor H
Tegelhagen

Vi anlitade Hanna eftersom vi fick ett superbra intryck utav henne från början. Hanna är väldigt noggrann, ärlig, trevlig och varm i sitt sätt att agera mäklare. Man får snabbt förtroende för henne och hon är väldigt kompetent i sitt område. Hon är lyhörd till önskemål och förutsättningar vid försäljning och visar stor respekt för familjeliv. Rekommenderar Verkligen Hanna som mäklare.

Elin A
Tegelhagen

Hanna har varit väldigt stöttande och hjälpsam under processen. Väldigt bra mäklare och medmänniska!

Ylva Li M
Tegelhagen

Hanna är toppen. En kompetent mäklare på alla sätt.

Aida S
Tureberg

Trevlig, tydlig och till stor hjälp när det behövs!

Siv A
Sålde sitt hus med hjälp av Hanna Spejare en del av Fastighetsbyrån Sollentuna
Tureberg

Hanna är professionell och kommunikativ, vilket jag tycker är viktiga egenskaper.

Masoud N
Helenelund

Jag är nöjd med hennes engagemang och den tid hon har lagt ner för mig