Hanna Spejare

Hanna Spejare

Hanna Spejare är mäklare på Fastighetsbyrån Sollentuna

Hanna Spejare har varit registrerad mäklare sedan 2022-04. Hanna Spejare har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-11 och har fått 160 omdömen med ett betyg på 4.8. Hanna Spejare har haft 67 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

160 omdömen om Hanna Spejare

Sedan starten hos Reco 2022
Micaela H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Hanna Spejare en del av Fastighetsbyrån Sollentuna
Tureberg

Hanna var professionell på alla sätt. Hon var mån om att informera mig om de olika stegen i försäljningen, var nåbar och väldigt kommunikativ. Vilket gjorde mig som säljare lugnare genom processen. Hon kändes pålitlig och kompetent. Hanna levde verkligen upp till mina förväntningar så min upplevelse av säljprocessen är bara positiv.

Naser M
Tureberg

Affären gick under min förväntan, trögt bostadsmarknad och ovanligt utannonserad likadana objekt från samma förening ... kanske mäklaren kunde inte göra så mycket heller...

Dinalyn C
Köpte sin lägenhet med hjälp av Hanna Spejare en del av Fastighetsbyrån Sollentuna
Tureberg

Hon är tydlig, bestämd och enkel att prata med.

Lars Arvid T
Silverdal

Bra bemötande, och raka puckar

Vanessa B
Edsberg

Hanna was great, available, always kept us updated. She was very efficient in closing the deal for our apartment. I can highly recommend her!

Johan Andreas Nanne S
Edsberg

Hela köpet förflöt smidigt, från visning till köp. Uppskattar speciellt flexibiliteten kring visningar

Sofia G
Rotebro

Bra, tydlig, kunnig och trevlig

Maliwan Erdin I
Edsberg

“Lätt att kontakta i alla frågor, även gällande ekonomi och bank.”

Jonas P
Edsberg

Hon var hjälpsam med vårat banklån, hade kontakter med banken som påskyndade köpet för oss.

Malin L
Edsberg

Trevlig, lyhörd och proffsig! Rekommenderar henne varmt!