Richard Lundblad

Richard Lundblad

Richard Lundblad är mäklare på Fastighetsbyrån Sollentuna

Richard Lundblad har varit registrerad mäklare sedan 1992-04. Richard Lundblad har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-12 och har fått 103 omdömen med ett betyg på 4.8. Richard Lundblad har haft 59 försäljningar sen 2025-03 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2025-03 - 2026-02

103 omdömen om Richard Lundblad

Sedan starten hos Reco 2023
Sven Olof B
Sålde sitt hus med hjälp av Richard Lundblad en del av Fastighetsbyrån Sollentuna
Edsviken

Richard är en duktig och energisk mäklare och vi fick förtroende för honom.

Jan Anders L
Köpte sitt hus med hjälp av Richard Lundblad en del av Fastighetsbyrån Sollentuna
Tureberg

Verkade finnas ett engagemang att få affären i hamn snabbt, nästan misstänkt snabbt. Sedan gick det mesta på väldigt mycket rutin från Richards sida, men känes ändå proffsigt och noggrant,

Svar från Richard Lundblad

Tack för din engagemang att svara på Reco med ett omdöme, tyvärr blir det lite snabba puckar i vissa affärer pga av omständigheterna. Hoppas ni kommer trivas i erat fina hus.

Claes Å
Tureberg

Richard är mycket kunnig om branschen och hur prisläget är i området. Väldigt trevlig och han ger en känsla av trygghet.

Lars Tomas R
Helenelund

Tja, kungen av Sollentuna är väl en passande titel och beskrivande.

Anders Niklas F
Törnskogen

Mycket bra upplevelse. Snabb affär och fick bra hjälp av mäklaren.

Lena M
Tureberg

Richard är en lyhörd, engagerad, tålmodig och tillgänglig mäklare. Har fått ett fint bemötande, haft stöd och dialog hela vägen. Vi är super nöjda med Richard och Fastighetsbyrån!

Gauti J
Landsnora

Mycket professionellt bemötande, kommunikativ, lätt att nå och flexibel. Vi är väldigt nöjda med Richard.

Anna-Charlotte B
Tureberg

Proffsig, hjälpsam & lösningsorienterad.

Lars Peter H
Skrev om Richard Lundblad en del av Fastighetsbyrån Sollentuna

Richard var professionell, snabb och tydligt fokuserad genom hela processen. Han arbetade fantastiskt drivande och målinriktat, och lyckades samtidigt skapa ett starkt förtroende redan från start. Både vi som säljare och köpare kände oss helt trygga genom hela affären. En mäklare som verkligen levererar — Rekommenderar Richard alla dagar i veckan!

Richard L gillar detta
Emelie H
Helenelund

Richard var mycket hjälpsam och proffsig i vårt letande av hus i Sollentuna. Han är på och ger ett seriöst intryck och väldigt kunnig i området.